SRAMOTA ZA GF(GLEDAJTE IGRACI GF-a)

Započeo [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER], Decembar 06, 2010, 17:21:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sramota da ste spali na to da radite acceve na CH i da onda pisete gluposti,propali ste sa igracima i idete na CH govorit "JEBO VAS DJURO GF JE BEST" mozda je vama best,ali djeco nemorate ovo radit da bih dokazali da ste propali znamo mi to i sami...
http://slike.hr/slike/s/samp082_28c59.png
Eto vas dragi GF kakve igrace ima...sramota

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Jel imas ti neki dokaz da su to bili igraci sa GF-a??

sta odma serete ? nemogu sad ja doc na GF i reci " JEBO VAS GF CH IS THE BEST " i onda to je igrac CHa pisao ? ma daj molim te..

pa samo takvi su na GF...igro sam tamo pa znam :S

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

dao bog da propo im server....imaju dosta igraca jer tesko je i to sto oni imaju nabavit ali onda doc na najbolji rp server na balkanu i pisat to
SRAMOTA!

Citat: [CH]Ivan_Lukic poslato Decembar 06, 2010, 17:52:22 POSLE PODNE
dao bog da propo im server....imaju dosta igraca jer tesko je i to sto oni imaju nabavit ali onda doc na najbolji rp server na balkanu i pisat to
SRAMOTA!

greska,CH mozda jeste najjaci server na balkanu,ali svakako nije najbolji po RPu.
I najbolje da se ovo locka da ne dodje do neke svadje.
A nek provjere IPeove nekako i nek vide jel iko sa GFa bio to...

The Writer

Pravi GF igrac takvo nesto ne bi uradio
Mozda oni botovi sto se pokusavaju hvaliti i sticati da dovode igrace na GF pa traze admin mjesta ali to nije pravi igrac ni za jedan community
Ipak nema dokaza da je to GF igrac i ja sad mogu otici na GF i reci jebo vas GF ajmo na CH
tako da kad se ustanovi ko je rekao oonda pricaj nesto a do tada ovo lockajte kako ne bi bilo svaÄ'e

1.Nemozes ti tuziti nekog ako nemas dokaz.
2.Ovo je mogao bilo ko da uradi.
3.I ako je bilo necega ovo Owneri Servera nek rese!!!
4.LOCK Temu da nedodje do bespotrebne svadje

Prvo cu ti reci da si post napisao na razini desetogodisnjaka sto i vjerojatno jesi, ali na kraju krajeva tko sam ja tu da ti sudim?
Konkretne dokaze u svoj bijedno napisani post nisi prilozio, vec si stavio sliku u kojoj netko vrijedja CH sto u najmanju ruku ne znaci nista, pa eto u kraju krajeva mozda si djete koje oce paznju te si to si mogao napraviti TI u dogovoru s jadnim ti prijateljem koji valjda slusa ko psic, poslikati i doci ovdje po paznju koju ti roditelji nisu dali.

Ostatak ekipe koji je ovdje postao bez razmatranja "dokaza" sto se ni nemoze dokazom nazvati vjerojatno je postao iz 2 razloga:

a) da se uvuce sto dublje nekom adminu sa CH-a u supak
b) da si povisi broj postova

Cast izuzecima, koji ne padaju na ovakve fore.

Kao drugo vi koji pricate o CH kao RP serveru, CH i RP? Decki ne pricajte nebuloze, na Balkanu nema servera koji ima standarde ko na stranim RP serverima, pa cak ni GF.

Kao trece to sto CH vodi po broju igraca? Vodila je i prije, pa je dosao GF pa je i on vodio, pa je evo zamisli opet ona i to ce se tako nastaviti u nedogled.

Stoga "bote"  otvaracu teme nabijem ja tebe i tvoju temu krasno na[cenzura].

Ako nekom ne pase ovaj post moze slobodno tu odgovoriti.
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 18:11:25 POSLE PODNE od John

ZicMortal

Ovo jedan normalan igrač sa GFa nebi napravio, GF je server sa najviše RolePlaya i Reda na serveru ... a vi recite šta god oćete...

Po meni, GF ne želi biti server sa najviše igrača (po postojanju mogao je biti blizu CH)... nego zeli imati normalnu igru, normalne ljude... na CH ima puno više djece (10+ godina), na GF malo puno manje... to je recimo primjer, isto slicno kod odabira admina, gamemastera, politika servera jednostavno...

Uzmite sve u obzir, ovo je neki sad tu bot izjavio (a sta je je, ima ih na svakom serveru)... ali svaki server ima svoj nacin rada i sigurno se ne zeli mijesati u tudje servere...

