Krađa GMova sa Balkan SAMPA

Započeo Lonka, Oktobar 24, 2009, 10:29:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

evo pogledajte http://balkan-tutorijali.tk/ kako krade GMove sa ove str.

Ajde, Klikcite, Jos je u jajetu xD

r4z0r

Ma ovo su teske njubare otvorile .. sve SpeedTouch momci , ak budete kopirali teme sa ovog foruma dobit cete  svi redom od ST clanova ban , neka vas vas Head admin upozori ako na tom serveru za to sluzi .

ma lol zasnao sam vec i ko su ti likovi xD,,Jedan je Dom_Booster ili Blaster mijenja nickove :D a jedan je Don_Nikola koji je tek danas dosao a jos je freehost ko ce tu ici xD

turker_kc

Freehost ili ne u pravilima pise ovako

Citat*Zabranjeno je kopiranje tutoriala, vaznih tekstova, kopiranje i krada tudih skripti ukoliko je vlasnik odlucio zastiti svoje skripte i tutoriale!

ma neka reci cu im da ukinu to sad sam vidio da su i hostove korpirali cak i marijanov koji je ukinut :D

btw znate ji he ovaj lik sto je postao:Hector_Cortez admin na ST i znaci trebamo dobit bananu xD
Poslednja Izmena: Oktobar 24, 2009, 11:27:53 PRE PODNE od [ST] Outlander

Pa ajde kad ste svi tako pametni recite kako moze Head Admin utjecat na igraca npr. lvl5 koji nema nikakve ovlasti na serveru niti nista sl.?

nonon, nije dom otvorio ovo, vlasnik te stranice je : Nikeja_Peace ili Nikeja-srb

ajmeeeeeeeeeeee sta kopiraju sve sa tutorijali.rs !!!!!!!!!!  :mad:

ma plzzz clickajte malooo :'(

Ja sam to vidio, i postao, nisam kriv za nista :S

Sry Å¡to je neaktivna tema ali tek sam sad vidio...

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 24, 2009, 10:57:50 PRE PODNE
Ma ovo su teske njubare otvorile .. sve SpeedTouch momci , ak budete kopirali teme sa ovog foruma dobit cete  svi redom od ST clanova ban , neka vas vas Head admin upozori ako na tom serveru za to sluzi .

Kakve ovo veze ima sa SpeedTouchom?? To što je igrač na mom serveru ne znači da on nesmije radit stranice?? JA DAJEM PRAVO SVAKOM MOM IGRAČU DA IZVAN SERVERA RADI ŠTO GA JE GOD VOLJA!!!! JA NA TO NESMIJEM I NEĆU UTJECAT! Pa šta bi vi da mu govorim i što da jede ?? Daj jbt niste normalni...

Što se mene tiće, čak i da je admin na mom serveru, izvan servera može kopirat sve stranice, imat warez forume, hackat pentagon i neznam što još... Boli mene ona stvar što on radi van servera... Sve što je nevezano za server nema veze sa serverom i molim ljepo da više ne klevećete takve stvari...

Nek rade sta ce... Mozda i skupe nesto posjeta... Imao sam ja jedan engleski portal u koji mi se nije dalo ulagat vremena pa sam doslovno sve kopirao (o tehnici; recenzije, sheme, vijesti, novosti itd.), naravno, naglasio sam odakle je preuzeto. Ali bi napravio dobar SEO na clanak pa sam u dosta slucaja na googleu cak i prestigao originalni site... I skupio sam dosta posjeta... Jer je SEO bio dobar...

Isto tako volim svom frendu krasti ideje sa sajtova, pa ga nadjacam u SEO-u i prestignem na Googleu pa mi psuje mater ;D jer mu maznem posjete... a JBG, dopusteno je kopirat dokle god ti stavis odakle je preuzeto... (npr. "prenosi Balkan SAMP" ili "preuzeto sa Balkan SAMP" ili "izbor: Balkan SAMP" i pomogucnosti da je taj "Balkan SAMP" zapravo backlink na taj site ili direktno na clanak).

cekaj malo. dakle ako ja ikad otvorim forum ili sajt, ja necu imati pravo iskopirati neke tutoriale, cak iako sam stavio odakle su dosli tutovi ito velikim slovima, i da jos link stavim?

