Urban Gaming RolePlay

Započeo tasty, Januar 10, 2011, 21:30:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.






Želite iskusiti pravi, oldschool RolePlay ? Želite na istom mjestu zabavu, igru, RolePlay ?




GameMode

GameMode je jedan obični edit GF-a, dosta stvari je improvizirano ali se tu nalazi i dosta novih i RP stvari koje uvelike poboljšavaju ovaj server. Testiran je već nekoliko puta, a većina bugova iz default Gamemoda su ispravljena. Iako ovo još nije potpun edit, garantiramo svakodnevni RolePlay na ovom serveru. Radnja je premještena u Los Santos, jer realno gledano čak i jedni od najvećih RP servera nemaju dovoljno igrača da se u potpunosti popune barem 2 grada.

Organizacije

Los Santos Police Department

S obzirom da je radnja smještena u Los Santosu, skoro pa obavezna organizacija je i ova policijska sila koja se sadrži od organiziranosti, RP-a, i mrvicu mita i korupcije. Kao i sve druge postaje u cijelom svijetu, ovoj je naravno cilj, da suzbije kriminal u LS-u, te da osigura što bolji i lagodniji život stanovnicima Los Santosa. Iako se tu može naći mnoštvo korumpiranih policajaca (to i čini ovu organizaciju iznimno RP), LSPD je primjer dobre organiziranosti i poslušnosti.

FBI

U sklopu sa LSPD-om, ova organizacija izvrsno djeluje na suzbijanju narkotika i općenito kriminala. Većinom djeluju kao policajci u civilu, trenirani su tako da ih je jako teško uočiti i jako ih je teško izbjeći. Rašireni su po cijelom gradu i bore se sa silama kriminala.

CNN

Znaju sve u gradu, a sve to, dijele sa vama ! Iz helikoptera, kombija izvještavaju vas i otkrivaju svakojake prljave tajne ovog naizgled čistog grada. Ništa im se ne može izbjeći, stoga bi bilo dobro da pokušate izbjeći bilo kakve helikoptere i fotografere u bilo kakvim radnjama.

Emergency Medical Service

Hitan slučaj ? Zovite 911 i prispojite se sa EMS-om ! Ovi brzi i trenirani bolničari u roku od sekunde reagirat će na vaše hitne pozive i proslijediti vas u bolnicu. Naoružani opremljenim kombijima, godinama su trenirani kako bi upravo vi bili sigurni !

Gradonačelnik

Glavni čovijek u gradu, zadužan za sva sranja koja se dogaÄ'aju u gradu, zato, dragi moji, ako ste vi jedan nevini federalni agent ili jedan poÅ¡teni policajac, koji ne doiva svoju plaću redovno, idite se žalite ovom kretenu ! Gospodin kreten je isto tako i zaslužan za brojne nelogične kampanje i za brojne pokuÅ¡aje dobivanja novca.


The Agency

Žena vam se karindža sa drugime ? Netko vam dira malu ? Ne sviÄ'a vam se kako vas susjed gleda ? Muž vam ima golemo bogatstvo i vi ste mu u testamentu ? Samo je jedno rjeÅ¡enje ! Javite se ovim jebačima i dobijte željeno ubojstvo u roku od tjedan dana ! Ali mora se i za ovo imati neÅ¡to novca.

Yakuza Crime Family

Dolaze iz Japana, imaju nindže sa sobom i imaju mačeve veće od penisa Zdravka Mamića. Oni su Yakuze, dominiraju Los Santosom još od kad su imigrirali iz Japana. U sukobu su sa mafiom La Cosa Nostra, iako je očito da drže cijeli grad u rukama.

La Cosa Nostra

Došli su iz Italije po ono što je njihovo. Los Santos. Njihovo ime u prijevodu znači "naša stvar". Bave se reketarenjem, ubojstvima, otmicama, i pljačkama, sve što ne treba dobrim momcima. Dobri momci puše marihuanu.


Grove Street Families

Nakon veličanstvene pobjede nad rivalnom bandom, "Ballasima", zeleni uniÅ¡tavaju sve Å¡to im se naÄ'e na putu. Rijetko tko uspije oformiti novi gang bez da ih "GSF" odsječe u korijenu. Rasprostranjeni su po cijelom istoku Los Santosa, i definitivno dominiraju na gang sceni istog.

Still Free Crew

"Još uvijek slobodni" nastavljaju crtanjem i "uništavanjem" cijelog Los Santosa, što izričito srdi našu dragu šup*inu, khm, pardon, našeg dragog gradonačelnika.

Poslovi

Detektiv
Mehaničar
Prostitutka
Diler Droge
Prodavač auta
Kradljivac auta
Odvjetnik
Taksist
Licenser
Raznosač pizze



Eventi

Kart Race
Rally
Dakar Race
Skakanje iz padobrana


Objekti

Baze skoro svih organizacija ureÄ'eni su preko MTA raznim objektima i dodacima. TakoÄ'er ureÄ'eni su neke vrlo važne i poznate ustanove, kao Å¡to su burg i nadalje. Ne želimo previÅ¡e objekata zbog prekomjernog lagga.

Ostalo

- Svaki član sa bar malo iskustva može preko našeg foruma i IG rp-a napraviti vlastitu NEskriptanu organizaciju.
- Registrirati se i logirati se je jako jednostavno.
- Skripta je gotovo cijela ručno prevedena.


Hosting

www.FreeHostia.Com


Informacije

Server IP: Server još nije dignut na host
Forum: UrbanGaming.Tk




Poslednja Izmena: Januar 10, 2011, 23:36:10 POSLE PODNE od tasty

Stvarno lijep opis servera. :) Nadam se da cete uspjeti!

Sretno vam bilo sa serverom! ;)

Last nick: Paradox

opis nije los ;) , smanji malo broj organizacija  :) sretno sa serverom  ;D

Hvala obojici na poželjenoj sreći i uspijehu :P Valjda ćemo uspit


Citat: TurismoDrifter poslato Januar 10, 2011, 23:14:52 POSLE PODNE
Nije los opis,srecno.

Jao hvala xD

Jao Å¡to mi se ne sviÄ'a ovaj :P smajlić, dirty je dozla boga

Mikic95


Citat: >> |Hawks| << poslato Januar 10, 2011, 23:44:54 POSLE PODNE
Sretno sa serverom.

Hvala, i tebi bogam' sa tvojim.

Samo nije baš lijepo što 90 % balkan servera uzima Mystic Jade temu samo zato što ju GF ima ;) Budite malo kreativniji, sada na Dziner Studiu imate povoljnih i finih tema za uzet.

Dobar opis

A i The Ageny je najaca org xD

Citat: ekisadto^ poslato Januar 11, 2011, 00:22:37 PRE PODNE
Dobar opis

A i The Ageny je najaca org xD

... aka Hitmani xD Drago mi je da je netok pročito  :D


Pa dobro desi se da covek pogresi nije svako bezgresan i ti nemoras na svaku glupost da se smejes ,

OnTopic , sretno sa serverom a mogli ste i uzet host a ne ovaj free

Host je plaćen, samo što ima u subdomeni "free"

EDIT: Forum trenutno in izrada
Poslednja Izmena: Januar 12, 2011, 00:41:17 PRE PODNE od tasty