Floodanje CH-a

Započeo [ST]Injection, Oktobar 14, 2009, 22:48:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, dokazi koje je Dragana priložila su više nego jasni! Radi se o Ryan_Cooper-u ali njega nisam, vidio već duuuže vrijeme na serveru a na MSNu je rijetko! Kad ga vidim porazgovarat ću s njime i vjerojatno mu skinut admina ako već nema skinuto zato jer je već duže odsutan sa servera!

I molim vas jedno: NEMOJTE MI USPOREĐIVATI REKLAMIRANJE I UNIŠTAVANJE SERVERA!! Reklamiranje je NIŠTA naspram uništavanju, a kad su i reklamirali, to su bili naši slabiji igrači koje ja lično nikad nisam ni vidio na serveru niti upoznao i nisam im mogao ništa reći! Više ni ne igraju...

A ako ćemo o reklamacijama, pojedinci dolaze vrlo često reklamirat CH na naš server, ali po meni reklamacija nije ništa pa ih samo BANam i ignoriram to! Kaže Miki da ima puuuno slika! Reklamacija nije vrijedna dizanja ovakve prašine, ali bogme rušenje servera JEST

A vama su hakirali HEAD admin i admin veće pozicije na RPG/DM serveru...

Ja sam stoput rekao, ne optužujem direktno CH zajednicu za hack već za nemar, ali slažem se da nema dokaza... Zasad ćemo to ostaviti dok se ne ponovi!

I da, samo vi dajite prste u vatru za Trajka, lijepo će vam goriti prsti! To je jedan balavac koji bi izdao i vlastitu majku a hakira kad mu padne napamet... I Nikola i Benjamin su to sami rekli...

A Koljeno se sad nešto kao fol ulizuje Benjaminu nakon što mu je ovaj skoro došao na ulazna vrata...

Što se hosta tiće, FFS je "malo" preskup! Ipak toliko za jedan server od kojeg dobivam samo glavobolje... Ajde da imamo 120+ igrača, ali sa 30-ak igrača se ne isplati... Zasad ćemo vjerojatno preći na HR hosting, primjeniti 0.3 kad izađe stabilna verzija i možda napraviti globalni.

A za Ryana ću vidjet, i neznam koji mu je kurac pošto dugo nije bio na serveru... A eventualni razlog je možda to što je pomislio da nas je CH hakao pa je on iz bijesa uzvratio (inaće je jako osječajna osoba i lako ga se naljuti... Ako se i vratio na server, a da ja nisam vidio, vjerojatno je vidio da je server hakiran i da piše CH i šta drugo mu je palo na pamet nego se osvetiti CH za hack... Ja vam kažem, možda nije zajednica kriva nego pojedinac ali ako oni hakiraju u ime zajednice, svi će odmah bacit ljagu na zajednicu... Mene su igrači taj dan zvali na privatni mob sa komentarima tipa "Usrani CH nam je hackao server, PODUZMI NEŠTO!". Neki su mi i nudili da fl00daju CH ili ruše forum ali sam im ja zabranio! Sa Ryanom nisam pričao jer kažem da se već duže nisam čuo s njime!

Ali čekaj sekundu... Dokazi su doprijeli od neke tamo treće Dragane za koju nikad čuo i nova je na forumu... Ako su mogli meni, Korošecu i Galebu upasti u accounteve, moguće je i da su Ryanu podmetnuli, tj uzeli mu MSN! Baš ću ga pitat preko Facebooka... Mene ništa baš ne iznenadi ali Ryana znam već jako dugo, dobri smo prijatelji i NIKAD nije spominjao flood ili hack... Vjerojatno ni nezna što je to!

Ja ti kažem, na kraju će ispast da je sve ovo Trajko skuhao da nas zavadi! Tog balavca treba sredit... Prvo hakira Korošeca da podvali meni, onda hack pokuša svalit na Galeba a nakraju POSTOJI mogućnost da je i Ryanu podvalio...
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 22:52:16 POSLE PODNE od [ST]Injection

Ovo treba istrazit ko tu sta kuha! Kolko vidim ovi koj kuhaju planiraju zaratiti sve protiv svih!
Prije mjesec dana nije bilo nista ovakvog! Ovo treba istrazit i iskorjenit dok nismo sve unistili i dok nas ne uspiju zaratiti! Ja samo mogu rec da su moguce svakojake podvale, uvjeriosamse onog puta kad su meni podvalili dvojnika! Pa sad  moliobi sve clanove CH i ST i svih drugih da istraze ko tu sta kuha i da stanemo na kraj!

