Pawno error - pomoć tražim

Započeo SooView, Januar 02, 2011, 18:36:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo radim na svome serveru dosta dugo, imao sam jednom ovakav problem no nestao je brzo no evo opet se vratio.
Danas sam samo neke filterscripte dodavao ništa puno...
I evo kada sam htio dodati nešto izbacilo mi je par errora koje su bile moje greške kada sam opet upalio pawno i pokušao F5 compiler output dobijem ovaj error nakon par sekundi i on ništa onda ne pretvori u .amx

Ako netko ima nekakvo rješenje ili savjet bio bih zahvala.

Hvala unaprijed ;)

Ako predpostavljate Å¡to bi moglo biti a nemate dovoljno informacija samo me pitajte ovdje.
Na `Vi fan

downlodiraj si novi pawno ja mislim da se ti stalno crasha pa trebas opet download pawno nisam siguran
Mario_Balukcic

Ok hvala, a ove include mogu li staviti ove što skinem uz novi pawno ili moram baš ove koje imam trenutno? jer tamo su mi neki .inc fajlovi od filterscripta koje sam postavio...
Na `Vi fan

Probaj sa nekim drugim kompajlerom preporucujem Pawnox btw sto posto imas vistu ili sedmicu.
<center></center>

Ja imam 7 i to mi se nekad zna desit kada negdje napravim MALO veci error u skripti :).

Citat: marsmarin poslato Januar 02, 2011, 21:57:43 POSLE PODNE
Probaj sa nekim drugim kompajlerom preporucujem Pawnox btw sto posto imas vistu ili sedmicu.
Ej brate da je vista ili sedmica ? Ja ti se jednostavno divim na tome . . . Nisam corav da ne vidim -.-

Super bar mi neko zavidi.Pa za tvoju informaciju ovakvi se errori najcesce dogadjaju na visti i sedmici,to sam napiso onako napamet jer mi je to bila prepostavka a nisam mu ni gledo potpis.Meni je zao sto si to ti odma shvatio kao nekakvu uvredu.
Poslednja Izmena: Januar 03, 2011, 01:34:26 PRE PODNE od marsmarin
<center></center>

EDIT: Rješeno i ovo, admini mogu zatvoriti!
Poslednja Izmena: Januar 03, 2011, 19:19:50 POSLE PODNE od SooView
Na `Vi fan