!!!PRAVA ISTINA!!!

Započeo Kora, Oktobar 18, 2009, 21:07:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Posto sam na jedan retardiran nacin potjeran sa CH sada cu da vam SVIMA kazem sta je ovaj Balkan SAMP ZAPRAVO!!!

Ovaj mail je upucen svim korisnicima BALKAN SAMP-a i to na PM...

Posto sam i bio na ch jedan od ljudi koji su imali neke vece mogucnosti znao sam i par TAJNI

Sada cu vam reci jednu tajnu!!!

Balkan SAMP vlasnik nije nikakav "admin" nego jedan i jedini BENJAMIN TOMIC ili Tony Soprano, vlasnik CroHerze!!!!

Ovaj site je napravljen samo zato da vas sve drzi u saci... Mislio je preko njega dovuci igrace sa svih servera takodjer i scriptere jer mu je broj igraca znatno opao...

Sada kada ovo znate, znate da ste i vi jedan od tih sta ste dovedeni ovdje samo kako bi pristupili Croherzi...

Takodjer i scriptera (onih pravih) je prifalilo... Zato ste i vi neki nasjeli na svakakve price i dosli ili se vratili na CH...

Benjamin Tomic, moj dobar prijatelj, koji me nikada nebi "potjerao" sa Croherze, nego je jednostavno postavio krive ljude da mu vode tu zajednicu zbog kojih i radim ovo...

iskreno, ovo je moj zadnji potez kao igrac, scripter i opcenito korisnik samp-a

Za ovu tajnu su znali sljedeci: Nikola Kavčic suvlasnik Croherze, Soprano (vlasnik) te Matej Dzolan (admin na balkan sampu i super decko!!!)

AKO VAM POCNU GOVORITI DA OVO STA VAM PISEM NIJE ISTINA, NEVJERUJTE!!!

"admin" na forumu je Benjamin Tomic, "Dude" je Nikola Kavčić... (oboje administratori)

Jos nesto da vam kazem svima u vezi moga bana sa ch foruma, JA OVAJ PUTA NISAM NISTA NAPRAVIO... CAK NISAM NI DAO SMODA MOM RL FRENDU KOJI JE I OBRISAO FORUM!!! to je napravio jedan vas super moderator, odnosno group editor koji svoje sifre nezna da cuva, a idalje je na toj poziciji!!! Pa vi malo preispitajte tko je i sta je... JA NISAM!!!
Toliko o tome da sam ovaj puta ja nesto sjebao!!! NISAM!!!

Benjo ti si bio i ostat ces legenda, ovo sam napravio samo zbog debila koji su me i na taj nacin potjerali sa ch, ni krivog ni duznog!!!

Corelli pazi da i tebe ne uzmu u svoju kontrolu (zato su ti i dali admina)... drzi se ti svoje vizije od Little Italy RolePlay... ;)))

dokazi (poruka na PM od Nikole aka. Dude, admin na forumu):

Citat: Dude poslato Septembar 15, 2009, 17:55:21 POSLE PODNE
Ne trebas svugdje po forumu pisat da znas tko smo itd.

njegov mail: [email protected]

zcukric znaci Zoran Cukric, a to je covjek poznat na CH po imenu Louie Sontoro, koji je jedno vrijeme imao pristup ftp-u servera te rl prijatelj od Nikole (tako kaze), iako mislim da je to zapravo izmisljen covjek stvoren od strane Nikole!

Nadam se da ste POMNO procitali ovu poruku!!!

NEKAZEM DA MORATE OTICI SA SITE-A!!! AKO VAM JE CILJ NESTO DRUGO SLOBODNO OSTANITE... JA VAS NE TJERAM NITI OVO SALJEM KAKO BI VI OTISLI... JEDNOSTAVNO MISLIM DA ZASLUZUJETE ZNATI ISTINU!!!

Pozdrav od Kore  ;) stay good

p.s. maknite mi global moderatora...

Correlli

Ovu temu ću pustiti, neću je brisati - nek se svi nasmiju ovome nesmislu.
OPET sam pogledao raćun od Benjamina na ovom forumu, i u nijednom smislu nije vezan na vlasnika ove stranice.
To je ćista laž.

Pozdrav,
   Correlli

U vise navrata na ovo sam i sam posumljo ali uvijek je brzno netko planuo i rekao da to nikako nije istina.Mene osobno to nezanima tko je vlasnik jedini cilj ovdje mi je ucit skriptat i pomagat onima kojima treba(barem kolko mogu).Vjerujem da je to sto si reko istina i nevidim razloga da se itko vise skriva pod nekim imenima.

A ako je ovo tvoje zadnje sto se tice sampa onda ti zelim pozeljet svu srecu u RL kraljina si bio kraljina si osto ;)

moze mi tko god oce govorit da sam naivan i lakovjeran ja sam reko sto mislim
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2009, 21:16:07 POSLE PODNE od dinkO14

laz ??

e moj Correli nemas ti pojma nistA...