A na kraju može biti moguće da se skriva neka deseta osoba iza toga te da i Trajku podvaljuju, ali nebi rekao jer je trajko pokvareni balavac pa me ovo ne čudi...

Samo CH, ostanite prisebni i nemojte nam se osvecivati jer je to maslo mozda upravo vaseg Trajka... ali kazem mozda, ali ako je rijec o Ryanu, bit ce kaznjen...

Vidim da me Benjamin trazio na MSN a mene nije bilo sad nema njega itd.

Pozdrav!

Ma nemam rijeći!!
Nikad nije bilo tolko napada kao do sada...
Kada sam ja poćeo igrati nikad se takve stvari nisu dogaÄ'ala i moglo se u miru lijepo igrati a sada sva ta sranja uniÅ¡tavaju SA-MP i od toga imam samo glavobolje...

Ryan Oko toga moram vidjeti što će se dogoditi te ga kontaktirati! On već dugo ne igra a i nešto smo se bili zavadili oko našeg FUN servera pa je otišao tako da neznam al ako se vrati biti će kažnjen ako se ustanovi da je floodao...

Nadam se da će doći bolja vremena i da će se riješiti te da dode IV-MP i zbogom SA-MP nadam se da će tamo biti mirnije...

Pozdrav!

Ma moramo samo bit oprezni sta se ove teme tice, ovo je vec dosta osjetljiva stvar!!!!

turker_kc

Citat: D101h poslato Oktobar 14, 2009, 23:06:44 POSLE PODNE
Ovo treba istrazit ko tu sta kuha! Kolko vidim ovi koj kuhaju planiraju zaratiti sve protiv svih!
Prije mjesec dana nije bilo nista ovakvog! Ovo treba istrazit i iskorjenit dok nismo sve unistili i dok nas ne uspiju zaratiti! Ja samo mogu rec da su moguce svakojake podvale, uvjeriosamse onog puta kad su meni podvalili dvojnika! Pa sad  moliobi sve clanove CH i ST i svih drugih da istraze ko tu sta kuha i da stanemo na kraj!

e pa prijatelju da te znam dao bi ti 10 kuna   :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Svi vi tu pricate neke gluposti na niti vam ne pada na pamet da ovo radi neki deseti, jer ovime svime i vi i mi gubimo igrace  ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 14, 2009, 23:31:00 POSLE PODNE od panda

Ja sam spomenuo da moze bit neki deseti, ali moze lijepo bit i Trajko! Njemu NIKAD ne vjeruj... Pa makar bio HEAD na CH... Sve je to dio plana, a on je i prije hakirao CH, kako mi je Benjo rekao!

A to Å¡to Dajgoro kaže, ima pravo jer ako se ne popravi, sve će otići u PM... Mi smo posumnjali na CH, CH na nas i meÄ'usobno se skoro poklali... A ni jedan ni drugi nismo krivi...

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 14, 2009, 23:45:04 POSLE PODNE
Ja sam spomenuo da moze bit neki deseti, ali moze lijepo bit i Trajko! Njemu NIKAD ne vjeruj... Pa makar bio HEAD na CH... Sve je to dio plana, a on je i prije hakirao CH, kako mi je Benjo rekao!

A to Å¡to Dajgoro kaže, ima pravo jer ako se ne popravi, sve će otići u PM... Mi smo posumnjali na CH, CH na nas i meÄ'usobno se skoro poklali... A ni jedan ni drugi nismo krivi...

Dobro da ste shvatili neke stvari, jer koliko vidim i CH forum ima nekih problema.

Počinjem vjerovat u nedužnost CH-a. Bit će da su neke spletke i najbolje bi bilo kad bi CH poduzeo nešto da istraži radi svoje a i naše sigurnosti budući da je potencijalni krivac sa njihove zajednice (ako nije i njemu podmetnuto).

Razmišljamo dali da zatvorimo server možda dok se to ne sredi, budući da je od jučer dolje (jer je Delux pao, OPET)! Probat ćemo preko vikenda makar preći na HR host pa vidjet... Ako bude bolje, svugdje gdje imamo bolje reklame, trebat će mjenjat IP...

Btw. Injection je, ali pišem sa bratovog PCa

r4z0r

Jedino sta cu da vam kazem je da CH nikad nece prvi .. mnogo je ljubomornih dusa koji floodaju ch .. npr. SPEEDTOUCH DEGENI !! MORONI ZESCI !! .. nemojte mi tu pametovat da vam nemoram psovat .. juce ste reklamirali vasa retardirani server na CH DM .. molim vas niste ni vi neduzni .. ja necu da postam slike posto ce neki da dobiu ban pa da nebude do mene .. ovo vam je opomena jos jedan flooding ili reklamiranje na CH DM .. slijedi vam floodanje do pada servera .

