Floodanje CH-a

Započeo [ST]Injection, Oktobar 14, 2009, 22:48:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Mene lijepo boli kita jel reklamiraju owneri ili igraci .. owneri su rekli igracima da reklamiraju pa dodje na isto , speedtouch nece jos dugo

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 15, 2009, 20:35:35 POSLE PODNE
Mene lijepo boli kita jel reklamiraju owneri ili igraci .. owneri su rekli igracima da reklamiraju pa dodje na isto , speedtouch nece jos dugo

Ma bjezi balavac jedan... Di je sad admin da mu bancinu uvali? Dvaput je prijetio u istoj temi i nadam se da se ostali slazu samnom da zasluzuje trajni BAN ili malo duzi?

Ti si kao mene cuo kad sam govorio igracima da reklamiraju? Mogu i ja tako reci da si ti rekao igracima da nama reklamiraju i mogo bi i ja tebi prijetit (vjeruj, imam dosta igraca koji znaju te stvarcice i mogli bi srusiti sve sto ima veze sa CH a dalo bi se sredit i da vam domenu suspendiraju zauvijek) ali rekoh da necu drugima unistavat trud a jos manje se spustat na tu razinu da okolo hackam kao zadnja budala... Jer druge rijeci za takve balavce nema osim "budala"!

OMFG!

Pa vi niste bistri! Molim vas klinci hackerski i ja imam 15 god a vi neki kako kažete i 20 al ste majke mi kao djeca od 3 godine...
Stalno nešto serete i sami sebi kpate rupu...

Randy krao passowe????? OMFG pa koja mu korist ot toga??? Nikad cuo ni vidio te likove sta njima ima uzeti OMG jesi biser Trajko stvarno...
Kao drugo sve naše web stranice osim ( speedtoucha ) nemaju nikakve veze sa SA-MP svijetom, to su dosta dobre stranice i posijećene te su na dobrom glasu i nebismo toliko riskirali varajući ljude...

Ćekaj malo? Zašto je je uopće došlo do ovog hladnog rata????? Mi ne napadamo CH nemojte ni vi nas! Jedino je blato ovdije Trajko, Tasso i ostali bistrići a tu mrlju treba oprati i iscjediti i to je to...

Molim vas prestanite se praviti pametni i misliti da ste face tim Å¡to hakirate!

Dajgoro vam je lijepo reko! Oćete biti bolji i veće face e pa lijepo ućite skriptati uskriptajte bolji server i budite face a ne uniÅ¡tavati tuÄ'i trud ma mislim molim vas djeca jedna...
Ako vam je dosadno idite tamo starcima doma nešto korisno pomoći i budite jednom svijetu korisni a ne samo guje koje unitavaju sve što vide
Vi ste luzeri bez života al nemojte see ubiti nego radite nešto korisno

Ajde hackeri odrastite viÅ¡e naÄ'ite život i uživajte u njemu prestanite biti patetićni luzeri...

A onaj Hamurabi tamo malo gore koje te oko za oko zub za zub molim te ti nisi niti prvo informiran o ćemu se dogaÄ'a samo si se doso tu praviti pametan i skupljati postove ajde molim te...

I molim vas prestanite s tim rušenjem odmah molim vas!!!!!!! Kakvo ruenje niko neće nikog rušiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kao drugo CH jako ste ranjivi jer jedan Dajgoro vam može srušiti server u tren oka to je istraženo...

