kako zastititi ime

Započeo [BC]Ante_Dracar aka Lopa, Januar 09, 2011, 23:04:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dakle evo imam problem kao sto svi znate ja sam imao svoj server pod imenom Balkan-city ali sam ga zatvorio na odredjeno vrjeme i sada sam skoro gotov sa gm i kad se pojevio neki lik sta zeli isto otvorit server podimenom balkan-city i kako ja to mogu sprjecit da ne uzme moje ime.

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Citat: [BC] Ante_Dracar aka Lopa poslato Januar 09, 2011, 23:04:28 POSLE PODNE
Dakle evo imam problem kao sto svi znate ja sam imao svoj server pod imenom Balkan-city ali sam ga zatvorio na odredjeno vrjeme i sada sam skoro gotov sa gm i kad se pojevio neki lik sta zeli isto otvorit server podimenom balkan-city i kako ja to mogu sprjecit da ne uzme moje ime.

Mislim da ne možeš nikako,nemaš aktivan server,on ima i tu je kraj.A što jednostavno ne promeniš ime,ima toliko opcija a i nekako je glupo da u 90% servera ima naziv Balkan,Europa i slično...Samo pogledaj stvari oko sebe...Evo na mom tepihu piše FUST,nazovi ga FUST RolePlay,na mom parfemu STR8,nazovi ga STR8 RolePlay...I moj aXius će dobiti ime po nekakvom logou na štampaču...:D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Kupi domenu .com ili neku bolju sa imenom servera prije njega i otvori normalno i znat ce se koji je pravi po kvaliteti,,,

meni je gvozdeni nes pricao da moras imat registrirano ime, i jos nes copright tak mi je nes pricao :)