Oko za oko , zub za zub .

Citat: admin poslato Oktobar 15, 2009, 01:38:53 PRE PODNE
Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 14, 2009, 23:45:04 POSLE PODNE

Dobro da ste shvatili neke stvari, jer koliko vidim i CH forum ima nekih problema.

hehe ch uvijek ima problema sa forumom jer benjo ima malo povjerenja sto je kadkad dobro, ali opet ako ce mu neko popraviti ili zeli popraviti forum, onda nek mu da pass i prije toga se skine database foruma, cijela tema foruma i sve picke materine i jos se nazove hostera da on zna da neko to radi i ako mu sjebe da omah moze reagirat !!! xD

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 15, 2009, 13:55:44 POSLE PODNE
Jedino sta cu da vam kazem je da CH nikad nece prvi .. mnogo je ljubomornih dusa koji floodaju ch .. npr. SPEEDTOUCH DEGENI !! MORONI ZESCI !! .. nemojte mi tu pametovat da vam nemoram psovat .. juce ste reklamirali vasa retardirani server na CH DM .. molim vas niste ni vi neduzni .. ja necu da postam slike posto ce neki da dobiu ban pa da nebude do mene .. ovo vam je opomena jos jedan flooding ili reklamiranje na CH DM .. slijedi vam floodanje do pada servera .

za reklamiranje to ima "budala" koje neznaju posteno i onda na takav nacin privlace igraca, ali naravno ne vlasnici :D. Imas nekih vlasnika koji ti kazu dovedi 10 stalnih igraca i dobiti ces admina i takva sranja, ali kod st-a nije tako :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

e ryan je dolazio srao i posto zbog hacka niko nije imao admina on je trazio ali mu mi nismo dali pa je dm-ao srao i trazio da ban svakog bez razloga pa kad smo ga poceli ispitivat na xfire sviju nas ukinuo i napisao "Igram bog vas jebo" znaci kriv je on 100% btw znam reklamatore i malo cu "popricat" snjima
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2009, 14:12:49 POSLE PODNE od [ST] Outlander

za reklamiranje to ima "budala" koje neznaju posteno i onda na takav nacin privlace igraca, ali naravno ne vlasnici :D. Imas nekih vlasnika koji ti kazu dovedi 10 stalnih igraca i dobiti ces admina i takva sranja, ali kod st-a nije tako :D

[/quote]

LOOL kako vi nekuzite nisu vlasnici servera dosli i reklamirali nego igraci! Razumijete li! nemojte vi prijetit nikakvim floodom jer ce doc do ozbiljnih problema! i prestanite floodat ST ko god da je jer ce doc o velikih problema samo ne od moje strane nego od strane ST servera ocu rec da ce se igraci pobunit i pocet rusit CH i server i forum ja necu jer nisam takva budala svatko ima svoje igrace i neka vise nitko ne reklamira ni na kojem serveru za ST ili CH! mislim stvarno dajte se skulirajte i prekinite vise s floodanjem i hackom mislim to je tako djetinjasto i idiotski jer samo oni ljubomorni ljudi idu floodat i hackat servere i forume!

e slusaj randy nemam ja vremena stobom da pricam i tu da vidi ceo balkansamp slusaj brate ti si jedna lazovnica da nema vece to je prvo sto cu ti reci drugo ti si na nekim stranicama imao file gde pise mail od toga i sifra i mogao si hackati kome oces a i jesi jer LJUDI ON JE IMAO JEDNU STRANICU,IMA JE I SAD NESTO SA IGRICAMA SVIJET IGRE.....NEZNAM TACNO i tamo se lepo ti registrujes a njemu dolazi link njegova sifra i mail i nalazio sam neke mailove kad cemo da flodamo ch i ta sranja ili ae sad da flodamo ch razne mailove sam nalazio ja nisam picka pa da se zalim......i jos nesto nisam balavac i ti si se umisleo da si car ako imas para lepo je to sto ti imas ali nemozes sve kupiti novcem razumes reko meni on da ce platiti nekog da me izbije daj molim te hahahahahahah .......eto toliko od mene.

a i nemas dokaze da sam ja i zan i taso radili hack na tvoj budjavi server daj zatvori to i nebrukaj se vise..
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2009, 19:51:40 POSLE PODNE od trajko....

