nastoe, napokon vracen

Započeo nastoe, Februar 14, 2011, 16:09:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar dan, evo ovim putem se predstavljam. Nisam igrao sampa punih 2 godine. Prije toliko vremena nije bilo mnogo sampera. Bio sam admin na balkan samp forumu. Mnogo vremena sam igro samp. Najvise vremena sam provodio na SampAreni. Pa evo opet se vracam da igram sampa jer je to jedna od najboljih igara na svijetu. Evo nesto malo o meni, imam 19 godina. Dolazim iz Koprivnice, treniram nogomet i vrlo sam uspjesan. Prije su na forumu bili ritter funky moj jaran i jos neki. A sada vidim :O :O :O mnogo vise vidim 60 gostiju 60 korisnika to dodje oko 100 korisnika na forumu sada. Mislio sam da CH nece napredovat hhh. A sada 200 igraca. Prije su se zvali "PRVI BALKANSKI SA:MP SERVER" .  A vidim sada mnogo vas otvara servere, skripta i mapa. Eto zelim svima pozdrav "VOLIM VAS SVE !".

Pozdrav, nastoe !

Hvala hvala, jeli jos benjamin drzi ovo sve ??

DoN

*

Naravno..
Najbolji i najpovoljniji Game i Web hosting na balkanu
Ako želiš Game ili Web host od Game Hr-a obrati mi se na PM
Trenutno radim na projektu RG:RP..
Neodgovaram na bezveze PM-ove..
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati
Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:GTA RP Od 0

cristiane

Dobrodosao nazad, dobro se zabavi, postuj pravila, procitaj ih naravno :D i uzivaj
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

dobrodosao...
Tih dve godine mnogo se promenio samp...
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Mislim da ovo nije original "nastoe"...

Usporedite ove dve teme (prvu je napisao ovaj "novi" nastoe a ovu drugu "stari" nastoe

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=19575.0

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11613.0

btw. pravi "nastoe" je "H[265]" ili ti ExtremePower..

Kako god, sretno ti bilo!

EDIT:

Citat: nastoe poslato Februar 14, 2011, 16:09:55 POSLE PODNE
Bio sam admin na balkan samp forumu.

Bio "si" SMOD -.-'
Poslednja Izmena: Februar 14, 2011, 19:14:13 POSLE PODNE od BloodMaster

Correlli

Dobar dan, evo ovim putem se predstavljam. Nisam igrao sampa punih 2 godine. Prije toliko vremena nije bilo mnogo sampera. Bio sam admin na balkan samp forumu. Mnogo vremena sam igro samp. Najvise vremena sam provodio na SampAreni. Pa evo opet se vracam da igram sampa jer je to jedna od najboljih igara na svijetu. Evo nesto malo o meni, imam 19 godina. Dolazim iz Koprivnice, treniram nogomet i vrlo sam uspjesan. Prije su na forumu bili ritter funky moj jaran i jos neki. A sada vidim :O :O :O mnogo vise vidim 60 gostiju 60 korisnika to dodje oko 100 korisnika na forumu sada. Mislio sam da CH nece napredovat hhh. A sada 200 igraca. Prije su se zvali "PRVI BALKANSKI SA:MP SERVER" .  A vidim sada mnogo vas otvara servere, skripta i mapa. Eto zelim svima pozdrav "VOLIM VAS SVE !".
Pitam se.. tko je ovdje lud..? Pitam se da li je išta od toga što si napisao istina. 8)

Bio sam admin na balkan samp forumu.
Na ovom forumu nikad nisi bio Administrator. ;)

Pa evo opet se vracam da igram sampa jer je to jedna od najboljih igara na svijetu.
Mislim da i pravi nastoe | ExtremePower | [H]265 zna da SA:MP nije igra, nego mod za igru. ;)

Dolazim iz Koprivnice
Uf jarane, Koprivnica i Mostar su daleko. :D

Nisi ti nikakav "nastoe" niti nemaš kakve veze sa imenom "ExtremePower". Po rasponu IP-a vidim da si u Mostaru ili blizini, dok je pravi nastoe a.k.a. ExtremePower a.k.a. [H]265 iz Zagreba, točnije iz Dubrava.

Moje mišljenje: ti si neki jadnik koji nema ništa drugo za radit u slobodno vrijeme i zato si došao na ovaj forum da oblatiš ime pravog ExtremePower-a.
Tvoja nesreća pa ja uvijek provjerim IP svakog tko mi je sumnjiv. :(

Zbogom. :D
Poslednja Izmena: Februar 14, 2011, 19:29:16 POSLE PODNE od Emilijo L. (Correlli)

Nema to veze correlli, moze biti da su njemu u koprivnici prikopcali internet iz mostara pa zato to tako izgleda... :P  :D :D