zZz DonMaker

Započeo DonMaker, Januar 25, 2011, 19:38:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zz ja sam DonMaker iz america znam dobro skriptati 99,9% PRO SCRIPTER slucajno sam naletio na ovaj forum na hrvatskom jeziku i zapitao se odo se registrirati i pomoci ovim novopecenim skripterima PM me ako trebate pomoc oko skriptanja  8) 8)

Zanimljivo je kako si iz amerike a toliko dobro znaÅ¡ hrvatske padeže,a taj naziv mi malo leti na TheDonVlasicio tako da ako misliÅ¡ podvaljivat onu svoju skriptu za kraÄ'u gm-ova varaÅ¡ se.DobrodoÅ¡ao ako je ovo Å¡to sam maloprije rekao neka greÅ¡ka!

Citat: DonMaker poslato Januar 25, 2011, 19:38:46 POSLE PODNE
99,9% PRO SCRIPTER
Zar joÅ¡ jedan, pa pun forum pro skriptera!  :-\
Kristijan Stipić

Dobrodosao iako mi je puno toga ovdije sumnjivo.
Nadam se da ces biti od pomoci.

Correlli

zz ja sam DonMaker iz america
Amerika je daleko, na drugoj strani svijeta, a Bosna i Hercegovina su ovdje, na Balkanu, a tu si i ti vidim :).

znam dobro skriptati 99,9% PRO SCRIPTER
Ma nemoj mi reći :D? Siguran sam da ne znaš ni koliko je limit ulazno-izlaznih znakova u trenutnom SA:MP modu. I da, sigurno si ukrao i objavio Balkan Express skriptu baš zato jer si kako sam kažeš "99,9% pro skripter" :).
Nemaš ti pojma o pojmu ;D.

slucajno sam naletio na ovaj forum na hrvatskom jeziku
"Slučajno" si i dobio ban na starom korisničkom računu zbog kraÄ'e i objavljivanja stare Balkan Express skripte, je li tako sine Eldane 8)?

i zapitao se odo se registrirati i pomoci ovim novopecenim skripterima PM me ako trebate pomoc oko skriptanja  8) 8)
Opet ću ponovit: siguran sam da ne znaš ni koliko je limit ulazno-izlaznih znakova u trenutnom SA:MP modu. A vjerojatno nisi ni skužio šta sam rekao baš sada :). Nemaš ti baš pojma o tome, čak ni lagat ne znaš dobro :D.

Citat: William poslato Januar 25, 2011, 19:44:46 POSLE PODNE
Zanimljivo je kako si iz amerike a toliko dobro znaš hrvatske padeže
Nije rečeno. Dijaspora, posebno hrvatska zna dobro svoj jezik u većem dijelu, a i hrvatska dijaspora je čistija u svakom smislu od današnje Domovine.
Ali ovaj papak ionako nema nikakve veze sa time Å¡to je napisao :).