Correli citaj

Započeo UNBAN, Januar 14, 2011, 22:32:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pod 1.Sry zbog naslova
Ovako ja sam dobio ban mozda prije 1-2mjeseca ban dobio mogu slobodno reci zbog Twixa.Na str 52 Chata ja msm jedan lik je pitao tko zeli admina na njegovom srvru.Ja sam rekao mogu ja.Twix se odma javio i rekao da neprimaju oni balavce to me je izzivciralo i ja sam opsovo nesto sto nien prikladno za ovaj forum.Zbog toga stvarno zalim  i zelim unban.Et samo da mogu gledat TuT-ove za scriptannje itd. Plsss ako moze...Nisam kriv lik me izzivciro i poso sam psovat jbga izletilo mi..Stvarno jako mi je zao ti su postovi vidim izbrisani pa nije sad adostupno vidjet al et zna Correli kad me bano..MOLIM vas ako moze unban unaprijed hvala.

Acc mi je bio "mafica"
Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 22:33:48 POSLE PODNE od UNBAN

Pa omg oprosti sta se mesam ...Pa mozes omg i na tom acc gledati tutorijale

Citat: Marek poslato Januar 14, 2011, 22:35:44 POSLE PODNE
sada sam trenutno kod frenda na kompu u mene cim udem pise mi Doslo je do greske "mafica" Nemate pristup ovom forumu sta god pritisnem to mi izbaci bilo Prijava Registracija sve zivo.Mozda je to zato sto sam stavio da me stalno zapamti i da sam stalno logiran cim udem u str da sam logiran ?

Citat: UNBAN poslato Januar 14, 2011, 22:37:48 POSLE PODNE
sada sam trenutno kod frenda na kompu u mene cim udem pise mi Doslo je do greske "mafica" Nemate pristup ovom forumu sta god pritisnem to mi izbaci bilo Prijava Registracija sve zivo.Mozda je to zato sto sam stavio da me stalno zapamti i da sam stalno logiran cim udem u str da sam logiran ?

Da,to je zato. Skini novi browser i pocni iznova.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: Djea_Djea poslato Januar 14, 2011, 22:39:14 POSLE PODNE
Citat: UNBAN poslato Januar 14, 2011, 22:37:48 POSLE PODNE

Da,to je zato. Skini novi browser i pocni iznova.
kako mislis.Jeli mislis da promjenim Internet Explorrer u Mozila ili tak ones slicno pa ce moci ?
ISKRENO:najvise bi zelio da mi se vrati moj acc.Nemora mi postovi nista nek se sve pobrise,al tu je moj MSN i sve moje sto sam radio nekoliko mjeseci..
UNAPRIJED HVALA

Evo idem sada pls javit eovdije mozda nekad i dodem kad odem kod nekog pozdrav... I jos jednom sry sto sam psovao i molim unabn.,HVALA
Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 22:47:53 POSLE PODNE od UNBAN

ctrl+h i obrisi sve kolacice itd itd sve izbrisi sta je u povjesti zaporke sve bas i izadji pa udji i moci ces uci

Citat: Marek poslato Januar 14, 2011, 22:48:13 POSLE PODNE
ctrl+h i obrisi sve kolacice itd itd sve izbrisi sta je u povjesti zaporke sve bas i izadji pa udji i moci ces uci

kod mene nemoze ni tako rusio sam i windowse i promjeno browsere i sve i opet nemoze xD

Koliko ja znam ko jednom dobije bananka 4 ever nije dobrodošao.

Citat: RedMan poslato Januar 15, 2011, 10:06:55 PRE PODNE
Koliko ja znam ko jednom dobije bananka 4 ever nije dobrodošao.
Readman ja msm da si vidio kad se to desilo da je Twix zapoceo i ja sam bio dobio Bananu a on ja msm neku kaznicu od 24h zabrane pisanja postova (tako su mi prenijeli).Pa sam je poceo a tu sma bio svaki dan u par dana sam napunio aktivnosti i aktivnosti.I on je poceo me ponizavat nazivat balavcem itd itd itd i ja sam mu opsovo Sto priznajem i pogrijesio sam sto mene moze bot iznervirat i stvarno zelim unban.

Bananko banana,
moja je hrana.
Bananko banana,
svakoga dana.

Razmisli, ovo u pjesmi ''Bananko banana, svakoga dana.'' Pa to ti znaci da ti je ban svakoga dana :D

Jedino ako ti bana IP onda nemores da udjes nikako onda reset router i mora da ga jebes da radi

Šta je sad ovo ? Vi pomažete banovanim korisnicima, govorite im kako da nas 'zeznu' i da skinu ban ?

Ako je dobio permanent ban, tako će i ostati, jer niko ne dijeli banove bez razloga.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Jao mamak ..Ti sad tu pricas a zna 97 posto foruma i 89 posto sampera kako na forumu se unbanat .Ko da niko nezna to!!!

Citat: Marek poslato Januar 15, 2011, 19:06:48 POSLE PODNE
Jao mamak ..Ti sad tu pricas a zna 97 posto foruma i 89 posto sampera kako na forumu se unbanat .Ko da niko nezna to!!!

Nisam ti ja "mamak"  -.-

I odakle si naÅ¡ao te podatke u postotcima ?  BaÅ¡ i mene interesuje  -.-
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ok kako vec se zoves nebitno xd mamak hehe ...To sam od prilike reko ,jel to tako i je koliko sam u zivotu foruma prosao bio admin svugdi i svagdi,pa moglo bi se tako rec u tim postocima !!