Trazim skriptera za svoj Rp server[HITNOO]

Započeo Dushan_Balesevic, Decembar 20, 2010, 17:38:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako trazim skriptera za server koji zna da uploaduje mod kako treba na panel, da zna da mi ubaci ono sto ja uradim u MTA, skripter dobija  head admina.  Treba mi ozboljan skripter koji me nece za[cenzura]ti I HITNOOOOOOOOOOO MI JE STVAAAAARNOOOOOOO... SERVER MI NERADI VEC 2 NEDELJE JER NEMAM SKRIPTERA.

Citat: Dushan_Balesevic poslato Decembar 20, 2010, 17:38:57 POSLE PODNE
Evo ovako trazim skriptera za server koji zna da uploaduje mod kako treba na panel, da zna da mi ubaci ono sto ja uradim u MTA, skripter dobija  head admina.  Treba mi ozboljan skripter koji me nece za[cenzura]ti I HITNOOOOOOOOOOO MI JE STVAAAAARNOOOOOOO... SERVER MI NERADI VEC 2 NEDELJE JER NEMAM SKRIPTERA.

Sto ce ti server ako neznas osnovne stvari? :)

pa dobro, to mi nije toliko bitno, ali mi se nekad desi kad ubacim da nema pola toga sto sam izmapao :P i zato m itreba skripter, i sad imam exodus mod i nemogu da ga uploadujem na panle, nece da radi... radi na kucnom hostu ali kad ga upload na panel nece da radi, i zato m itreba skripter, dacu head admina skripteru.

A zasto onda ne pitas ako nesto nez da ubacis? Mislim lakse je

Sta znas mozda nezna ni pitat??aa? 8) 8)
Poslednja Izmena: Decembar 20, 2010, 20:07:35 POSLE PODNE od Darioo

black_dota

haha neznas uploadati na gp?

evo sad cu ti objasnim

uzmes kuciste

otvoris prozor levom nogom

bacis kuciste i bice ti extra server

pa daj ljudi nemojte ovako glupe teme otvarati :S

Mikic95

Neznas stavit mod na host i neznas da ubacis mape iz MTA na mod i onda trazis "skriptera"  koji ce ti to uraditi za head admina  ???   :'(  :'(  :'(

Bolje da si trazio da ti netko objasni nego da otvoris ovu temu.

Da mi nije mrsko, svi vi bi ban dobili sada.

LOCK

Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265