[hh-pomoc]joypad

Započeo BloOm3R!, Februar 04, 2011, 19:35:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

A imam problem sa Ä'ojstikom ne bilo kakav nego oko spajanja xD  ::) jedan frend mi je dao besplatno tu stvar i potrgo je žice sada trebam ja to spojit al mi neide xD mislim neznam u cem grijesim sve sto probam nece.

evo imam:bijelu,zelenu,zutu,crvenu i crnu zicu tako spojim i na usb tocno tako...gdje je problem kada spojim jednu crvenu i crnu skupa onda se ucita joypad al ne u kompu samo se cuje zvuk kao da je pokrenut al nece...pomoc  :'(

neda mi se bacat vrijedan je barem 100kn

Ne razumijem se u elektroniku bas,ali msm da bi ti bilo korisnije dati nekoj starijoj osobi da ti to poveze,msm nije to bas tako samo da povezes zicice,mozda je doslo i do spoja,nez i izoliraj Izolirkom da ti se to ne mrda,mozda i nespojis dobro..

a nezz gledao sam ja druge usb-ove prerezao sam da vidim kako je spojeno i isto je ovako boja sa bojom al neznam zasto nece...ja se dosta razumijem u elektroniku i spajanja al nezz sta tu nevalja...

Citat: Bloomer poslato Februar 04, 2011, 20:39:44 POSLE PODNE
a nezz gledao sam ja druge usb-ove prerezao sam da vidim kako je spojeno i isto je ovako boja sa bojom al neznam zasto nece...ja se dosta razumijem u elektroniku i spajanja al nezz sta tu nevalja...
Da ti se ne diraju 2 zice? :P
For ya...

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

BestOne.exe | Mapper | n00b Skripter | Bruno Mars Fan | Balkan SA:MP <3 | Fifa 11 <3

For ya...

ne  ;) odvojene su 2 metra samo da se nedodiruju  :D

De malo objesni:

Jeli ti se dodiruju 2 kraja zice,
Kako si to spajao
Jeli to na USB prikljucku ili u djostiku
Jesi li pregledao kabal iznutra da nije sta pokidano ili slicno.

da mozda se nedje kabl iscupao iz Dzojstika,ne doslovno skroz nego....razumes,otvori ga! XD

franjoxx

ma samo kada spojis boju sa bojom debelo izoliraj svaki spoj i problem rijesen jer da ti je kabal na bilo kojem mjestu ispucao nebi cuo zvuk kada ga uštekaš! :D

nije u njemu nego je na pola kabla otrgnut spojio sam ja to al neradi morat cu provjerit iznutra...

Ako ne znas da zalemiš :D nemoj ni pokusavat da popravljas :D

hmm...znam ja lemit samo nemam cime  :D

Citat: Bloomer poslato Februar 05, 2011, 00:07:46 PRE PODNE
hmm...znam ja lemit samo nemam cime  :D

e pa jbg... :)  nemoze drugacije :D   premali je napon da bi radilo "petljanjem" zica ahahaha

otvori taj joystick pogledaj sve unutra i najbolje uzmi nekakav stari joystick ili nesto slicno tome isto otvori i tamo di nestaje ona crna debela "guma" prerezi zicice i zalemi kako je bilo na joysticku moje misljenje govorim napamet a ne iz iskustva jer nisam to nikad radio..  da oni koji unaprijed misle popljuvat post nek procitaju ponovo predzadnju recenicu ;)

e vis meni se pojavi nesto slicno ovome kada spojim sve zice ispravno sa bojama.

ma baci to u smece i kupi novi i gotovo sta ces se tu s time zajebavat :S imas po 50 kn joy.  za play 2 s usbom za komp ;)