Molba i Pozdraw!

Započeo D3M!R, Februar 18, 2011, 22:17:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobro Vece zelim svim uglednim clanovima balkan sampa..

Kao prvo zelim da se zahvalim nekim na ovaj veliki forum koji su me nekada gotivili kao postenog i dobrog ownera...zeleo bih da se vratim na ovaj forum i da se izvinim svim onima kojima sam nesto uradio lose ali znam da nisam nista lose uradio i nicega se ne kajem osim jednoga...sto sam bio malo djetinjast i reklamirao sam.....Sad sam Ozbiljniji Skolu sam sada shvatio kao pod 1 a ranije mi je samo bio comp pod 1...

Zelim Uz DUBOKO IZVINJENJE da Pozdrawim sve narocito Vlasnike,Smodove,Moderatore i Kao sto sam Vec Naveo Gore Ugledne clanove foruma...

Molio bih da mi dopustite da se pridruzim vasoj zabavi pomaganje mladim nesiskusnim scripterima,Ali ja vam garantujem da vise necu biti Bezobrazan i Da vise niko nece imati problema samnom...ako jednu najmanju sitnicu uradim slobodno me banujte i vise nikada necu ovdje doci...

Ako me primite da se pridruzim vasem balkanskom samp forumu Bit cu vam veoma zahvalan.......

Moje godiste 94/10/4 ako neverujete imate me na FB

FB-Demir-Marlboro Salovic

Hvala Unaprijed!

Cek cek... Ti si onaj Demir na kojeg mislim?

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

Citat: oO° HarisZornic °Oo poslato Februar 18, 2011, 22:20:03 POSLE PODNE
Cek cek... Ti si onaj Demir na kojeg mislim?

Da ja sam Taj....Kao sto sam Rekao Svima se izvinjavam ako me ne zelite nazad onda ok...ali i ja bih voleo da se pridruzim vama i dami date jos jednu sansu...naravno ako zelite ako ne zelite onda ok....

haha joj eno ga onaj demir sto reklamiro sve sa onim Mrer-om i rusio srv i sta sve sranja uradio i nekima velike probleme napravio....
Od mene nemas izvinjenje...
RUSIO SI SERVERE,PSOVAO,MENE SI LICNO PREKO MSN-a me psujes,REKLAMIRO,zajebo ljude neznam koja si sve sranja radio.
da sam ja admin ovde nebi dobio oprostaj....
i pre si doso i isto si tako ovde postao i opet si ista sranja pravio!
EDIT: Posebno si po Edimaxu pljuvao i teo hakovao i sta si tamo vec radio PRAVIO velika sranja secam se ja toga...Deluca mi sve pricao ono kada jos edimax nije imao puno igraca.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2011, 22:23:49 POSLE PODNE od [LC]Ryder
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

cristiane

Da nebi bilo spama lock,Adminstratori ce donijeti odluku.

Correlli

Citat: D3M!R poslato Februar 18, 2011, 22:17:22 POSLE PODNE
ali znam da nisam nista lose uradio i nicega se ne kajem

Pa problem i jest u tome što ti misliš da nisi ništa loše uradio. Eee ptico, znam ja takve kao ti - pružiš im drugu šansu nakon prve šanse u kojoj ti je otkinuo prst, a u novopruženoj (drugoj) šansi ćeš izgubiti i ruku.

Trebao si prije razmišljati o svojim djelima - ovaj forum je ionako pun budala, kretena i idi*ta. Ne treba nam ponovno još jedan, a posebno meni ne, jer osječam da mi polako živci slabe na ovom forumu zbog ljudi poput tebe, ljudi koji su nezahvalni i koji znaju vratiti samo slabo za dobro koje si im pružio.

Zbogom!
Poslednja Izmena: Februar 18, 2011, 22:56:37 POSLE PODNE od Correlli