Parking + Kafic | Map By ...Neno...

Započeo ...Neno..., Februar 11, 2011, 18:12:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

...Neno...

Parking + Kafic

- Ime mape - Parking + Kafic
- Ideja - ...Neno...
- Napravio - ...Neno...
- Vrijeme izgradnje - 50min.
- Objekata - Mnogo.
- Vozila - Mnogo.
- Slike -

Nadam se da ce vam se svideti,te da ce te uzivati gledajuci slike ove moje NOVE mape !
Poslednja Izmena: Februar 11, 2011, 18:17:16 POSLE PODNE od ...Neno...

Dokazano je da nisi neki "profesionalac" nego samo imaš bujnu maštu. Moraš te ograde da staviš u preciznu liniju, ako već praviš dobru ogradu nemoj da je pola fenceshit a pola neke druge, stakla ona moraš da staviš da si tik jedna uz druge i btw. ubuduće ovo stavljaj u SA:MP Mape.

Za zamisao 9/10

...Neno...

Citat: [RC] Fabrizio poslato Februar 11, 2011, 18:20:19 POSLE PODNE
Dokazano je da nisi neki "profesionalac" nego samo imaš bujnu maštu. Moraš te ograde da staviš u preciznu liniju, ako već praviš dobru ogradu nemoj da je pola fenceshit a pola neke druge, stakla ona moraš da staviš da si tik jedna uz druge i btw. ubuduće ovo stavljaj u SA:MP Mape.

Za zamisao 9/10
Meni ljepse izgleda kad stavim 2 vrste ograda...I stakla su precizno postavljena tako da...[/b]

...Neno...

Nisam mislio dimenzije... ne moraju biti kao kvadrat, nego sam mislio kako se poklapaju

mogao si nesto kao komandu /liftdole /liftgore pa tako da radis ali i ovako je 10/10

Ovo nevalja nista (sala)
Extra :)
10/10
Pa cim sam vidio Da je Map By ...Neno... Odma sam reko Ovo je Extra :)
Svaka cast
Imas dobre mape samo nastavi i probaj da zaradjujes :)
Respect to:mafica .pwn

poznaticovik

Citat: [RC] Fabrizio poslato Februar 11, 2011, 18:29:03 POSLE PODNE
Nisam mislio dimenzije... ne moraju biti kao kvadrat, nego sam mislio kako se poklapaju

Rofl ... Nismo vidjeli nijednu tvoju mapu ideš mu govorit da je loše postavljeno , napravi ovakvu mapu pa ćeš imati pravo srat ...

Neno jednostavno odlično 100/10

...Neno...

Hvala puno svima na ocenama i komentarima,ako stignem napravicu jos 1. mapu danas... :-*

EdiT:The wolf,pokusacu napravit komandu /lift gore & /lift dole,pocetnik sam u skriptanju Pa et... :D
Poslednja Izmena: Februar 12, 2011, 06:23:33 PRE PODNE od ...Neno...