[Pomoc] ...

Započeo Ivkeee, Decembar 07, 2010, 22:04:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako , do sutra ocekujem odgovor.
1. Dali mogu naci nekog dobrog coveka na ovom forumu ko ce mi pomagati i add me na face , ime Ivan Milosavljevic , slika tonya montane.
2. Dali mi mozete postati ovde neki dobar mod SA-MP 0.3b R3 mod , i da ga mogu pitati na faceu ono sto mi bude trebalo. Mod mi treba jako dobro preveden , sa dobrim objektima , da mu sve komande rade , a ne da mu svaka 2 komanda zbugana , da su kuce lepo naskriptane , bizzovi.
3. Trazim skriptera , iskusnog , a ne neki noob , dajem admina lvl 1337 na svom serveru.
4. Add me na msn , pa cu pitati tamo sta mi treba MSN : [email protected] .
5. Zelim otvoriti server , uporan sam , a nemogu naci dobar GameMod!

Citat: [BM]Ivan_Ilic poslato Decembar 07, 2010, 22:04:52 POSLE PODNE
E ovako , do sutra ocekujem odgovor.
1. Dali mogu naci nekog dobrog coveka na ovom forumu ko ce mi pomagati i add me na face , ime Ivan Milosavljevic , slika tonya montane.
2. Dali mi mozete postati ovde neki dobar mod SA-MP 0.3b R3 mod , i da ga mogu pitati na faceu ono sto mi bude trebalo. Mod mi treba jako dobro preveden , sa dobrim objektima , da mu sve komande rade , a ne da mu svaka 2 komanda zbugana , da su kuce lepo naskriptane , bizzovi.
3. Trazim skriptera , iskusnog , a ne neki noob , dajem admina lvl 1337 na svom serveru.
4. Add me na msn , pa cu pitati tamo sta mi treba MSN : [email protected] .
5. Zelim otvoriti server , uporan sam , a nemogu naci dobar GameMod!

Do sutra ocekujes ban?(BTW: To nam kao postavio neki rok?)
Odgovori:
1.Mozes sebe!
2.http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=12.0
3.Niko nece
4.Nemam msn
5.Opet isto gore
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2010, 22:11:52 POSLE PODNE od eXtreme

ZicMortal

Ova tema če biti zanimljiva...

cristiane

Citat1. Dali mogu naci nekog dobrog coveka na ovom forumu ko ce mi pomagati i add me na face , ime Ivan Milosavljevic , slika tonya montane.
Nazalost tesko
Citat2. Dali mi mozete postati ovde neki dobar mod SA-MP 0.3b R3 mod , i da ga mogu pitati na faceu ono sto mi bude trebalo. Mod mi treba jako dobro preveden , sa dobrim objektima , da mu sve komande rade , a ne da mu svaka 2 komanda zbugana , da su kuce lepo naskriptane , bizzovi.
To sto ti trazis se placa
Citat3. Trazim skriptera , iskusnog , a ne neki noob , dajem admina lvl 1337 na svom serveru.
Noob ce ti i doc sigurno
Citat5. Zelim otvoriti server , uporan sam , a nemogu naci dobar GameMod!
Procitaj moj odgovor pod pitanje broj 2.

I na kraju moj ti je savjet da procitas naziv ovog podforuma gdje si otvorio temu i skontat ces nesto  ;)

Joj sto volim takve "Sefove" koji sjede za stolicom a da netko drugi odradi njegov posao...

1. Digni noge sa stolice pa pocni uciti skriptati
2.Nije tesko prevesti,mislim da je to najlaksi dio posla u skriptanju(ako ne znas engleski,to jeste zapustio si taj i ostale predmete,tvoj problem)...
3.Mislim da ovdje nitko vise nije naivan da ti posalje dobar mod bilo da ga ga je licno radio ili kojim slucajem dobio
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2010, 22:52:06 POSLE PODNE od Classico

Dobro , kako da neki mod updateam na SA-MP3b R-3? :'( :'(

Citat: ZicMortal poslato Decembar 07, 2010, 22:38:35 POSLE PODNE
Ova tema če biti zanimljiva...

Slazem se :D...

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

lol ma da ne oces i muzicku zelju ? -.-"

Decko ako neznas skriptat onda kupi skriptu i postavi je na server i tacka...
Ako neces da kupujes...
Nauci skriptat
niko ti nece pristat da bude 1337 admin lol...
iz kojeg si ti veka..
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

ima administrator, moderator, super moderator koji se brine o tome.. ne ti

sta ti glumis drekonja spamas gdje stignes...obristite mi post ako hocete...
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2010, 16:04:51 POSLE PODNE od m@rio

Eh ovako , naso sam odlicnu skriptu nasao se normalan na ovom forumu , a znate li kako mogu da ubacim sve od 1 preko total commandera u ftp?

Pa vec sam ti rekao da preko File Zile ubacujes sve u server, kao iz folder u folder

CitatOva tema če biti zanimljiva...
VRLO ZANIMLJIVA