[Pomoc]Login/Register System

Započeo Nxidza, Januar 29, 2011, 13:15:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Koji sam Baksuz xDDD

Evo ovako:
Znachi na home srvu mi je sve normalno a kad sam uploado na gamepanel ono se pobrkalo ,evo u cemu je problem;
Kada dodje ono dialog za registraciju i pise ono upisi lozinku kako bi nastavio ...Ja upisem i idem registruj se i kad tu kliknem ono nema da se logiram znaci kao kad ides ono "Izadji" i nema vise dialog nema nicega :SSS ae pomagajte
Poslednja Izmena: Januar 29, 2011, 13:17:32 POSLE PODNE od [UB]Nxidza

Citat: gonss.pwn poslato Januar 29, 2011, 13:16:56 POSLE PODNE
Stisni shift
Isti djavo,nece pa nece :SS greska je negde u gamemodu 100% samo ne znam gde :S

Provjeri si pod OnDialogReponse(nadam se da je tako, nisam skriptao 5 mjeseci) dal imas liniju koja pokreće login dialog nakon registracije.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Shigi nije do toga ;) Nisi napravio u script fajlovima folder za registraciju.. Primjer
Napravio si po onom mom reg/log sustavu folder ti je "Igraci" i moras u skript fajlovima napravit folder "Igraci"

Citat: Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Januar 29, 2011, 13:38:21 POSLE PODNE
Shigi nije do toga ;) Nisi napravio u script fajlovima folder za registraciju.. Primjer
Napravio si po onom mom reg/log sustavu folder ti je "Igraci" i moras u skript fajlovima napravit folder "Igraci"
EDIT:Hvala vilko sto si me podsetio do toga je bilo,kakav sam bot  :-[

P.S-Hvala svima sto ste pokusali da mi pomognete.
Poslednja Izmena: Januar 29, 2011, 14:07:17 POSLE PODNE od [UB]Nxidza

Pazi sta ti kazem, nisi dobro napravio folder! Hebes mi sve ako nije do tog

Pa mislim da bi bilo produktivnije da ides debuggati nego da tu na forumu tjeras nas da guramo ruku nasumično u vodu u nadi da ćemoo zgrabiti ribu.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LordShigi poslato Januar 29, 2011, 14:04:24 POSLE PODNE
Pa mislim da bi bilo produktivnije da ides debuggati nego da tu na forumu tjeras nas da guramo ruku nasumično u vodu u nadi da ćemoo zgrabiti ribu.
Ma probao sam sve i zbog toga nisam vise bio pametan a ispostavilo se da je najlaski problem bio xD lolll
Nisam napravio users file :DD

EDIT:Ovde moze lock :)
Poslednja Izmena: Januar 29, 2011, 14:13:16 POSLE PODNE od [UB]Nxidza

E pa onda cestitke vilku jer je nasao iglu u plastu sijena.

NAJBOLJI CITATI:
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Kako je retardiran! Ja mu kazem do cega je problem i on kasnije kaze nije do toga.. Haj dobro, pa mu kazem ajd opet vidi i sad on napise ovo -.- I jos edituje onaj post gore, pa ja bi tebe na lomacu stavio!!
Sad mene pravis glupim -.-