[Kako] Intro

Započeo Lonkec, Januar 18, 2011, 22:36:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Znaci zanima me kako napraviti onaj "Intro" naprimjer ono kad slijece avion ili nesto drugo. Ako ima TUT ili nesto :)

Ajmo sad svi kopirati BU i CH ...a ?

Jeli, jesam te pitao sta? Ja sam pitao za pomoc nemoj mi skupljat postove. 1. Neznas kakvu sam ideju dobio. 2. Odjebi:)

Citat: Lonkec poslato Januar 18, 2011, 22:36:32 POSLE PODNE
Znaci zanima me kako napraviti onaj "Intro" naprimjer ono kad slijece avion ili nesto drugo. Ako ima TUT ili nesto :)
Jednostvarno izdvojis malo tvojih para i platis dobrog skriptera i on ti pokaze sve ;)
Mislim da ovo sto trazis niko nece napravit tut ali srecno ;)
:P :P
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: [LC]Ryder poslato Januar 18, 2011, 22:41:30 POSLE PODNE
Citat: Lonkec poslato Januar 18, 2011, 22:36:32 POSLE PODNE
Jednostvarno izdvojis malo tvojih para i platis dobrog skriptera i on ti pokaze sve ;)
Mislim da ovo sto trazis niko nece napravit tut ali srecno ;)
:P :P

Eto bezveze skupljas postove, goni se sa ove teme. nace se neko pametniji da mi odgovori.

Sa takvim ponasanjem, sigurno ce ti pomoci :)

stavi npr ovako
Citatforward blabla(playerid);

zatim negdje ispod
CitatPublic blabla(playerid);
{
tu stavis textdraw koji se pokaze
oblik...TextDrawShowPlayer
tu i smjestis ono kada se logiras
dialog ili sta vec imas
i na kraju timer ako oces da se mjenja
jos na druge textdrave (introe)...
}
a kad se igrac spoji na server dobije da se logira (u dialogu) i kuca sifru i igra
e gdje ti se to vec nalazi pod onplayerrequest ili connect moras stavit timer koji prebacuje na ovaj public blabla koji si napravio da se pokazuje textdraw oblik timera za to mozes koristiti ovako SetTimerEx("blabla", 10000, 0, "i", playerid); i tako ce ti se prebacit na to public blabla gdje ti pokazuje textdraw i kod tog public blabla opet stavis timer i napravis novi public isto tako i tako se prebacuje kolko oces tih textdrawa za intro...a na kraj stavis registraciju posle intra ak si skuzio kaj dobro ak ne ne ko ti je kriv :D