[Nudim] Prjevod SAMP Modova

Započeo *Ivan*, Januar 08, 2011, 13:15:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako tko zeli,prevadjam GameModove do 100 posto prevedenosti ,Ako je neko zainteresiran neka se javi !!

Sta se tice cijene,ako je GameMod velik nekih 3mb mozda i racunam,ali mozda i ne ..Ali ako treba iko tu sam!!

Inace su cijene:Prjevod Engleski na Hrvatski-Srpski - 10 kuna
                         Prjevod sa Njemackog na Hr-Srb - 15 kn

GameModove prevadjam do 100 posto prevedenosti ali ,kazem to su bile cijene sada samo racunam ,po Mb
Ovo je zastarjelo ove cjene!!

1.2 mb GameMod 5 kuna
3.5 mb GameMod 7 kuna

Eto ko zeli ..Ako gamemod nema puno rjeci prevodim i badava!!

Prjedovi idu sa Engleski-hrv-srb
                        Njemacki -     -
                        Franckuski -    -

Eto tko zeli neka se javi,ne prevodim za translatorom znam jezike ,pa ako netko treba!!
Ja sam sebi preveo 2 moda trebalo bi za 2 moda punih 5 dana sa jednim jel + sam pauzirao normalno!!

Tko treba tu sam !!

Prevodis li na bosanski ? Posto ne znam ove ostale.

Citat
1.2 mb GameMod 5 kuna
3.5 mb GameMod 7 kuna

mod od 1.2 mb ima oko 30k linija a 3.5 ima 90k linija... kako ti se samo da prevodit mod cjeli dan za 5 kuna a i budi svjestan da ti niko nece dat mod koji je vec gotov tak da nemas sta ni maznit... bolje da si preveo 2-3 moda recimo GF al da ga prevedes 100% i objavis vamo da djeca imaju sta radit... usput se dokazes a i onda mozes raditi fino ko covjek i vise ce ti ljudi vjerovati i znati kako si gramaticki tocan i tako... sretno!

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Mikic95

Prevodim i ja modove sa kineskog, ubacim u Google Prevoditelj i ajmo  ;)

Gle vi mislite da bi ja ukro mod ,halaj malo ste se zajeb ja imam 2 servera i imam najbolji GM tako da men netreba ja samo sam otvorio temu,i neprevadjam za googlea !!

Cobra 11

Citat: Cobra 11 poslato Januar 08, 2011, 21:20:13 POSLE PODNE
a kako ce ti neko platit ?? 5kn XD

hmmm... 5 kuna je nekih 1.20 KM ili 0.60â,¬ xD

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

Citat: >> |Hawks| << poslato Januar 08, 2011, 13:45:29 POSLE PODNE
Prevodim i ja modove sa kineskog, ubacim u Google Prevoditelj i ajmo  ;)

Svi koji su prevodili preko google prevoditelja lose pucaju na gramatiku...Ne kazem ja da to nije dobra stvar,naides na rijec koja ti nije jasna pa prevoditelj dobro dodje,ali prevoditi cijeli mod preko tog cuda mislim da nece ici xD

Correlli

Citat: *Ivan* poslato Januar 08, 2011, 21:06:53 POSLE PODNE
i imam najbolji GM

Ah ne brini kralju, nisi jedini, ima ga i 99% Balkana, a mislim da mu je osnovno ime GF edit.

Citat: Dux Correlli poslato Januar 09, 2011, 00:43:32 PRE PODNE
Citat: *Ivan* poslato Januar 08, 2011, 21:06:53 POSLE PODNE
i imam najbolji GM

Ah ne brini kralju, nisi jedini, ima ga i 99% Balkana, a mislim da mu je osnovno ime GF edit.
Ako je GF edit,ne mora da znaci da je smece ili tako nesto...  :-\

Citat: [RCRP]elDar. poslato Januar 08, 2011, 13:16:34 POSLE PODNE
Prevodis li na bosanski ? Posto ne znam ove ostale.

Citat: *Ivan* poslato Januar 08, 2011, 13:18:43 POSLE PODNE
Mislis na cirilicu ?

XD

Lool

Btw: Ne znam kako ti se splati to raditi . Jedino da ne krades tako skirpte npr ja imam napucan mod i dam ti ga i ti ga sebi uzmes
nzm stvaro
Zelis zaraditi sa iUreÄ'ajem ili Androidom?
Posalji mi svoj e-mail i prati upustva

www.speedtouch-samp.com

Correlli

Citat: Joxy poslato Januar 09, 2011, 00:48:00 PRE PODNE
Ako je GF edit,ne mora da znaci da je smece ili tako nesto...  :-\

U ovakvom primjeru sam 95% siguran da jest.

Ma nekradem modove omg prevodim 100 citajuce rjeci nema brbljanja,prevodim vec 1 godinu i niko se nije zalio ,i nekrade modove ,ako mi se oce mod napravim ga,jel znam praviti,i nema veze jel je GF ili nesta drugo !!

Citat: *Ivan* poslato Januar 09, 2011, 13:38:13 POSLE PODNE
Ma nekradem modove omg prevodim 100 citajuce rjeci nema brbljanja,prevodim vec 1 godinu i niko se nije zalio ,i nekrade modove ,ako mi se oce mod napravim ga,jel znam praviti,i nema veze jel je GF ili nesta drugo !!
cuj 1 god..hahaha...i normalno da se nitko nije zalio kad nisi nikome ni prevodio  :-*