Windows čelija..Za kafiće

Započeo Slay, Decembar 10, 2010, 23:21:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam pitanje, npr. u odreÄ'enim kafićima di imaju aparati za igre, npr. rulet znam da je to neka vrsta čelije za windows ili mozda SAMI windows, moje pitanje je dali itko zna di ima za skinut tu čeliju ili neki program koji sadrzi sastav igara za aparate koji su u kafićima?
Kristijan Stipić

cristiane

Citat: [H]265 poslato Decembar 10, 2010, 23:21:54 POSLE PODNE
Imam pitanje, npr. u odreÄ'enim kafićima di imaju aparati za igre, npr. rulet znam da je to neka vrsta čelije za windows ili mozda SAMI windows, moje pitanje je dali itko zna di ima za skinut tu čeliju ili neki program koji sadrzi sastav igara za aparate koji su u kafićima?
Ja mislim da moras posjedovati licencu za to i kupujuci hardwer dobijes za njega softwer nebi rekao da mozes free download
Poslednja Izmena: Decembar 10, 2010, 23:32:38 POSLE PODNE od cristiane

Ma nisam reko da free software, samo ako mi neko moze dat neki link da vidim di ima za kupit tu čeliju
Kristijan Stipić

Platit ćeš to oko 500-1000 kuna.. U jednoj radnji čovjek je platio 82 tisuće kuna za program s kojim se koristi za prodaju računalnih komponenti, pa sad promisli.,.

Citat: Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Decembar 11, 2010, 08:10:05 PRE PODNE
Platit ćeš to oko 500-1000 kuna.. U jednoj radnji čovjek je platio 82 tisuće kuna za program s kojim se koristi za prodaju računalnih komponenti, pa sad promisli.,.

Onda je taj lik vjerovatno glup... za 82 tisuce kuna izradis lokal od temelja uzimajuci u obzir da imas grunt.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Probaj nekak izvadit iz GTA SA,trazi,torrenti jbg snadji se druze
Ili kontaktiraj rokstar da ti daju/prodaju

Nerazumijem se bas u to al probaj CyberCafe pro jer njega koriste po kaficima i igraonama ide na kodove koje printas itd... A za ovo drugo ces morat platit namjenski program koji ce ti netko sastavit i platit ces ga od 500 do nekoliko tisuca ovisno kako zelis da ti bude...

Citat: [BE] BestOne poslato Decembar 11, 2010, 10:26:13 PRE PODNE

Aj mi ti objasni o cemu ti pricas, pa nece valjda iz GTA SA vadit poker i to?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Decembar 11, 2010, 10:55:17 PRE PODNE

Aj mi ti objasni o cemu ti pricas, pa nece valjda iz GTA SA vadit poker i to?
Ne,vidjet ce kod i na koji nacin je napravljen...Pa ce on to nekako sredit za pawn ;)

cristiane

Citat: [BE] BestOne poslato Decembar 11, 2010, 12:46:23 POSLE PODNE
Ne,vidjet ce kod i na koji nacin je napravljen...Pa ce on to nekako sredit za pawn ;)
HAHAHA jesi ti sta pio jutros il si ustao na lijevu nogu kakav pawn omg ako neznas sta trazi nemoj se provaljivati

1. Ovo o cemu pricam NEMA VEZE sa PAWN-om niti sa SA:MP-om niti GTA SA
2. Nisam pitao za savjet, niti sam pitao koliko kosta samo mi treba stranica di ga ima za kupit
3. Nema treceg
Kristijan Stipić