1. Benjamin je na faksu u ZAGREBU zato su mu IP-evi drukciji...

2. Postoji sumnja da je covjek (neki tip od Benjamina) isto na njegovom accountu pa doleti tu i tamo... Taj neki iz Osijeka ili sta ja znam kako se predstavio...

ISTINA JE, PRILOZIO SAM I DOKAZE!!!

TI NETREBAS VJEROVAT!!! cisto me zaboli...

KORA LEGENDA ZA MENE I OSTACE!!!!!

Correlli

Dokazi? Ja tu vidim samo hrpu nesmisla. Pusti ljude na miru, ne optužuj ih bez razloga. A i da je sve to istina (i ako nije), tko mari? Ljudi ovdje dolaze da se nauće skriptati i da naprave svoj server.

Pozdrav,
  Correlli

Citat: Don Correlli poslato Oktobar 18, 2009, 21:20:01 POSLE PODNE
Dokazi? Ja tu vidim samo hrpu nesmisla. Pusti ljude na miru, ne optužuj ih bez razloga. A i da je sve to istina (i ako nije), tko mari? Ljudi ovdje dolaze da se nauće skriptati i da naprave svoj server.

Pozdrav,
  Correlli

slazem se, zato sam i napisao... netjeram ja nikoga niti mi je to cilj...

diglo mi je zivac moja situacija na CH !!!!

I ja ti zelim srecu...

Nego, ovo nekako i ima smisla... Ja sam oduvijek smatrao ovaj forum kao vezu s CH, jer Benjamin je uvijek sve radio (reklamirao taj forum, dogovarao razmjene i slicno) i uvijek sam mislio kako je ovo Benjova ideja... Kad sam razgovarao sa Adminom, on je znao SVE moje razgovore sa Benjaminom i sve sto smo se dogovarali, a rekao je da je Benjamin kao slikao sve nase razgovore i slao mu....

Kad god na ovom forumu neki drugi server nesto pita, uvijek CHovci napadnu i psuju, i oni su uvijek postedeni dok mi nadrapamo za svaku glupost... Ja sam jednom bio spomenuo da cu floodat neki server UKOLIKO je maznuo nas GM! To nije direktna prijetnja, vec uvjet, a dobio sam ban na 2-3 tjedna. Nedavno je CHovac meni dvaput prijetio u temi i jedamput preko PM i to direktno (tipa "sjebat cu vam server", "vas server nece jos dugo", "vrijeme vaseg servera se odbrojava", "pozdravite se sa serverom", "floodat cu vam dok ne pusti dusu" i slicno), a ja sam njemu rekao da ce najebat ako takne server a Corelli se odmah na mene naljutio! Ja sam postavio samo uvjet, da ce najebat ako takne server, a on je trebao dobit tesku bancinu zbog ovakvih prijetnja. A uostalom sta vi znate sta sam ja mislio pod "najebat"? Nisam mislio ni na batine ni na slicno vec uglavnom da ce dobit kaznu za to!

Uglavnom, koliko sam imao prilike vidjeti, CH je ovdje uvijek u pravu... Sorry ostala ekipo, ali takav sam dojam stvorio...

Correlli

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 18, 2009, 21:22:06 POSLE PODNE
a ja sam njemu rekao da ce najebat ako takne server a Corelli se odmah na mene naljutio!

Ja se nisam na nikoga naljutio i ne spominji mene u ovome uopće. Ja sam obojici zaprijetio sa banom ako se ne smirite.

Pozdrav,
   Correlli

Gledaj ako geldamo na neku stranu nije lepo sto se predstavljao na drugo ime o nevalja ali ajde nije bitno hteo covek da bude nesto od ovoga i uspeo je ali nazovite forum ch scriping

[CH]grudvo

ne znam sta da kazem kora to cije sifre ja znam da mislis mozda na plivu al nije to on kriv nez sta bih rekao na ovo jednostavno sam u soku
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2009, 21:27:39 POSLE PODNE od [CH]grudvo

Citat: TRAJKO!! poslato Oktobar 18, 2009, 21:24:51 POSLE PODNE
Gledaj ako geldamo na neku stranu nije lepo sto se predstavljao na drugo ime o nevalja ali ajde nije bitno hteo covek da bude nesto od ovoga i uspeo je ali nazovite forum ch scriping

Tako je forum i trebao bit nazvan ;) Jer ako malo bolje pogledate rad Balkan SA-MPa nece vam bit tesko primjetit da je sve vezano uz CH(balkan-samp & ch ovo,balkan-samp & ch ono)

Poroci CH-a

Kora uvek istinu govori

Citat: dinkO14 poslato Oktobar 18, 2009, 21:26:25 POSLE PODNE

Tako je forum i trebao bit nazvan ;) Jer ako malo bolje pogledate rad Balkan SA-MPa nece vam bit tesko primjetit da je sve vezano uz CH(balkan-samp & ch ovo,balkan-samp & ch ono)
pa upravu si CH,pm nam slali update,poluglobal,nagradne igre,sve zivo uz CH

Kora ti znas 10% onoga sto ja znam zato bolje da nisi ovo pisao

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno