Forman

Započeo poznaticovik, Januar 20, 2011, 19:58:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

poznaticovik

Pozdrav svim forumašima! Zovem se Matija imam 15 godina dolazim iz Hrvatske :D Svoju SA-MP karijeru sam poceo ajmo reci sredinom 10mj 2009 prvi server mi je bio neki Stunt server , onda sam otkrio za Roleplay i nasumicno usao u server ST i eto od 11mj 2009 jedini server koji igram je ST nick mi je Matt_Sajmiste novi Matt_Forman :D Dugo sam na ovom forumu ali eto tek sam nedavno napravio account , bavim se mappanjem , dok sam u skriptanju los ali sta ces nije svako majstor od rodenja :D Nadam se ugodnom druzenju s vama na ovom forumu :D
Poslednja Izmena: Januar 29, 2011, 00:15:10 PRE PODNE od hEFEST

Citat: Forman poslato Januar 20, 2011, 19:58:14 POSLE PODNE
Pozdrav svim forumašima! Zovem se Matija imam 15 godina dolazim iz Hrvatske :D Svoju SA-MP karijeru sam poceo ajmo reci sredinom 10mj 2009 prvi server mi je bio neki Stunt server , onda sam otkrio za Roleplay i nasumicno usao u server ST i eto od 11mj 2009 jedini server koji igram je ST nick mi je Matt_Sajmiste novi Matt_Forman , jedan sam od onih ST4EVER ali ja se toga drzim vec punih godinu i nesto :D Dugo sam na ovom forumu ali eto tek sam nedavno napravio account , bavim se mappanjem , dok sam u skriptanju los ali sta ces nije svako majstor od rodenja :D Nadam se ugodnom druzenju s vama na ovom forumu :D
Dobrodosao...
Naravno druzicemo se sto vise :P i Dabogda te ovaj forum scriptat naucio :D

poznaticovik

CitatDobrodosao...
Naravno druzicemo se sto vise :P i Dabogda te ovaj forum scriptat naucio :D

Mogu ti reci da me vec dosta je , pohvale onima koji su sastavili sami tutoriale , pogotovo Luksi i ExtremePoweru
Poslednja Izmena: Januar 25, 2011, 16:51:22 POSLE PODNE od LOST

Dobrodosao! ;)

Last nick: Paradox