Mafica .pwn

Započeo mafica .pwn, Januar 15, 2011, 10:31:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime - Mario Brajko.
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni - Zivim u Mostaru gdje sam i roden.
-Koliko imate godina - 14
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum - Trazio TuT-ove u vezi scriptanja prije oko 1god i naletio ovdije.
-Vase misljenje o forumu - Super je.Sve je ok.
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) - Igrao sam  na GG-a al kako je opet zatvoren po ko zna koji put :P neigram ni na jednom drugom srvru.Sada ucim malo scriptat da napravim nesto svoje. :D
-Koliko dugo igrate SA:MP - 2-3 godine.
-Da li skriptate - Pa ucim pomalo kako sam i rekao.
-Vas komentar - Ovako moj prijasnji profil bio je mafica bez .pwn i dobio sam Ban (mogu slobodno reci zbog Twixa).Ev sada cu vam i ispricat sto se dogodilo.
Na stranici Glavnog Chata 52 ja mislim jedan korisnik ovog foruma je napisao tko zeli admina na njegovom serveru.Naravno ja sam rekao mogu biti ja,a Twix se odmah javio i rekao da oni ne primaju balavce u Admin Team sto me jako razljutilo.Tada sam mu opsovo nesto sto nisam smio i zbog cega se sada kajem stavrno mi je zao al on me naveo.I eto to je to sto ja imam reci.Nadam se da sam opet dobrodosao :D
Poslednja Izmena: Januar 15, 2011, 10:31:58 PRE PODNE od mafica .pwn

I sad si kopirao gonss-a,bravo! -.-

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: Djea_Djea poslato Januar 15, 2011, 10:38:22 PRE PODNE
I sad si kopirao gonss-a,bravo! -.-
koliko znam Correli je rekao npr ako je on stavio Don da niko drugi nesmije stavit to i rekao je da je to glupo i da mozemo koristit.Ja sam Gonss-a pito na MSN bio je online i nije nista vraco

Pa dobro ali ipak je to neki pecat i meni bi iskreno bilo glupo da uzimam necije ali ako tebi ne smeta ono,ok je.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Nisam ja ovde niko ni nista da zabranim kopiranje nicka, meni je super da neko ima slican nick kao ja.. Ali ne da stavi gonss
btw dobrodosao

Citat: gonss.pwn poslato Januar 15, 2011, 11:07:04 PRE PODNE
Nisam ja ovde niko ni nista da zabranim kopiranje nicka, meni je super da neko ima slican nick kao ja.. Ali ne da stavi gonss
btw dobrodosao
Hvala ti gonss jako puno.Od tebe mi to znaci eee neznas koliko :D
Hvala i ostalim

I već si spamao nakon šta si se vratio.. -.-
Dobrodošao nazad ..

black_dota

Citat: mafica .pwn poslato Januar 15, 2011, 11:28:30 PRE PODNE
btw dobrodosao
Hvala i ostalim
bolje stavi .map posto ti mappas xDD

welcome opet samo sad nemoj puno spamati ko pre

Citat: [IG]black_dota poslato Januar 15, 2011, 14:48:20 POSLE PODNE
Citat: mafica .pwn poslato Januar 15, 2011, 11:28:30 PRE PODNE
btw dobrodosao
Hvala i ostalim
bolje stavi .map posto ti mappas xDD

welcome opet samo sad nemoj puno spamati ko pre
a jeste navalili na to spamanje xD .500 postova u 3 mjeseca nevjerujem da je bas spamanje al et :D .Kako vi kazete.Hvala

Dobrodosao ..
http://www.erepublik.com/en/referrer/Godra+Madafaka  eRepublic, dodjite i registrujte se, dobra igra ;)