moje reklame xD

Započeo galeb, Oktobar 05, 2009, 18:00:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Bravo, vidim ja zainteresiran si sa extra donator hehe, samo naprijed.

haha ma jebe mi se za extra donatora vidim da trebate malo i lijepo ste zamolili i jos nagrada xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Sta ostali se reklamiranjem ne zelite natjecati da dobijete EXTRA DONATOR LEVEL na CroHerzegovina SA:MP serveru???
Vidim da se samo galeb natjece, do sad je jedini i naravno da onda i ima najvise reklama.

ja bi se natjecao da je nagrada neka pozicija na balkan samp forumu

Citat: [SB]Gunjac poslato Oktobar 07, 2009, 11:52:21 PRE PODNE
ja bi se natjecao da je nagrada neka pozicija na balkan samp forumu

Budi najbolji i dogovorit cemo se...

kopirao sam samo neke rijeci iz tvog teksta i dodao svoje i malo izmjenio...nije mi se dalo sad sastavljat   afro

oce sta od ovog xD daj te njemu nesto na forumu meni na serveru :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

1. stvar: Reklama je katastrofa, pa sta vi mislite kako ce netko shvatiti sta ste bi napisali, netko tko se prvi put susrece sa terminima cod, SA:MP i sl. Niti malo truda nije ulozeno u tekst, previse kratak, previse lose estetski ureden tj neureden i vi bi na osnovu toga sto ste kopirali 2 recenice na nekoliko foruma htjeli neku poziciju, pa vi niste normalni.

2. stvar: Od svih tih postova, vise od pola vam ih je ili zakljucano ili ste prekrsili pravila foruma pa je cak i izbrisano i sl.

Citat: admin poslato Oktobar 12, 2009, 16:00:56 POSLE PODNE
1. stvar: Reklama je katastrofa, pa sta vi mislite kako ce netko shvatiti sta ste bi napisali, netko tko se prvi put susrece sa terminima cod, SA:MP i sl. Niti malo truda nije ulozeno u tekst, previse kratak, previse lose estetski ureden tj neureden i vi bi na osnovu toga sto ste kopirali 2 recenice na nekoliko foruma htjeli neku poziciju, pa vi niste normalni.

2. stvar: Od svih tih postova, vise od pola vam ih je ili zakljucano ili ste prekrsili pravila foruma pa je cak i izbrisano i sl.

lol sto si ti mislio xD

1. vecina ih zna za sve ove stvari :D, a za tekst nije potrebno ista vise ;D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

kao 1. potrudili smo se kao 2. i da smo napisali jos toga i da smo neznan sta jos napravili nebi nam nista dali....i jos kazete meni i njemu dobit cete nagrade samo reklamirajte mi to napravimo, a vi nas ni ne pohvalite...i znam da ce te mi sad dat ban
Poslednja Izmena: Oktobar 12, 2009, 16:30:29 POSLE PODNE od [SB]Gunjac

Citat: [SB]Gunjac poslato Oktobar 12, 2009, 16:25:57 POSLE PODNE

kao 1. potrudili smo se kao 2. i da smo napisali jos toga i da smo neznan sta jos napravili nebi nam nista dali....i jos kazete meni i njemu dobit cete nagrade samo reklamirajte mi to napravimo, a vi nas ni ne pohvalite...i znam da ce te mi sad dat ban

ma netreba nam ni nagrada barem pohvala a ne srat odmah

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite: