Procitajte ovo molim vas

Započeo matemandbrnaze742, Oktobar 23, 2009, 20:51:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

matemandbrnaze742

Netko mi uzeo pass od XF a imate li koji program za otkriti pass ili da netko zna hackat.Molim vass ...

1. neka vrsta virusa
2. bruteforce
3. phisher
4. dao si mu pass
5. ima ih jos milion

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 23, 2009, 22:17:12 POSLE PODNE
1. neka vrsta virusa
2. bruteforce
3. phisher
4. dao si mu pass
5. ima ih jos milion

Ako se nevaram pitao je dali mu netko moze vratit password tako da s nekim programom otkrije ili hacka a ne kako mu je hackan password.

matemandbrnaze742

Problem je u tome sto je on promjenio email xfirea i pass.Jedino da to proba netko tko zna hackat.[CH]Aleksa je isao  i odustao.

Ovako nisi ti jedini sto ti je pass nestalo, Ja sam cuo da XFire ce propast zato sto ga hackere karaju 1mesec, nisto cudno i face book da ode xD
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2009, 22:54:22 POSLE PODNE od Taso_[S]ka[BO]

Citat: Taso_S]ka[BO] link=topic=1945.msg15920#msg15920 date=1256331233]
Ovako nisi ti jedini sto ti je pass nestalo, Ja sam cuo da XFire ce propast zato sto ga hackere karaju 1mesec, nisto cudno i face book da ode xD

Facebook konstantno Å¡teka u zadnje vrijeme ali neće to tako lako otići... Projekti vrijedni milijarde dolara ne propadaju zbog takvih nekakvih hakera... Oni imaju veze i lako doÄ'u do adrese hakera, a ako ne uspiju preko zakona, poÅ¡alju ti "razbijače" doma...

r4z0r

Xfire propast ? Jao molim vas ne sirite dezinformacije , xfire je zadnjih dana mnogo napredovao pa je otvorio po svjetu cak i svoje radnje Xfire Book i nesto slicno , hackerski napadi to ce se sve lijepo rjesit jednim update-om xfire-a ..

Za te hack programe sto trazis nasao si pogresno mjesto za to , ovo je forum za scriptanje i jos neke sitnice .

LOCK !!  (neprimjeran sadrzaj)..