[Pomoc]Kako napraviti

Započeo Ivkeee, Decembar 15, 2010, 16:00:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo , znate li mi dati neki tut ili pomoci kako da napravim neku komandu , kad neko ukuca /hhelp (Naprimer) i on mu tu izbaci hitman komande ?
Edit : dali kad napravim 1 "new glavna;" mogu na da pravim sve kapije ,a da se ne otvaraju sve kapije , il za svaku kapiju moram praviti novi new , npr new yakuza; new policija; itd?
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2010, 16:15:53 POSLE PODNE od [BM]Ivan_Ilic

if(strcmp(cmd, "/hhelp", true) == 0)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
   {
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN,"===== [ Hitman komande ] =====");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD3,"[Lider]: /invite /uninvite /giverank ");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD4,"[Ostalo]: /zavezi /odvezi"); // Stavljaj ti sta oces
}
return 1;
}

Ili ako hoces u dialogu:
if (strcmp("/hhelp", cmdtext, true, 10) == 0)
{
ShowPlayerDialog(playerid, 1000, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Hitman komande", "[Lider]: \n/invite /uninvite /giverank \n[Ostalo]: /zavezi /odvezi", "OK","OK");
return 1;
}
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2010, 16:57:12 POSLE PODNE od tWix
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

a dialog je ona kao kocka  ko kad pritisnes tab xd??
I editovo sam prvi post pa pogledaj :)

Za svaku kapiju moras posebno!

A za dialog, da mozda ubacis i vidis?
Cyb3r
           Roleplay

Ok , ubaci cu i videcu  :D :D
Kapije ja neznam napraviti :S ja odem u MTA stavim otvorenu kapiju , odem novu mapu , zatvorenu , i u celoj mapi samo taj 1 objekat , odem na www.delux-host.com i tamo convertujem on mi izbaci vise od 20 CreateObject...

Da ti mozda pocnes koristiti trazilicu i mozda pogledati tutoriale na forumu pa da ne spamas vise toliko mozes i editat prvi post ... Hvala vam moze lock itd.. e ne nakupis vise postova od mene ...

Dobro, aj setnja , sta se ti mesas ...
Nego , twix kako da napravim ovakav dialog za login / register , i ono musko zensko , godiste , i sve to!!??
I takodje za /stats
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2010, 16:35:04 POSLE PODNE od [BM]Ivan_Ilic

A da ti ja napravim ceo MOD ?  :o
Cyb3r
           Roleplay

Ne brate , ja vec zavrsavam xD btw , samo jos nesto ako to neces  :'( kako da iskljucim da treba vozacka za voznju kola , sve RemovePlayerFromCar sam obriso on ponovo izbacuje iz kola :S
Edit , zasto , su mi neka kola nevidljiva :S
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2010, 17:04:34 POSLE PODNE od [BM]Ivan_Ilic

I mene zanima za vozacku ovo isto sam kao ti sve obriso RemovePlayerFromCar al me opet izbacuje ako ko zna neka nam pomogne :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: MÄ...Ñ...εâ,,"â,," poslato Decembar 18, 2010, 11:33:27 PRE PODNE
I mene zanima za vozacku ovo isto sam kao ti sve obriso RemovePlayerFromCar al me opet izbacuje ako ko zna neka nam pomogne :D
Postaj te linije sto si izbrisao.

evo else
{
if(PlayerInfo[playerid][pCarLic] < 1)
{
    if(PlayerDrunk[playerid] >= 5)
{
    WantedPoints[playerid] += 1;
SetPlayerCriminal(playerid,255, "Voznja u pijanom stanju");
}
if(TakingLesson[playerid] == 1) { }
else {
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "   Ne znate kako voziti,molimo idite odmah u autoskolu i naucite vozit !");
                }
}
else if(PlayerDrunk[playerid] >= 5)
{
    WantedPoints[playerid] += 1;
SetPlayerCriminal(playerid,255, "Voznja u pijanom stanju");
}
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_