NAPOMENA: I kakve ovo veze ima sa GFom uopce, nije ovo kao da ti je doso neki admin od tamo pa poceo tu srat na vasem serveru...

dobro svako ima svoje misljenje ja imam misljenje da je IGRAC SA GF jel nevidim razlog da netko to radi bez veze a da nije sa GF,Moze lock jel ce doc do svade!
Citat: John poslato Decembar 06, 2010, 18:10:40 POSLE PODNE
Prvo cu ti reci da si post napisao na razini desetogodisnjaka sto i vjerojatno jesi, ali na kraju krajeva tko sam ja tu da ti sudim?
Konkretne dokaze u svoj bijedno napisani post nisi prilozio, vec si stavio sliku u kojoj netko vrijedja CH sto u najmanju ruku ne znaci nista, pa eto u kraju krajeva mozda si djete koje oce paznju te si to si mogao napraviti TI u dogovoru s jadnim ti prijateljem koji valjda slusa ko psic, poslikati i doci ovdje po paznju koju ti roditelji nisu dali.

Ostatak ekipe koji je ovdje postao bez razmatranja "dokaza" sto se ni nemoze dokazom nazvati vjerojatno je postao iz 2 razloga:

a) da se uvuce sto dublje nekom adminu sa CH-a u supak
b) da si povisi broj postova

Cast izuzecima, koji ne padaju na ovakve fore.

Kao drugo vi koji pricate o CH kao RP serveru, CH i RP? Decki ne pricajte nebuloze, na Balkanu nema servera koji ima standarde ko na stranim RP serverima, pa cak ni GF.

Kao trece to sto CH vodi po broju igraca? Vodila je i prije, pa je dosao GF pa je i on vodio, pa je evo zamisli opet ona i to ce se tako nastaviti u nedogled.

Stoga "bote"  otvaracu teme nabijem ja tebe i tvoju temu krasno na[cenzura].

Ako nekom ne pase ovaj post moze slobodno tu odgovoriti.
auu jesi se ufuro :S
Citat: ZicMortal poslato Decembar 06, 2010, 18:12:30 POSLE PODNE
Ovo jedan normalan igrač sa GFa nebi napravio, GF je server sa najviše RolePlaya i Reda na serveru ... a vi recite šta god oćete...

Po meni, GF ne želi biti server sa najviše igrača (po postojanju mogao je biti blizu CH)... nego zeli imati normalnu igru, normalne ljude... na CH ima puno više djece (10+ godina), na GF malo puno manje... to je recimo primjer, isto slicno kod odabira admina, gamemastera, politika servera jednostavno...

Uzmite sve u obzir, ovo je neki sad tu bot izjavio (a sta je je, ima ih na svakom serveru)... ali svaki server ima svoj nacin rada i sigurno se ne zeli mijesati u tudje servere...

NAPOMENA: I kakve ovo veze ima sa GFom uopce, nije ovo kao da ti je doso neki admin od tamo pa poceo tu srat na vasem serveru...

istina Zic ali 99% je neko sa GF
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 18:20:00 POSLE PODNE od [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER]

hahahha warning = demir

Ma daj,cuj 99% je neko sa GF-a..
Evo jel treba sad da ja odem na neki server i vicem "CH je najbolji ovo je sra*je" i onda neko to slika(ili cak ja) i kazem 99% je neko sa CH??
Pa daj razmisljajte malo s tim sto vam je u glavi,ako imate ista...

Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Decembar 06, 2010, 18:17:50 POSLE PODNE

Mislim da si s ovime pokazao kako zelis bas naforsat da je to netko s GF-a sto znaci da ti je to lagodno mogao biti prijatelj.

Citat: John poslato Decembar 06, 2010, 18:28:18 POSLE PODNE
Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Decembar 06, 2010, 18:17:50 POSLE PODNE

Mislim da si s ovime pokazao kako zelis bas naforsat da je to netko s GF-a sto znaci da ti je to lagodno mogao biti prijatelj.
haha jako si me nasmijao znas mogo bi u komicare :)

Citat: Aleksandar poslato Decembar 06, 2010, 18:22:09 POSLE PODNE
Ma daj,cuj 99% je neko sa GF-a..
Evo jel treba sad da ja odem na neki server i vicem "CH je najbolji ovo je sra*je" i onda neko to slika(ili cak ja) i kazem 99% je neko sa CH??
Pa daj razmisljajte malo s tim sto vam je u glavi,ako imate ista...

to ti tako sada pricas a da nema ovog bila bi drukcija prica

hahahha warning = demir