[pomoc]dozvola

Započeo BloOm3R!, Januar 14, 2011, 22:27:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo napravio sam komandu za kupnju dozvole za oruzja
Citatif(strcmp(cmd, "/buygunlicense", true) == 0)
   {
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
           if (PlayerToPoint(3.0, playerid,286.0859,-30.2348,1001.5156))
           {
               SendClientMessage(playerid, COLOR_INFO, "[INFO]:Kupili ste dozvolu za oruzja");
               SendClientMessage(playerid, COLOR_INFO, "[INFO]:Dozvolu ste platili "CRVENA"4000$");
               PlayerInfo[giveplayerid][pGunLic] = 1;
               GivePlayerMoney(playerid, - 4000);
           }
           else
           {
            if(PlayerInfo[playerid][pGunLic] == 1)
         {
            SendClientMessage(playerid, COLOR_CRVENA, "[ERROR]:Vec posjedujete dozvolu za oruzja.");
         }
         else
            {
            SendClientMessage(playerid, COLOR_CRVENA, "[ERROR]:Niste na odredistu gdje se kupuje dozvola za oruzja.");
            SendClientMessage(playerid, COLOR_INFO, "[INFO]:Dozvolu za oruzja mozete kupiti u gunshopu.");
         }
         }
        }
        return 1;
    }

i meni sada ovo radi al bi trebalo biti kad imas dozvolu da vise nemozes kupovat nego da ti izbaci tekst da vec imas dozvolu.
nego je meni kada kupim dozvolu mogu ponovno kupovat nema veze jel imam ili nemam...moze pomoc oko toga kako da napravim da izbaci tekst kada imam dozvolu da pise da ju posjedujem vec i nemogu ponovno kupit  ;D

if(strcmp(cmd, "/buygunlicense", true) == 0)
{
if (!PlayerToPoint(3.0, playerid,286.0859,-30.2348,1001.5156)) return SendClientMessage(playerid,Boja,"Text ako nije na tom mjestu!");
if(PlayerInfo[playerid][pGunLic] == 1) return SendClientMessage(playerid,Boja,"Text ako vec posjeduje dozvolu za oruzje!");
SendClientMessage(playerid,Boja, "Text kad kupi dozvolu za oruzje!");
return true;
}

Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 22:35:28 POSLE PODNE od Aleksandar

Citat: Aleksandar poslato Januar 14, 2011, 22:34:50 POSLE PODNE
if(strcmp(cmd, "/buygunlicense", true) == 0)
{
if (!PlayerToPoint(3.0, playerid,286.0859,-30.2348,1001.5156)) return SendClientMessage(playerid,Boja,"Text ako nije na tom mjestu!");
if(PlayerInfo[playerid][pGunLic] == 1) return SendClientMessage(playerid,Boja,"Text ako vec posjeduje dozvolu za oruzje!");
SendClientMessage(playerid,Boja, "Text kad kupi dozvolu za oruzje!");
return true;
}

Kakva kombinacija strcmp-a i zcmd-a :D :D :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

nisi mogo bolje natiskat  :D

Hvala ti puno super radi... ???