[pomoc] Zanima me ovo

Započeo [Bp]jovan, Januar 25, 2011, 16:55:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ovako stavio sam swakoj mafi kad se spawnuje kalas i noz i samo se noz spawnuje a ne kalas pa sad kako da namestim to da imma junk buster                                                                      Hvala unapred

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

ako si sve dobro uradio i ako si stavio na pravo mjesto mora raditi GivePlayerWeapon(playerid,30,500);
Poslednja Izmena: Januar 25, 2011, 20:09:06 POSLE PODNE od _MosT_WanteD_
LOL

Citat: _MosT_WanteD_ poslato Januar 25, 2011, 20:08:54 POSLE PODNE
ako si sve dobro uradio i ako si stavio na pravo mjesto mora raditi GivePlayerWeapon(playerid,30,500);
Da li si siguran ? ? ?Sta ako mu je definirano kao SafeGivePlayerWeapon . . .  ovo sto je u zagradi "(playerid,30,500);  30=to ti je id oruzja koji zelis da spawnas a 500=to su ti meci oruzja . . . Nadam se da si razumeo ! ;)

A ako sam ja tebe razumeo ti zelis da spawnas noz i ak47 to je ovako:
SafeGivePlayerWeapon(playerid,30,100);                                  -(100 je najbolje jer ce ovako samo trositi bzvze i ubijati civile)
ili ako ti je GivePlayerWeapon
GivePlayerWeapon(playerid,30,100);

To je bilo za ak47 a za noz ti vidi id posto ga ne znam na pamet ... Ae Srecno (valjda si mislio na ovo sto sam ti objasnio :D)