[Pomoc] Kamijon i Prikolica

Započeo Hacked, Januar 04, 2011, 20:01:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Znaci zanima me kako da napravim da npr vozac kamijona nemoze krenuti ako nije prikljucio prikolicu..?? Ili udje u kamijon i pise mu Otidji po prikolicu on otidje i pise mu da je prikljucio prikolicu, a ako ne prikljuci, da mu se nepokaze CP?
/

ee i ja ovo bas trazim !!!
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: Don_Sergio poslato Januar 05, 2011, 13:45:35 POSLE PODNE
Heheh svi trebamo niko neznam.:D
To ti mislis da neznaju... ;) Znaju to dosta njih ovde kao i Moderator ovog podforuma,al eto (nema od ovog leba)

a jes tesko ovo -.-
koristis nesto AttachTrailerToVehicle tako nekako ide i onda samo stavis da mu se pZakaceno stavi na 1,i kada kuca /nesto provjerava da li mu je pZakaceno na 1,ako nije kaze "Morate zakaciti prikolicu za vozilo",odna ode do te prikolice i kuca /zakaci,u toj komandi mu provjerava ako ima pZakaceno na 1,ako ima kaze "Vec imas zakacenu prikolicu" a ako pZakaceno na 0 onda radite komandu AttachTrailerToVehicle(tako nekako ide)

objasnio bi detaljnije ali nemam zivaca

Lakse vam je koristiti PVarove umjesto PZakaceno ..

SetPVarInt(playerid,"Prikolica",1); -- kad zakaci prikolicu
Kad zavrsi sa voznjom ako hocete respawnate tu prikolicu i stavite igracu
SerPVarInt(playerid,"Prikolica",0);

A kod CPova ili kod komande za aktiviranje posla stavite

if(GetPVarInt(playerid,"Prikolica") == 0) return SendClientMessage(playerid,Boja,"Nemate zakacenu prikolicu");

i tako dalje.

I da koristite http://wiki.sa-mp.com/wiki/AttachTrailerToVehicle za tzv. prikolicu.

Ovo sam pisao bezveze sad mozda ima neka greska..

Too Aleksandre care :D

Meni je pomoglo! Hvala ti ;)