[POMOC] Premestanje vozila

Započeo TheMonk, Decembar 17, 2010, 22:30:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako,zeleo bih na primer da premestim neki auto na drugo mesto,na primer policijski auto koji se nalazi u garazi,kako da ga premestim ispred PD-a?Pokusao sam da promenim kordinate tako sto sam usao u auto i otisao na mesto na koje hocu da mi bude i kucao /save i te kordinate zamenio sa onima sa starog mesta i kad sam usao na server ta vozila su mi bila na mestu na kom sam hteo ali krivo,znaci nije onako kako sam ja namestio da bude nego su malo kako da kazem...razbacani,evo i slika da bi razumeli malo bolje..
http://img152.imageshack.us/img152/7884/samp000qu.png

negdje se nalazi elektromagnet koji privalci prema smjeru kamo su okrenuti  :D  8)

Citat: Bloomer poslato Decembar 17, 2010, 22:35:53 POSLE PODNE
negdje se nalazi elektromagnet koji privalci prema smjeru kamo su okrenuti  :D  8)
Nisam trazio da caskamo ovde nego da mi neko pomogne ???

Uradi respawn to se meni jednom desilo i samo kad uradim respawn lepo se poredjaju..

Citat: -GB-TurismoDrifter poslato Decembar 17, 2010, 22:37:36 POSLE PODNE
Uradi respawn to se meni jednom desilo i samo kad uradim respawn lepo se poredjaju..
Probao sam ali ne uspeva,negooo jer bi mogao ja da izbrisem ova vozila sto su na slici i da dodam opet,msm al ce mi se pomesati ID-evi,msm da ne bi trebalo jer sam samo zamenio.. ::)

Nece se pomesati ako samo zamenis! Nesmes staviti ni vise ni manje!samo zameni isti broj auta i nece se pomeasti ..
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: Bloomer poslato Decembar 17, 2010, 22:35:53 POSLE PODNE

Ne pravi se pametan molim te.

Monk, sve ti je u kordinatama, i kako će se okrenut itd.

Evo, možda ti ovo pomogne

http://wiki.sa-mp.com/wiki/CreateVehicle

Tj., ukoliko znaÅ¡ engleski.  Tu imaÅ¡ Facing Angle i tako to  ;)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ok a ovo sto je reko tWix al moze to da se uradi,ako mi to uspe  :'( joooj skratili ste mi muku..

Vidim da ti vozila nisu na pravom mjestu,ako sam te skuzio...

Evo pr. ako si vozilo premjestio s jednog mjesta na drugo a zamijenio samo x y i z koordinate naravno da ce ostati u istom polozaju...

Obrati paznju na brojeve iz mog primjera koji odreduju kako ce vozilo biti parkirano :

359.4203 ovo je broj koji treba da zamijenis,s onim brojem kojim si save-ao vozilo

AddStaticVehicle(582,644.2679,-1368.0171,13.6866,359.4203,125,125); // cnncar 188
Poslednja Izmena: Decembar 17, 2010, 22:58:57 POSLE PODNE od Classico

a daaaa,bas sam sada gledao na samp wiki sto mi je dao м�мαк. ^ [5] i primetio sam to za facing angle,da da da,sad sam sve svatio,jaooo ne mogu da verujem da to nisam mogao ranije da ukapiram,u svakom slucaju hvala svima sto ste mi pomogli :-*
Ovde moze LOCKic

Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ma samo zamenis 2 broja iza x,y,z.. Ti si zamenio samo x,y,z ! Zameni jos 2 broja iza x,y,z
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545