(pomoc) u vezi gumba za dialog

Započeo BloOm3R!, Decembar 27, 2010, 19:32:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

trebam pomoc oko dialoga (DIALOG_STYLE_MSGBOX)
za ovo di je register kako da napravim kad to kliknes da ti izbaci drugi dialog gdje isto pise neki text...a na quit da se obicno gasi ili da kika...

Logitech

pod OnDialogResponse
if dialogid == broj tog dialoga za registraciju
i onda ono listitem
ShowPlayerDialog ....
Valda si skontao

:D
CitatValda si skontao
nazalost nisam...moze veca pomoc ? bolji primjer
ovaj dialog stavim pod npr komandu /blabla da se ucita i nesto pise i sad ocu da na prvi gumb kliknem i da se pokaze novi dialog na kojem isto nesto pise...:)

black_dota

kad uradis ovaj gumb register stavis:

}
else
{
    Kick(playerid);
    SCM(playerid,BOJA,"Kickovan si");
}

E a kako da namestim da kad kliknem na Exit da me ne kikuje nego samo da ugasi dialog?
if(strcmp(cmd, "/komanda", true) == 0)
{
            ShowPlayerDialog(playerid, 4, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "PRAVILA", "Blablablablabla", "Ok", "Exit");
        }

Eto ovo je pitanje koje niko ne moze da resi,otvarao sam do sada 5 tema i niko ne zna :D

ma negdje ti je visak Kick(playerid);  u modu koji utjece na to potrazi i izbrisi drugo nista nemoze biti...

btw. nisam ja trazio to za registraciju ja sam naveo primjer meni treba za /pravila napravio sam da se pojavi textdraw ovaj msg i nestane mi sve u njega pa bi trebao da se klikne ispod jedan gumb prvi ili drugi nije vazno i da izbaci drugi dialog u kojem pisu dalje pravila...jeste skuzili SAD ?

Citat: [CE]Monk poslato Decembar 27, 2010, 20:01:02 POSLE PODNE
E a kako da namestim da kad kliknem na Exit da me ne kikuje nego samo da ugasi dialog?
if(strcmp(cmd, "/komanda", true) == 0)
{
            ShowPlayerDialog(playerid, 4, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "PRAVILA", "Blablablablabla", "Ok", "Exit");
        }

Eto ovo je pitanje koje niko ne moze da resi,otvarao sam do sada 5 tema i niko ne zna :D
daj ondialogresponse

Resio sam problem tako sto sam izbrisao sve Kick(playerid); sto postoje u modu i sad radi normalno....xD