Pozdrav!
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2009, 20:54:22 POSLE PODNE od [ST]Michele

turker_kc

Koji si ti pametnjakovic lol

Reklama nije toliko bitna koliko tvoj KOMENTAR na optuzbe da reklamirate lol

Nisi htio nista poduzet, banat igraca koji je reklamirao etc

Zasto bi se onda ovdje nesto trebalo poduzeti lol

o tome cijelo vrijeme govorim, da ti znas kako je meni svejedno kad netko dodje reklamirat, banam ga prije nego netko procita prve dvije brojke IP-a lol

ali ti je o tome da ti nisi zelio nista poduzet za to, istina bog da reklama i hack nije isto, ali opet, to ti je kao da nekoga trazis za pomoc, a prije kad su tebe trazili pomoc si ga lijepo odjebao...

primjer mi je fakat odlican lol

Usput dodao sam ovog debila sto je flooda, on kaze da je "vjezbao" i "ucio" kako floodati i isprobavao na RPG/DM serveru -.-'

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 15, 2009, 20:32:36 POSLE PODNE
Citat: jopas poslato Oktobar 15, 2009, 17:49:33 POSLE PODNE
LOOL kako vi nekuzite nisu vlasnici servera dosli i reklamirali nego igraci! Razumijete li! nemojte vi prijetit nikakvim floodom jer ce doc do ozbiljnih problema! i prestanite floodat ST ko god da je jer ce doc o velikih problema samo ne od moje strane nego od strane ST servera ocu rec da ce se igraci pobunit i pocet rusit CH i server i forum ja necu jer nisam takva budala svatko ima svoje igrace i neka vise nitko ne reklamira ni na kojem serveru za ST ili CH! mislim stvarno dajte se skulirajte i prekinite vise s floodanjem i hackom mislim to je tako djetinjasto i *i wont flame any more*ski jer samo oni ljubomorni ljudi idu floodat i hackat servere i forume!

Ma svaka ti čast na ovome! Evo, prvi koji u zadnjih nekoliko postova govori kako treba! Ali neću kriviti jer takvih likova ima i na mom serveru... Ako su i floodali CH, vjerojatno su floodali zato jer su za vrijeme hacka vidjeli CH reklamu i odmah okrivili CH. Tako i vi sad nama, mislite da smo mi hakirali i prijetite floodom.

Kao 1. Hvala
Kao 2. Slazem se s tobom
Kao 3. Ja volim ST i stvarno nezelim da propadne ali zasto onda drugima unistavat njihov trud hackiranjem i floodanjem mislim stavrno djetinjasto i glupo i neodgojeno dijete to moze napravit jer je totalno glup
Kao 4.  CH ili ko vec hacka ST NEKA PRESTANE jer ce bit velikih problema ako mu murija pokuca na vrata.
BTW. Nitko nema tako dobro iskriptan mod kao ST nitko nema "Salon auta" i sad se vi pravite pametni tu da je vas server najbolji ma vas je server najidiotski, e da i nitko nema Droblicu auta. i sad se tu hvale kako im je mod predobar a nevidim nista dobro u njemu kao GF NPR. mislim neznam sta oni u njemu vide nije da ih vrijedam nego kazem neznam sta oni vide u njemu meni taj mod je isti kao i svi drugi, ali ST ima stvarno iznimno dobro iskriptan mod i oni se trude postici nesto a ne vi kao GF vec duze vrijeme nije bilo update-a a na ST ih je svako malo zato molim vas urazumite se i prekinite s Floodanjem i hackanjem to je djetinjasto i IDIOTSKI!

turker_kc

Citat: jopas poslato Oktobar 15, 2009, 21:01:52 POSLE PODNE
Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 15, 2009, 20:32:36 POSLE PODNE
Citat: jopas poslato Oktobar 15, 2009, 17:49:33 POSLE PODNE
LOOL kako vi nekuzite nisu vlasnici servera dosli i reklamirali nego igraci! Razumijete li! nemojte vi prijetit nikakvim floodom jer ce doc do ozbiljnih problema! i prestanite floodat ST ko god da je jer ce doc o velikih problema samo ne od moje strane nego od strane ST servera ocu rec da ce se igraci pobunit i pocet rusit CH i server i forum ja necu jer nisam takva budala svatko ima svoje igrace i neka vise nitko ne reklamira ni na kojem serveru za ST ili CH! mislim stvarno dajte se skulirajte i prekinite vise s floodanjem i hackom mislim to je tako djetinjasto i *i wont flame any more*ski jer samo oni ljubomorni ljudi idu floodat i hackat servere i forume!

