CPU

Započeo BloOm3R!, Februar 15, 2011, 23:19:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

oce li mi to netko objasnit kako da napravim dat cu vam sve podatke kompa samo recite ako je spreman itko pomoc...

Odes u BIOS i overclockas, sta je tu tolko tesko?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nekuzim :D eto to je tesko... ???

overclocking.net, posjeti..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

evo iso sam u bios i povecao bilo mi je 200 (x8) to je  1.6 i ja sam stavio na 215 (x8) to mi je sada  1.7 otprilike i ispod sam nesto imao 66 nezz sta je to bilo al sam povecao na 71 i jos je nesto bilo ispod i ostavio sam na auto...valjda je dobro komp radi uglavnom i dalje preko cega mogu vidit kolko se grije nezz vise kako se onaj program zove...i ako netko razumije to nek mi kaze jesam li dobro povecao netreba mi vise ja mislim zza cod2 mi je dosta :D

edit:i da jel treba osim toga jos sta radit... :-*
Poslednja Izmena: Februar 17, 2011, 22:45:41 POSLE PODNE od Bloomer

Citat: Bloomer poslato Februar 17, 2011, 22:41:41 POSLE PODNE
evo iso sam u bios i povecao bilo mi je 200 (x8) to je  1.6 i ja sam stavio na 215 (x8) to mi je sada  1.7 otprilike i ispod sam nesto imao 66 nezz sta je to bilo al sam povecao na 71 i jos je nesto bilo ispod i ostavio sam na auto...valjda je dobro komp radi uglavnom i dalje preko cega mogu vidit kolko se grije nezz vise kako se onaj program zove...i ako netko razumije to nek mi kaze jesam li dobro povecao netreba mi vise ja mislim zza cod2 mi je dosta :D

edit:i da jel treba osim toga jos sta radit... :-*
Sa Everest-om pratis temp...
Ali, nebi se smijo grijat za tako mali clock
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

aj dobro je meni je dosta povecano jer je limit 217 ja imam na 215 (x8) negrije se isto je ko i prije a bolje radi tak da rjeseno temp. je kada upalim komp oko 25 a kad malo duze radi od 35 pa do max 45...ni nije bilo 45 bilo je 41 moze lock za 2 dana samo da vidim jel dobro radi...btw hvala svima

edit:
Imam pitanje sto znaci ko overlockinga ovaj AGP OverLock in Mhz bilo mi je CPU overlock in mhz:200 a ovaj AGP overlock in mhz:66 ja stavio na 215 a AGP na 70 sto to znaci...? sta sa tim ima li za to limit
Poslednja Izmena: Februar 21, 2011, 16:16:32 POSLE PODNE od Bloomer