CPU

Započeo BloOm3R!, Februar 15, 2011, 23:19:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Moze li se kako drugacije osim OverClockinga povecat CPU Speed ? ja imam 1.6 htio bi barem da imam 1.7-1.8...ima kakav programcic ili sta...al da nemoram clockirat niti dodavat coolere.

Ovde imas par tutova kako podesiti CPU i kako ubraz svoj system.

Klik
www.samp.komsija.net - Visit & Reg

Gamers.ba RPG- Scripter, Head.

ovo nisam skonto bas... >:(

moze malo OPISA ? sa tim se moram sam onda zafrkavat pomozite malo kako da povecam nesto sam ja povecao al nece ici iznad 1608.00 (1.6)...kako to drugacije povecat al da se komp negrije jace da normalno radi...

Citat: Bloomer poslato Februar 15, 2011, 23:19:35 POSLE PODNE
Moze li se kako drugacije osim OverClockinga povecat CPU Speed ? ja imam 1.6 htio bi barem da imam 1.7-1.8...ima kakav programcic ili sta...al da nemoram clockirat niti dodavat coolere.

Imas u biosu ja sam to radio ali nije ''Zdravo'' jer ti samo sjebe proca ja imam 2.0x2 stavio sam na 2.4 i bilo dobro kojih 2mjeseca i onda se poceo bios resetati i ''gubiti'' pa sam vratio na 2.0 neznm ako ima jednojezfreni ti se NEisplati..

da imas u biosu al i meni se komp poceo restartirati sam i tako... najbolje za 400 kuna kupis novi (polovni) dual core i bez brige si

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Zdravo je ako znas do koje mjere se smije overclockat..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

mozes overlockovati sa vec ugradjenim hladjenjem za 1/3 ...ako mislis ugradi neko vece hladjenje i overlockuj za duplo...

moze mi netko napravit tut bez overclockinga  :D da povecam sa 1.6 na 1.8 tolko mi treba...

Citat: Bloomer poslato Februar 16, 2011, 15:20:48 POSLE PODNE
moze mi netko napravit tut bez overclockinga  :D da povecam sa 1.6 na 1.8 tolko mi treba...

cpu se ne moze pojacat bez overklockinga,tj moze ako kupis novi
za duplo nema trika da ga overklokujes, to ovi sto pricaju je glupost
pogledaj po google-u, ima dosta sajtova o tome
mada ti se ne isplati to radit, imas dosta posla, trebace ti jace hladjenje itd
ako fulas clock komp ce ti se restartovat sve dok ne podesis odgovarajuci,

znaci nemoze se nikak osim overlocka... ?   :P :P :P

ne moze mozes preko programa da ubrzas rad kulera u kompu...to jedino..nista vise....

pa ak ce mi to ubrzat komp i da mi nece neke igrice stekat od toga...onda ok (moze download)  :D

zavisi koja ti ja grafa...pazi ako je msi skini MSI afterburg tu povecaj kulera za pola..nemoj vise jer ce se pregrejavati i dolaziti do BSOD....odnosno plavi ekran smrti xD

ja bi samo zamolio ako bi mi netko mogao malo bolje pojasnit kako to napravit

dao bi mu sve informacije kompa itd...bitno mi je da povecam sa 1.6 barem na 1.8 odnosno da mi cod 2 nesteka ? xD

ako ima netko...molim vas ?  :D

Ja sam clockao svoj...
Ali moj je Quad-Core (4 jezgre) i sve je ok, naravno znam mjeru...
Drugog nacina, dragi moj, nema
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...