Molim te, ne seri kvake tu... Oš se pravit pametan!? Tu si mi došao prijetit!? Jebote, imaš ti oći u toj tvojoj šupljoj bundevi i jesi li pročitao da smo skužili da je Ryan podivljao i da ćemo nešto poduzet?? Nije ST kriv! Ryan je jednostavno puknuo... A nek ovi razgovaraju s njima... Lijepo je Outlander reko da ce sredit stvar...

A drugo, sta se reklama tice, ima miki cijeli HDD zakrcan slikama kako CH igraci reklamiraju... Ali rekoh sto puta, reklamacija nije neki zlocin, nije nanesena velika steta i oko toga mi ne dizemo paniku i nikad ni necemo... Nebiste trebali ni vi! Jednostavno tip dode, reklamira, mi ga banamo i to je to! Nema se sta zalit u vezi reklamacija... I trebao bi kraci ban pokupit zbog prijetnji... I ja sam ga pokupio pa vjerujem da ces i ti!

Citat: galeb poslato Oktobar 15, 2009, 13:59:54 POSLE PODNE
hehe ch uvijek ima problema sa forumom jer benjo ima malo povjerenja sto je kadkad dobro, ali opet ako ce mu neko popraviti ili zeli popraviti forum, onda nek mu da pass i prije toga se skine database foruma, cijela tema foruma i sve picke materine i jos se nazove hostera da on zna da neko to radi i ako mu sjebe da omah moze reagirat !!! xD

Lijepo si to rekao Galeb, zato ja nikome nedam admine tek tako... Oni koji imaju SMOD-a na forumu i oni koji imaju admina na serveru su uglavnom igrači koje znam jako dugo i 99.5 % znam da nebi nista sjebali, npr. Outlander. U njega imam povjerenja i ima SMOD-a na forumu i admina na serveru.

A za to da se reklamira, ne da ima nego to rade SVI novi localhost serveri. Mislim da smo i mi to radili kad smo tek počeli sa serverom jer kad tek počneÅ¡ ideÅ¡ na sve ili niÅ¡ta poÅ¡to nemaÅ¡ Å¡to izgubit... Ako te popljuju zbog toga, odustaneÅ¡ od servera, a ako proÄ'e, dobijeÅ¡ igrače.

Citat: [ST] Outlander poslato Oktobar 15, 2009, 14:10:04 POSLE PODNE
e ryan je dolazio srao i posto zbog hacka niko nije imao admina on je trazio ali mu mi nismo dali pa je dm-ao srao i trazio da ban svakog bez razloga pa kad smo ga poceli ispitivat na xfire sviju nas ukinuo i napisao "Igram bog vas jebo" znaci kriv je on 100% btw znam reklamatore i malo cu "popricat" snjima

Ozbiljno? Nisam niÅ¡ta čuo u vezi toga... Ryana nisam odavno vidio... Mislim da imam njegov broj mobitela pa ću ga zvat večeras, da vidimo Å¡to je bilo! Inače svi su poÅ¡izili jer su hackom izgubili admina/gamemastera a kad su doÅ¡li na server, zbog prijetnja hakiranjem, bio je upaljen DEFCON mod i nisu radile admin komande, pa im admini nisu mogli vratiti admina/gamemastera, a igračima nisu mogli vraćat statse takoÄ'er zbog DEFCON-a.

Citat: jopas poslato Oktobar 15, 2009, 17:49:33 POSLE PODNE
LOOL kako vi nekuzite nisu vlasnici servera dosli i reklamirali nego igraci! Razumijete li! nemojte vi prijetit nikakvim floodom jer ce doc do ozbiljnih problema! i prestanite floodat ST ko god da je jer ce doc o velikih problema samo ne od moje strane nego od strane ST servera ocu rec da ce se igraci pobunit i pocet rusit CH i server i forum ja necu jer nisam takva budala svatko ima svoje igrace i neka vise nitko ne reklamira ni na kojem serveru za ST ili CH! mislim stvarno dajte se skulirajte i prekinite vise s floodanjem i hackom mislim to je tako djetinjasto i *i wont flame any more*ski jer samo oni ljubomorni ljudi idu floodat i hackat servere i forume!

Ma svaka ti čast na ovome! Evo, prvi koji u zadnjih nekoliko postova govori kako treba! Ali neću kriviti jer takvih likova ima i na mom serveru... Ako su i floodali CH, vjerojatno su floodali zato jer su za vrijeme hacka vidjeli CH reklamu i odmah okrivili CH. Tako i vi sad nama, mislite da smo mi hakirali i prijetite floodom.