Ma svaka ti čast na ovome! Evo, prvi koji u zadnjih nekoliko postova govori kako treba! Ali neću kriviti jer takvih likova ima i na mom serveru... Ako su i floodali CH, vjerojatno su floodali zato jer su za vrijeme hacka vidjeli CH reklamu i odmah okrivili CH. Tako i vi sad nama, mislite da smo mi hakirali i prijetite floodom.

Kao 1. Hvala
Kao 2. Slazem se s tobom
Kao 3. Ja volim ST i stvarno nezelim da propadne ali zasto onda drugima unistavat njihov trud hackiranjem i floodanjem mislim stavrno djetinjasto i glupo i neodgojeno dijete to moze napravit jer je totalno glup
Kao 4.  CH ili ko vec hacka ST NEKA PRESTANE jer ce bit velikih problema ako mu murija pokuca na vrata.
BTW. Nitko nema tako dobro iskriptan mod kao ST nitko nema "Salon auta" i sad se vi pravite pametni tu da je vas server najbolji ma vas je server naj*i wont flame any more*ski, e da i nitko nema Droblicu auta. i sad se tu hvale kako im je mod predobar a nevidim nista dobro u njemu kao GF NPR. mislim neznam sta oni u njemu vide nije da ih vrijedam nego kazem neznam sta oni vide u njemu meni taj mod je isti kao i svi drugi, ali ST ima stvarno iznimno dobro iskriptan mod i oni se trude postici nesto a ne vi kao GF vec duze vrijeme nije bilo update-a a na ST ih je svako malo zato molim vas urazumite se i prekinite s Floodanjem i hackanjem to je djetinjasto i *i wont flame any more*SKI!

Ajme majko jesi pametan  ::) ::)

ti SUBJEKTIVNO procjenjujes, tj igras na ST i nemozes objektivno procjenit takvu stvar isto ne bi mogo ni ja niti netko sa GF, netko tko ne igra niti na jednom serveru da iskusa svaki na recimo tjedan dana i ocjeni onda, to bi bila prava objektivna procjena lol

Citat: panda poslato Oktobar 15, 2009, 20:56:11 POSLE PODNE
Koji si ti pametnjakovic lol

Reklama nije toliko bitna koliko tvoj KOMENTAR na optuzbe da reklamirate lol

Nisi htio nista poduzet, banat igraca koji je reklamirao etc

Zasto bi se onda ovdje nesto trebalo poduzeti lol

o tome cijelo vrijeme govorim, da ti znas kako je meni svejedno kad netko dodje reklamirat, banam ga prije nego netko procita prve dvije brojke IP-a lol

ali ti je o tome da ti nisi zelio nista poduzet za to, istina bog da reklama i hack nije isto, ali opet, to ti je kao da nekoga trazis za pomoc, a prije kad su tebe trazili pomoc si ga lijepo odjebao...

primjer mi je fakat odlican lol

Usput dodao sam ovog debila sto je flooda, on kaze da je "vjezbao" i "ucio" kako floodati i isprobavao na RPG/DM serveru -.-'

Gledaj, ponavljam, OKO REKLAME SE NEMA STA PODUZET! Mislim da ne zasluzi nitko biti kaznjen ako je jednom reklamirao, osim ako je spamao! A i reko sam da ti igraci koji su bili davno prije reklamirali, nisu vise ni igrali a nisam prije ni cuo za njih pa im nisam mogao nista ni rec. Kad smo kod reklama, ponavljam opet, i vasi stalo reklamiraju pa nitko nista ne poduzima jer ja nista ni ne kazem... mislim da reklame nisu vrijedne spomena i stoga DOSTA SAD O REKLAMAMA! Prestanite stalno to mjesati!

Jopas, nemoj vrijedat CH server... I nece murja nikom pokucat jer nema zakona za SAMP servere!

