[Pomoc]Poslovi

Započeo BloOm3R!, Februar 20, 2011, 19:35:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema:Kako da napravim da npr. za posao (pjob) ID 1 ako sam zaposljen dobijem pare na payday
Dio skripte:E problem je u tome neznam kamo ni kako napravit...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

nisam ja to trazio lijepo sam gore rekao kada je igrac zaposlen da dobije pare na payday a ne kad zavrsi posao da dobije pare...nego kada ima posao (pjob == 1) da dobija pare na payday... :'( a ak nije zaposlen naravno nedobija nista... :-*

neznam za to,nisam razumes bas dobro sta ti treba :S

moram crtat HA  :D

ocu kad igrac uzme posao (ID:1[pjob]) da dobija kod payday-a odredjene novce...kada stigne payday.....................kuzis

Daj nam PayDay(playerid) ili PayDay()

nemam ti tu sta dati lijepo je navedeno da je GF mod tak da je potpuno isti payday... :'(

Kada igrac odradi posao da mu te pare legnu na platu(PayDay) ? Ako je tako onda:

Kod zadnjeg CPa za posao , mesto GivePlayerMoney , stavis

PlayerInfo[playerid][pPayCheck] += NOVAC;

a sto nitko nerazumije ovo znam napravit kad odradi posao al npr kod odvjetnika nemas sta odradit tu neznam kako da napravim zato bi htio ako igrac ima taj posao (odvjetnik) da kod svakog payday-a dobije odredjene pare...a bilo bi dobro da i po skillu znam...SVE JEE ZA GF...nadam se da ce mi sad netko pomoc

u payday dodas ovo:

if(PlayerInfo[i][pJob] == 1) GivePlayerMoney(i,PARE); //to mislis?
Poslednja Izmena: Februar 20, 2011, 22:59:26 POSLE PODNE od BloodMaster

Citat: Bloomer poslato Februar 20, 2011, 22:16:45 POSLE PODNE
a sto nitko nerazumije ovo znam napravit kad odradi posao al npr kod odvjetnika nemas sta odradit tu neznam kako da napravim zato bi htio ako igrac ima taj posao (odvjetnik) da kod svakog payday-a dobije odredjene pare...a bilo bi dobro da i po skillu znam...SVE JEE ZA GF...nadam se da ce mi sad netko pomoc

mislim da ti je ovo od joxy-a realnije... Jer u kodu od bloodmastera igrac dobi novce na svakom paydayu(odlicno al mislim da je od joxyja vise rp)

kod joxyja se novac dodaje na placu, ali samo ako radi nesto, i automatatski se doda na obicnu placu kod paydaya

iLife RolePlay
91.121.150.132:7783
FORUM OVDJE

Citat: [iL:RP] Tom_Bourne poslato Februar 20, 2011, 23:01:25 POSLE PODNE
Citat: Bloomer poslato Februar 20, 2011, 22:16:45 POSLE PODNE

mislim da ti je ovo od joxy-a realnije... Jer u kodu od bloodmastera igrac dobi novce na svakom paydayu(odlicno al mislim da je od joxyja vise rp)

kod joxyja se novac dodaje na placu, ali samo ako radi nesto, i automatatski se doda na obicnu placu kod paydaya

Kad nam Bloomer nije dao ni kako se definira placa ni nista... Opet ponavljam: NEKORISTE SVI GF!

Citat: Bloomer poslato Februar 20, 2011, 19:35:09 POSLE PODNE

zar ovo nije dovoljno?

iLife RolePlay
FORUM OVDJE

Citat: [iL:RP] Tom_Bourne poslato Februar 20, 2011, 23:42:27 POSLE PODNE

zar ovo nije dovoljno?
Citat: Bloomer poslato Februar 20, 2011, 22:05:48 POSLE PODNE
nemam ti tu sta dati lijepo je navedeno da je GF mod tak da je potpuno isti payday... :'(
Zbog toga je on rekao "Da ne koriste svi GF",jer kako je bloomer rekao nema sta da se daje sve je isto kao u GF?Sta ako BloodMaster ili neko drugi ko zeli da pomogne nema GF?
Poslednja Izmena: Februar 21, 2011, 00:49:42 PRE PODNE od [AS]Nxidza

Citat: [AS]Nxidza poslato Februar 21, 2011, 00:49:22 PRE PODNE
Citat: [iL:RP] Tom_Bourne poslato Februar 20, 2011, 23:42:27 POSLE PODNE

zar ovo nije dovoljno?
Citat: Bloomer poslato Februar 20, 2011, 22:05:48 POSLE PODNE
Zbog toga je on rekao "Da ne koriste svi GF",jer kako je bloomer rekao nema sta da se daje sve je isto kao u GF?Sta ako BloodMaster ili neko drugi ko zeli da pomogne nema GF?

onda ili neka skine, ili neka se ne miješa ak se ne kuži u gf.

a brijem da su svi skripteri imali barem jednom u zivotu gf u rukama...

iLife RolePlay
FORUM OVDJE