[Pomoc] Pokretanje Servera

Započeo tWix, Decembar 17, 2010, 01:04:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pokrenem Server i uvek mi izbaci ovo :

Pomoc ?
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Posto vidim da imas Streamer Plugin pa je moguce da nemas u plugins ova dva fajla "streamer.so" i "streamer.dll" ili nisi dodao u server.cfg pod Plugins treba da dodas streamer,znaci treba da ti bude Plugins streamer...

Dodao sam! Pa ja koliko  vidim na slici Plugin Streamer je ucitan....
Cyb3r
           Roleplay

Citat: [UF]Monk poslato Decembar 17, 2010, 01:15:52 PRE PODNE
Posto vidim da imas Streamer Plugin pa je moguce da nemas u plugins ova dva fajla "streamer.so" i "streamer.dll" ili nisi dodao u server.cfg pod Plugins treba da dodas streamer,znaci treba da ti bude Plugins streamer...

Ne lupetaj vidis da koristi 3c verziju sampa a ne linux.
Mislim da ti je problem u ovoj filterscripti Oruzijeledja jer u njoj se nalaze funkcije koje su zamjenjene nekim drugim u ovoj verziji.

Mozes otvoriti filterskripte preko pawna pa videti problem jer ti je tu verovatno problem ... znaci ili pokusaj da resis ili ugasi te filteskripte u server.cfg . . .  :-\

Ovo nema veze sa pawn skriptanjem, ovo ide u "Pomoc u vezi samp servera"!!!

[sexmodes/Ime.amx]"File or function not found"

Jel znat vi imalo engleskog?  "Datoteka ili funkcija/naredba nije nadjena", tj. taj GM nepostoji u gamemodes folderu. Moras paziti na velika i mala slova, i GM ti mora biti kompilat BEZ errora. (Smiju biti warninzi, no to moze otezati rad skripte u odredjenom djelu)

Citat: JuustyGe poslato Decembar 17, 2010, 08:07:22 PRE PODNE
Citat: [UF]Monk poslato Decembar 17, 2010, 01:15:52 PRE PODNE

Ne lupetaj vidis da koristi 3c verziju sampa a ne linux.
Mislim da ti je problem u ovoj filterscripti Oruzijeledja jer u njoj se nalaze funkcije koje su zamjenjene nekim drugim u ovoj verziji.
Ja uopste nisam spominjao linux! ???

@BloodMaster
Dobro je napisano ime gm-a! Streamer lepo ucita! Nzm u cemu bi mogao  biti problem...
Cyb3r
           Roleplay

Izbacio sam sve FSove i opet isti problem! Pa da nema odredjenih include-a mod nebi mogao da se Compila(trazio bi taj include koji je upisan u skripti)
Cyb3r
           Roleplay

Citat: Hoxxy poslato Decembar 17, 2010, 13:48:14 POSLE PODNE
Citat: [UF]Monk poslato Decembar 17, 2010, 13:22:38 POSLE PODNE
Ja uopste nisam spominjao linux! ???

Vidi se da nemas pojma. Ako korisiti Windows, dovoljan mu je fajl streamer.dll, a ekstenzija .so se koristi za Linux.
Ma nemoj da pricas da se streamer.so koristi za linux,ja to kazem jer taj streamer.so ce mu trebati,msm predpostavljam da ce da hostuje server pa ce mu trebati...i nemoj da mi pametujes i necu da se svadjam ;)

Ostavite se svadje! Pomagajte mi :D Ne mogu da pokrenem Server -.-'
Cyb3r
           Roleplay

Ja sam imao takav problem,greska ti je u gamemodu imas neki error pa nece da ti ucita kako treba...

Citat: [CH]Mario poslato Decembar 17, 2010, 23:04:16 POSLE PODNE
Ja sam imao takav problem,greska ti je u gamemodu imas neki error pa nece da ti ucita kako treba...

lol...Nisam njub da pokrecem Server sa errorima (Compila sve u redu) -.-
Cyb3r
           Roleplay

ee probaj ubaci sscanf plugin i probaj tako i budi siguran da su ti scriptfilesi u redu

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...