[POMOC] Gde da promenim da igrac stalno ima oruzije?

Započeo Nikola_Krstic, Decembar 23, 2010, 14:46:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako zalim da postavim jedno pitanje neznam koliko je tesko ali bih zeleo da mi neko pomogne hvala unapred!
Pitanje glasi gde da promenim da igrac ima stalno oruzije odnosno da kad izadje sa servera i udje da mu ostaje oruzije samo kad umre da mu se brise i gde da stavim da se igracima ne treose helti posto se kode mene trose na svakih 2 minuta ja mislim mozda i vise po
10% energije a to mi veoma smeta.Nadam se da sam bio jasan i nadam se da ce neko da mi odgovori na ovo pitanje. Hvala!

black_dota

black_dota

pa da kad igrac izadje sa servera sacuva u .ini datoteku koje je oruzje imao pre nego sto je izasao
a onda kad se konektuje da mu iz tog .ini ocita koje je oruzje imao i da mu ga da

Citat: black_dota poslato Decembar 24, 2010, 14:32:53 POSLE PODNE
pa da kad igrac izadje sa servera sacuva u .ini datoteku koje je oruzje imao pre nego sto je izasao
a onda kad se konektuje da mu iz tog .ini ocita koje je oruzje imao i da mu ga da
ili ako mu je lakse da uradi GivePlayerWeapon na spawnu  ? ? ? :-\

A da razmislis malo prije nego sto nesta lupis??

Procitaj ponovo sta on trazi

black_dota

Citat: Aleksandar poslato Decembar 24, 2010, 15:45:45 POSLE PODNE

ja il ovaj nxidza?

Citat: Nxidza poslato Decembar 24, 2010, 15:41:25 POSLE PODNE
ili ako mu je lakse da uradi GivePlayerWeapon na spawnu  ? ? ? :-\

a sta ako on oce da napravi da kad ubije njih 10 dobije odredjeno oruzje i da mu se sacuvava level i to oruzje???

sad sam odvalio nesto msm primer neki

Citat: black_dota poslato Decembar 24, 2010, 15:51:20 POSLE PODNE
Citat: Aleksandar poslato Decembar 24, 2010, 15:45:45 POSLE PODNE

ja il ovaj nxidza?

Citat: Nxidza poslato Decembar 24, 2010, 15:41:25 POSLE PODNE
Pa oke,ja sam samo rekao za ovo gore spawn ... :-*
ili ako mu je lakse da uradi GivePlayerWeapon na spawnu  ? ? ? :-\

a sta ako on oce da napravi da kad ubije njih 10 dobije odredjeno oruzje i da mu se sacuvava level i to oruzje???

sad sam odvalio nesto msm primer neki
Pa ja sam samo rekao za ovo spawn .  .  .
Poslednja Izmena: Decembar 24, 2010, 15:55:24 POSLE PODNE od Nxidza

black_dota

a i to sto si mu reko nisi objasnio

npr u koji callback da ubaci

Citat: black_dota poslato Decembar 24, 2010, 15:57:04 POSLE PODNE
a i to sto si mu reko nisi objasnio

npr u koji callback da ubaci

O,pa da . . . Ja sam tebe samo pitao a nisam njemu odgovorio ! Ali posto sad vidim da hoce nesto drugo . . . :D

black_dota

ako oces kad se spawna onda u OnPlayerSpawn ali on oce da mu ucita oruzje koje je imao pre nego sto je izaso sa srv zato treba koristiti dini

Citat: black_dota poslato Decembar 24, 2010, 16:13:10 POSLE PODNE
ako oces kad se spawna onda u OnPlayerSpawn ali on oce da mu ucita oruzje koje je imao pre nego sto je izaso sa srv zato treba koristiti dini
Ma okee,pogresio sam sry . -.-

dal ste vi normalni??? zelim samo da mi kazes gde sta da stavim a ovo sto si ti objasnjavao bolje bi mi objasnila i moja baba objasni lepo dali treba nesto da ubacujem u dini ili u pwa ako je u pwa dali je pod onplayerspawn i nemogu samo da stavim GivePlayerWeapon mora GivePlayerWeapon(.......) daj lopo mi objasni !

black_dota

Citat: Nikola_Krstic poslato Decembar 24, 2010, 17:44:21 POSLE PODNE
dal ste vi normalni??? zelim samo da mi kazes gde sta da stavim a ovo sto si ti objasnjavao bolje bi mi objasnila i moja baba objasni lepo dali treba nesto da ubacujem u dini ili u pwa ako je u pwa dali je pod onplayerspawn i nemogu samo da stavim GivePlayerWeapon mora GivePlayerWeapon(.......) daj lopo mi objasni !
ok ja nisam normalan nauci sam

SA-MP Scripting Tutorial 10: File saving using dini (Simple method)

tako nesto samo promeni da ti u taj ini sacuvava oruzje koje igrac ima

Citat: Nikola_Krstic poslato Decembar 24, 2010, 17:44:21 POSLE PODNE

GivePlayerWeapon(playerid,4 ,1);

Eto tako treba da bude ako ciljas na to . . .
Pod OnPlayerSpawn i znaci to oruzje ce dobiti kada se spawna svaki put . . .
samo ovo 4,1 zameni sa kojim  xoces ...