[POMOC]Sta ovde ne valja?

Započeo TheMonk, Januar 06, 2011, 02:27:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo napravio sam dialog,ali kad ukucam tu komandu ne pokazuje mi ga..

if(strcmp(cmd,"/racehelp", true)==0)
{
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] <= 1338)
    {
    ShowPlayerDialog(playerid, 4, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Drag Race Komande", "/autio - Otvaras kapiju sa vozilima\n/autiz - Zatvaras kapiju za vozilima\n/so - Otvaras startnu ogradu\n/sz - Zatvaras startnu ogradu\n/aeo - Otvaras kapiju aerodroma\n/aez - Zatvaras kapiju aerodroma\n/raceon - Podizanje Drag Race Staze\n/raceoff - Spustanje Drag Race Staze\n/setracer1 - Pozivas na startnu liniju broj jedan\n/setracer2 - Pozivas na startnu liniju broj dva", "Uredu", "Uredu");
    }
    return 1;
}

Jesi napravija OnDialogResponse i Å¡ta?

I ova ti je malo jaca "<=" manje ili jednako 1338, znaci da i level 0 admin moze koristiti tu komandu, a 1339 ne  :P

ZicMortal

if(strcmp(cmd,"/racehelp", true)==0)
{
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1338)
{
ShowPlayerDialog(playerid, 4, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Drag Race Komande", "/autio - Otvaras kapiju sa vozilima\n/autiz - Zatvaras kapiju za vozilima\n/so - Otvaras startnu ogradu\n/sz - Zatvaras startnu ogradu\n/aeo - Otvaras kapiju aerodroma\n/aez - Zatvaras kapiju aerodroma\n/raceon - Podizanje Drag Race Staze\n/raceoff - Spustanje Drag Race Staze\n/setracer1 - Pozivas na startnu liniju broj jedan\n/setracer2 - Pozivas na startnu liniju broj dva", "Uredu", "Uredu");
}
return 1;
}

Eto ti, mislim da si to htio.

ti si stavio ovako
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] <= 1338)
to znaci da ako je 1338 ili ispod da moze to koristiti
a treba ovako
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1338)
to je da 1338 i navise to moze koristiti

Correlli

Citat: [BF]Monk poslato Januar 06, 2011, 17:07:03 POSLE PODNE
mozes da kazes u comu je bio problem da znam.
Odgovor si već dobio, malo čitaj šta ljudi postaju:
Citat: John poslato Januar 06, 2011, 12:04:41 POSLE PODNE
I ova ti je malo jaca "<=" manje ili jednako 1338, znaci da i level 0 admin moze koristiti tu komandu, a 1339 ne  :P