[POMOC] Ne prepoznaje server

Započeo tenkaloni, Januar 02, 2011, 15:05:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Eh ovako. Radim 1 GM od 0, te radilo je sve dok nisam prebacio na 0.3c verziju. Kada sam prebacio na 0.3c verziju, te kada podjem da udjem na server, jednostanvno pise ono The server didn't respound. Normalno okrene server i sve, ali jednostavno ne moze da se konektuje. Ni u server-log na zabiljezi nista. Nije mi jasno...
Moze neko pomoc ? :D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Citat: >>R15KY<< poslato Januar 02, 2011, 15:05:28 POSLE PODNE
Eh ovako. Radim 1 GM od 0, te radilo je sve dok nisam prebacio na 0.3c verziju. Kada sam prebacio na 0.3c verziju, te kada podjem da udjem na server, jednostanvno pise ono The server didn't respound. Normalno okrene server i sve, ali jednostavno ne moze da se konektuje. Ni u server-log na zabiljezi nista. Nije mi jasno...
Moze neko pomoc ? :D
A da nije tebi ostala 0.3a verzija samp-a pa ti nmzes da se konektujes?

Ako vec prebacujes na 0.3c onda moras da skines i SA-MP 0.3c Client i zato ti tako pokazuje..

e jbga sad ispado debil lol

pa skino sam 0.3c client i sve to, ali jednostavno ne ide :S
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Citat: >>R15KY<< poslato Januar 02, 2011, 16:12:29 POSLE PODNE
e jbga sad ispado debil lol

pa skino sam 0.3c client i sve to, ali jednostavno ne ide :S
Kako si prebacio?Morao si sve sto je .exe - znaci "Samp-server.exe","announce","samp-npc" da prekopiras u gp ili preko cega vec pustas

pa da ne znam za to ne bi ni radio gm od 0 xD...jer evo sad sam pokusao pokrenuti bilo kakav kucni koji je za 0.3c client, i ne moze, a dok mogu uc na hostani ?...HELP ME :D