[POMOC] Novi objekti

Započeo mafica .pwn, Februar 11, 2011, 13:21:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

makelele

Daj ja ubacim ovo i kad udjem na MTA crvenim slovima dole na dnu lijevog coska pise DEFAULT i nemogu birati objekte sta je to

daj pomazite :S
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

hahaha moze samo pokvariti xD kako sam ja stavio i mafica?

daj molim VAS kome radi MTa sa ovim novim objektima!
Nek ga upload na net i da link!
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Sad je nastupilo 2. s**nje..ovako..ja sam dodo objekte kako treba..sve ih vidim..a kad ih ubacim u SAMP Scriptu on je onaj objekt za koji je zamjenjen..ja imam samp logo a on meni da neku veliku tocku :S

Pomozite ljudi...nisam probao dali radi pod CreateObject Nego sam samo imao CreateDynamicObject

Pomozitee!  :'(

Nesto nisi lepo uradio, pokusaj ponovo
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

pa kad su toliko pametni nek naprave gotovo sve :DD samo da install :D

Citat: ScaRy poslato Februar 12, 2011, 11:37:26 PRE PODNE
pa kad su toliko pametni nek naprave gotovo sve :DD samo da install :D

pa sto bi to radili kad su ovo objekti za samp a oni za MTA to su 2 razlicita "programa" za pokretanje San Andreas multiplayera :S

[BP] HeLoX ba! ^^
Forum: balkan-paradise.info- Još u izradi!

Vi bi da MTA doda samp 0.3c objekte. Hah. To se nikad neće dogodit, već su pitali na mta forumu jel će stavit. Odgovor je bio naravno NE. A vi što dobivate crne ekrane a šta ćete kad idete modificirat mta da bi dodali te nove objekte. Lijepo zamolite SAMP team da napravi svoj map editor. I da vi koji koristite MTA samo radi mappanja stidite se!
Poslednja Izmena: Februar 16, 2011, 12:44:56 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: Nik Delgad poslato Februar 16, 2011, 12:44:07 POSLE PODNE
Vi bi da MTA doda samp 0.3c objekte. Hah. To se nikad neće dogodit, već su pitali na mta forumu jel će stavit. Odgovor je bio naravno NE. A vi što dobivate crne ekrane a šta ćete kad idete modificirat mta da bi dodali te nove objekte. Lijepo zamolite SAMP team da napravi svoj map editor. I da vi koji koristite MTA samo radi mappanja stidite se!
Daj bola ne rade dobro 100%.Ja sam uradi oi sve mi OK.Ako zelis slikam sve kategorije koje mi dodu