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

r4z0r

Ma neka kradu ionako je propao forum .. dole na dnu pisu logirani i vecinom su ST igraci . Kad si vec vlasnik utjeci na ponasanje svojih igraca ..

Citat: wavefunction poslato Novembar 09, 2009, 09:45:23 PRE PODNE
cekaj malo. dakle ako ja ikad otvorim forum ili sajt, ja necu imati pravo iskopirati neke tutoriale, cak iako sam stavio odakle su dosli tutovi ito velikim slovima, i da jos link stavim?
smijes
npr. kada neko kopira sa wikipedie pa napise npr. izvor: balkan samp bla bla

Citat: wavefunction poslato Novembar 09, 2009, 09:45:23 PRE PODNE

Smiješ slobodno... Kao što sam rekao, samo moraš navest izvor... Jer nije problem to što ti njima radiš konkurenciju... JBG, mogli su se više potrudit oko SEO-a... Problem je što se onda smatra da si ti autor toga i to je kičenje tuđim perjem... Ako ti naglasiš odakle je preuzeto, dat ćeš ljudima do znanja da nije tvoj tutorial već da si ga preuzeo i naglasiš od koga... I onda se ne kitiš tuđim perjem... A to što ako sa dobrim SEO-om uspiješ nadmašti original, jbg to je njegov problem ako izgubi posjete...

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Novembar 09, 2009, 14:20:01 POSLE PODNE
Ma neka kradu ionako je propao forum .. dole na dnu pisu logirani i vecinom su ST igraci . Kad si vec vlasnik utjeci na ponasanje svojih igraca ..

Opet nisi čitao moj post kako treba  :(  Žalosno je to da su se serveri počeli ponašati kao bande... Kad netko s nekog servera nešto napravi, odmah se napada... Recimo nama kad hackaju server, poruše usput i sve moje web stranice KOJE NEMAJU VEZE SA SERVEROM! I sad ti očekuješ da ja utječem na njih? Šta sam im ja, otac?? Sve nevezano za server nesmije se i neće ticat mene! To nema veze sa serverom i neću niti okom mrdnuti u vezi toga! Imaju oni pravo i delinkventi u RL biti, to nema veze sa serverom...

Vi slobodno smatrajte servere kao neke bande/mafije šta već... Ja NEĆU! Server je tu za igrat, može doći tko oće, i otići kad oće, igrat koliko oće itd. Izvan servera ja ovlasti nemam i tamo nemam pravo ni njuškati a kamo li reagirati... Isto tako, kao što njihova stranica veze nema sa serverom, nemaju ni moje i prestanite ih rušit kad se raspizdite na naš server...

Vi sve gledate kao zajednicu a meni to ide na živce da se ponašamo kao neko društvo... I idu mi na živce igraći koji se podaju nekom serveru i posvete život tome... Kao da im je svetinja... To je samo igrica a ST je samo jedan od servera... Tu je da se igra... Lijepo je da su naši igraći stvorili zajednicu ali to nije tako velika stvar... To ne znaci da smo banda i da kod nas vijedi "Svi za jednoga, jedan za sve"! Ne, ne vrijedi!

Svaki igrac je pojedinac, svaki ima svoje ime i prezime i svoj zivot... To sto on radi se ne tice servera ni zajednice, dokle god ne radi u ime servera (npr. hack u ime servera... to mu necu dopustit iako mu ne mogu zabranit... najvise sta mogu je dati mu ban sa servera i foruma a njemu to mozda nista ne znaci i moze nastavit hackat u ST ime)...

Za razliku od vas kojima je sve u zajednici, ekipi, povjerenju i privrženosti jednom serveru, ja razmisljam drugacije; mi napravimo server za svakoga i svatko moze igrat a nas se njegov RL ne tice... to je to
Poslednja Izmena: Novembar 09, 2009, 20:31:18 POSLE PODNE od [ST]Injection

super. ako ikad napravim forum svakako cu iskopirati neke tutove ali cu tako velkim slovima naglasit okle mi, i naravno prilozit cu link

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD