e-Sport.hr

Započeo Doktor_CroHerze, Decembar 28, 2010, 00:19:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.


Predstavljamo Vam e-Sport.hr gaming portal i profesionalnu gaming organizaciju koja se bavi održavanjem gaming turnira, također imamo vlastite ekipe koje idu na natjecanja i predstavljaju našu organizaciju. Imamo ekipe iz Counter Strike Source, Call of Duty 4, Call of Duty 2, DoTa, Counter Strike 1.6, Warcratf III.

Naše ekipe nastupaju na mnogo online liga kao što su ESL, ENC, ClanBase, noćni kupovi. Ekipe nastupaju na LAN turnirima diljem Hrvatske i šire. Ekipe skupa igraju više od 1 godine i ostvaruju jako dobre rezultate. Neki članovi su i aktivni igrači u Hrvatskoj reprezentaciji iz gore navedenih igara.

U zadnjih šest mjeseci posjetili smo sljedeće turnire:

    * Gamersject #3
    * Feniks LAN #3
    * Feniks LAN #4
    * Gamer Fest #1

U sljedećih šest mjeseci planiramo posjetiti sljedeće turnire:

    * Gamersject #4
    * Grand Lan Slovenia
    * Feniks Lan #5
    * Gamer Fest #2
    * Kode5 Srbija

Također, nekoliko hrvatskih gaming novina i medija je spomenulo i objavilo naše postignute rezultate.

Ekipe i organizacija imaju veoma dobru reputaciju u Hrvatskoj i Europi. Naši članovi Warcraft III ove godinu su nastupali na World Cyber Games u Los Angeles gdje su obilježili dvije pobjede. Counter Strike Source team je ostao prvi na Feniks Lan #3 & #4 koji se svake godine održava u Zagrebu, na Gamersject #3 koji se održao u Splitu osvojili smo 2. mjesto. Counter Strike 1.6 team je 2009. godine ostao 2. na Kode5 kvalifikacijama na balkanu, na Gamer Fest #1 su osvojili 1. mjesto i isti taj rezultat su ponovili na Gamer Fest #2.

U 1. mjesecu 2011 godine imamo 2 turnira na koja planiramo nastupiti. Riječ je o Gamersject #4 koji se održava u Zagrebu 14.01-17.01.2011 i GamerFest #2 koji se održava u Osijeku 08.1.2011. U 2. mjesecu planiramo nastupati na Grand Lan u Sloveniji.

E-Sport.hr je profesionalna gaming organizacija koja je vodeća an podrućju Hrvatske i šire. Naš cilj je postati vodeća gaming organizacija u ovom djelu Europe i postati poznata gaming organizacija u cjelom svijetu. Naš zadakat je uložoti u igrače koje imaju talenta, želju za poboljšavanje i veliki potencijal.


POSJETITE NAS!

www.e-sport.hr
Poslednja Izmena: Decembar 28, 2010, 00:23:29 PRE PODNE od Doktor_CroHerze

Ne idete na Knockout Ligu CSS turnir non steam?


Citat: RedMan poslato Decembar 28, 2010, 09:02:12 PRE PODNE
Ne idete na Knockout Ligu CSS turnir non steam?
E-Sport team neide na nonsteam turnire..