Naš server su svi uvijek nekako izolirali i uvijek smo bili kao neki "negativci"... Našem modu fali stabilnosti i ima nekih glupih bugova, ali da imamo najvise iskriptanih i unikatnih stvari, kompletno je istina! Kod nas pojam update ne postoji! Dajgoro skripta svaku večer i nema tog jutra kad nije dodao novih stvari, osim kad ga nije bilo doma ili je imao puno drugih vaznih obaveza... Mi jednostavno drzimo do toga da savrsen mod ne postoji i da treba svaki dan dodavat nesto novo, kao na web stranice. Koliko god dodamo, nikad nam nije dosta! Zato nas možda ljudi i izoliraju, pljuju i floodaju jer su ljubomorni na naš mode, ali ovdje nije riječ o GM pa dosta...

matemandbrnaze742

Ma da sam ja nekome nesto hackao ja bi se sam zaklao npr. imam blog i sad da ga meni neko hacka a trudio sam se za njega pa ja bi tog zadavio.
A onaj sto je prvi put hackao ST Web i forum ja ga pitao zasto kaze tako iz dosade.E tako i trajko iz dosade jer nema drugog posla nego unistavati tuÄ'i trud.

Ili sad da ukradu STu skriptu ja neznam bili Dajgoro nastavio skriptat.

A u utorak je bio taj Taso na STu dok nije bilo admina ni Gm-a stalno je pisao /ad ST nece jos dugo svi cete plakat za njim.I onda je dosao Sasa_Kapor i on je se odmah pokupio i osao zato sto je se u**a*.

I daj Randy se trudi s tim Webovima i placa a vi hackate nemate drugog posla neg unistavati tuÄ'i trud.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 15, 2009, 20:35:35 POSLE PODNE
, speedtouch nece jos dugo

E pa ST nece da padne dok sam ja tu borit cu se za taj server kao0 znam i umijem do zadnje kapi krvi.

ccc kedzo care ko se nece borit

Citat: [ST] Outlander poslato Oktobar 15, 2009, 21:45:08 POSLE PODNE
ccc kedzo care ko se nece borit

Sigurno ocu i ja cu se borit samo recite sta treba

ST ima mozda malo igrace i to nije cudno to je relativno nov server naspram CH i GF.
Mozda imamo oko 20-30 igraca dnevno ali vjerute mi ti igraci su toliko vjerni igraci st i imaju toliko respecta prema serveru i headima(nekima) da jednostavno nece dopustiti propadanje. Ni ja se neslazem sa tim hackom meni je to opcenito pizdarija to hackanje floodanje i ta sranja samo mi dvije stvari nisu bile nikad jasne: 1.) Sta ti jebeni hackeri postizu tim hackom koj aim je to finta hackanje sta oni dobivaju od toga ajde dobro da dobiju pare ili nesto razumio bi ali vako ne kuzim. (neka mi neko objasni)
                                                                                                                                                                            2.) Kako avion leti a nemase krilima??? (xD)

ma popusite mi prilozite dokaz pa onda pljujte je.em vam mater retardiranu ko picke se zalite na ovaj forum KO CE VAM POMOC ????? hahhahahahaahahahahha

Sory sto sam se vulgarno izrazio ali zivciraju me deca ...  :laugh:  :'(

Care ja imam 300slika kako kazes da su ti banali 5accounteva i da si usao sa Taso_Skabo i svaki ad sam uslikao pogodi ko ti je stalno sethp hahah

hahah rendy ja balavac ma daj decko ti si otisao u out hahahahhahha sta si ti ovde neki kurac nek mi zavale bananu ali ti si jedno blago mozda lvl up od blago retardiranog deteta daj kazi mi broj da te zovnem da popricamo malo a???sta mislis o tome a sto ti pises ti si sad faca neka sto se zalis pa daj molim te za OVOG MOG DRUGA ZANA????????Nije on to i cuti vise zacepi gubicu i nemoj da seres okolo.........a koljena pitaj za stranice xD???hahah