kucni server

Započeo franjoxx, Januar 17, 2011, 20:02:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

franjoxx

zanima me samo kako da napravim kucni host da server bude na internetu!
molim vas pomoc nikako da skuzim niko mi nije uspio detaljno objasniti ima 100 stranica nijedna nije razumljiva!
molim vas!

Drugi put koristi Trazilicu!

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

franjoxx

nekuzim onaj dio morate otvoriti port 7777 kako nasao sam ja taj tut ali nekuzim zato sam otvorio temu a ti tu nisi da budes pametan nego ako mi mozes pomoc da mi pomognes!

Citat: franjoxx poslato Januar 17, 2011, 22:11:14 POSLE PODNE
nekuzim onaj dio morate otvoriti port 7777 kako nasao sam ja taj tut ali nekuzim zato sam otvorio temu a ti tu nisi da budes pametan nego ako mi mozes pomoc da mi pomognes!
Ovako skines sa SA:MP stranice svoj srvr (kucni server)
Mozes ga skinut  OVDIJE
Skines SA-MP 0.3c Windows Server .
Raspakuj ga u svoj neki folder.
udi u server.cfg (pokreni ga sa Notepadom) i gdje ti pise:
rcon_password changeme
Promjeni u neku svoju zeljenu sifru koju zelis da kucas kao Rcon Admin na srvru.
npr.
rcon_password 123456789
To je sve potrebno za pokretanje vlastitog servera s gamemodom koji ti dode uz taj server (skroz je bezveze).
Ako ti zelis ubacit npr GF GM odes u GameModes i pobrises sve sto tamo ima i ubacis ta 2 fajla od GF GM sto su ti dosla:
.pwn i .amx
Sljedece sto trebas da ti taj GameMod radi na serveru jest ponovo otici u:
server.cfg
i gdje ti pise
gamemode0 grandlarc 1
Promjeni u:
gamemode0 [ime tvog Gamemode]
npr.Ako se zove GF ti stavis
gamemode0 GF 1
Nadam se da sam ti pomogao.Sto ti jos nije jasno pitaj ovdije

franjoxx

ma ja sam vec sve zavrsio sa gamemodom samo neznam sada kako da ga stavim na internet server to nekuzim!

Kupi host...

Evo tu imas popis najboljih hostera:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=9787.0
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

franjoxx

jel se nemoze to nekako besplatno da nemoram kupit host!  :(

Citat: franjoxx poslato Januar 18, 2011, 10:05:24 PRE PODNE
ma ja sam vec sve zavrsio sa gamemodom samo neznam sada kako da ga stavim na internet server to nekuzim!
Vjeruj mi ako ti je server samo obicni edit ili obicni GF,Ravens,GTARP ili slicno nemoj ga otvarat.Potrudi se uraadi GameMod od >0< ,Dobro izmapaj (jer ja smatram da ljepota mapa najvise raje privuce na srvr) i vidjet ces kako se onda raja ljepi za server.
Pozdrav

franjoxx

hh znam to sam i napravio samo ga nisam ja radio nego ga je radio moj susjed kojem sam naravno platio masne novce ali nema veze da sam ja skripto to nebi bilo gotovo do bozica 3031 tako da bolje ovako :DDD sad me samo zanima jel moram kupit host ili mogu onako nekako to izvest da ga nekupim a sve normalno radi.Zato sto sam cuo od par ljudi da oni taj svoj server uplae na racunalu i tako da im radi samo sto nesmiju ugasit racunalo jer se onda i server ugasi ako je moguce tako molim vas da mi objansite kako?

Pa ak imas para da dajes da ti nek skritpa sto jednostavno nedas 2.5 eura za server -.-

Citat: franjoxx poslato Januar 18, 2011, 10:19:07 PRE PODNE
hh znam to sam i napravio samo ga nisam ja radio nego ga je radio moj susjed kojem sam naravno platio masne novce ali nema veze da sam ja skripto to nebi bilo gotovo do bozica 3031 tako da bolje ovako :DDD sad me samo zanima jel moram kupit host ili mogu onako nekako to izvest da ga nekupim a sve normalno radi.Zato sto sam cuo od par ljudi da oni taj svoj server uplae na racunalu i tako da im radi samo sto nesmiju ugasit racunalo jer se onda i server ugasi ako je moguce tako molim vas da mi objansite kako?
Da cuo sam  da se to moze ali ja msm da moraju igraci koji igraju imati Hamachi program,a tesko da ces dobit preko 5 igraca preko toga + kompjuter ti je opterecen da radi 24 h,cim ti ugasis srvr ili komp odma njih izbacuje i nemogu vise igrat.
Takoder sam cuo da se svako malo IP servera mjenja kad  tako radi,bolje ti je kupit host nes se zajebavat niti ista.

A možeš i tako al bolje ti je kupiti host, možeš upalit server, otvoriti port, i držati kompjuter cijeli dan upaljen, tj. to ti je kucni server....

Citat: mafica .pwn poslato Januar 18, 2011, 10:29:00 PRE PODNE
Citat: franjoxx poslato Januar 18, 2011, 10:19:07 PRE PODNE
Da cuo sam  da se to moze ali ja msm da moraju igraci koji igraju imati Hamachi program,a tesko da ces dobit preko 5 igraca preko toga + kompjuter ti je opterecen da radi 24 h,cim ti ugasis srvr ili komp odma njih izbacuje i nemogu vise igrat.
Takoder sam cuo da se svako malo IP servera mjenja kad  tako radi,bolje ti je kupit host nes se zajebavat niti ista.

IP ti se mjenja, neznam dal tocno ali oko svakih 24h, a za hamachi neznam jer ja ga za svoj kucni trebam imati da bih dovukao prijatelje, iako jedan moj prijatelj netreba imati hamachi...
Poslednja Izmena: Januar 18, 2011, 10:31:54 PRE PODNE od _Cool_
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

franjoxx

ee a koliko kosta taj host i kako onda radi s tim !