Citat: trajko.... poslato Oktobar 15, 2009, 19:49:15 POSLE PODNE
e slusaj randy nemam ja vremena stobom da pricam i tu da vidi ceo balkansamp slusaj brate ti si jedna lazovnica da nema vece to je prvo sto cu ti reci drugo ti si na nekim stranicama imao file gde pise mail od toga i sifra i mogao si hackati kome oces a i jesi jer LJUDI ON JE IMAO JEDNU STRANICU,IMA JE I SAD NESTO SA IGRICAMA SVIJET IGRE.....NEZNAM TACNO i tamo se lepo ti registrujes a njemu dolazi link njegova sifra i mail i nalazio sam neke mailove kad cemo da flodamo ch i ta sranja ili ae sad da flodamo ch razne mailove sam nalazio ja nisam picka pa da se zalim......i jos nesto nisam balavac i ti si se umisleo da si car ako imas para lepo je to sto ti imas ali nemozes sve kupiti novcem razumes reko meni on da ce platiti nekog da me izbije daj molim te hahahahahahah .......eto toliko od mene.

a i nemas dokaze da sam ja i zan i taso radili hack na tvoj budjavi server daj zatvori to i nebrukaj se vise..

Meni se usudujes govorit da nemam vremena!? Ti jedan klinac koji nemas pametnijeg posla od hackanja!? Ja sam taj koji nema vremena, a ti si moj trn u oku!

MisliÅ¡ da će ti netko vjerovat u ove tvoje bedastoće ovdje? Pa tko će balavim hakerima vjerovat!? Pa iz aviona se vidi da imam Joomlu! Onaj register ne služi ničemu jer nema niÅ¡ta posebno za registrirane ali ljudi se bezveze registriraju, a uglavnom bootovi. A ja ne gledam nikakve passworde! Na mail mi doÄ'e kad se netko registrira (tipično za Joomlu), te mi piÅ¡e njegov mail i username.

I nemoj srat da smo nekakve floodove dogovarali za CH jer bi bio spreman napravit PrtSc mog inboxa iako bi mi trebale godine (imam preko 100k mailova, prvenstveno "zahvaljujući" facebooku koji te obavijesti i kad netko prdne). Mene hack, flood i takve svinjarije apsolutno ne zanimaju! Kakve ja koristi imam ako floodam CH? Nikakve! A ne radim niÅ¡ta Å¡to mi ne donosi korist! Ako misliÅ¡ da bi to radio da prikupim sebi igrače, gadno se varaÅ¡ jer svaki server nakon flooda se ponovno oporavi! NemožeÅ¡ trajno uniÅ¡tit server... A drugo, tko bi doÅ¡ao na neki server nakon Å¡to saznaju da su upravo oni hakirali server na kojem su prije igrali!? Nitko! A uostalom, ne vidim ni guÅ¡t u uniÅ¡tavanju tuÄ'eg truda! Ja nebi imao ni petlje nekom neÅ¡to uniÅ¡tit jer mi je žao tuÄ'eg truda!

Nikad mi nije palo floodat CH! Da mi se flooda, prije bi floodao GF jer tamo neznam nikog, a CH je moj prvi server! Zahvaljujući njemu, upoznao sam SAMP i imam nekog poÅ¡tovanja jer sam dugo tamo igrao. TakoÄ'er, znam Benja i dobro se slažemo (zasad  ;D) i nebi mu to učinio...

Tko je rekao da ja imam para? Imam para kao svaki normalni čovjek, dovoljno za život i moje potrebe! Nemam na bacanje, a ovo što zaradim od web stranica potrošim uglavnom vikendom na pivo...

Å to se dokaza tiće, upravo si mi ga dao  :) Da nisi ti hackao, sad bi se ovdje izvlačio a ne napadao mene... Ovako sam sad siguran da si ti! Jer nebi mi se bahatio balavac koji nema niÅ¡ta protiv mene i koji nije niÅ¡ta napravio...

A drugi, glavni dokaz je to da veću glupost u životu nisam čuo  ;D  ;D  ;D vidi se da nemaÅ¡ ni trunka pameti:

Citatnalazio sam neke mailove kad cemo da flodamo ch i ta sranja ili ae sad da flodamo ch razne mailove sam nalazio ja nisam picka pa da se zalim....

a onda kaže

Citata i nemas dokaze da sam ja i zan i taso radili hack na tvoj budjavi server daj zatvori to i nebrukaj se vise..

Hahaha... Pa ja nemogu vjerovat kako netko može bit toliko glup... A kako si nalazio mail ako nisi hackao i kopao po mom inboxu? Hahahaha... sam je sebe sjebo, pa ljudi ja nemogu vjerovat...