SRAMOTA ZA GF(GLEDAJTE IGRACI GF-a)

Započeo [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER], Decembar 06, 2010, 17:21:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Decembar 06, 2010, 18:38:45 POSLE PODNE
Citat: John poslato Decembar 06, 2010, 18:28:18 POSLE PODNE
Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Decembar 06, 2010, 18:17:50 POSLE PODNE
istina Zic ali 99% je neko sa GF

Mislim da si s ovime pokazao kako zelis bas naforsat da je to netko s GF-a sto znaci da ti je to lagodno mogao biti prijatelj.
haha jako si me nasmijao znas mogo bi u komicare :)

Citat: Aleksandar poslato Decembar 06, 2010, 18:22:09 POSLE PODNE
Ma daj,cuj 99% je neko sa GF-a..
Evo jel treba sad da ja odem na neki server i vicem "CH je najbolji ovo je sra*je" i onda neko to slika(ili cak ja) i kazem 99% je neko sa CH??
Pa daj razmisljajte malo s tim sto vam je u glavi,ako imate ista...

to ti tako sada pricas a da nema ovog bila bi drukcija prica

Ja sam svoj stav izneo odma u prvom-drugom postu,tako da ne vidim u cemu je problem?

Mislim da si s ovime pokazao kako zelis bas naforsat da je to netko s GF-a sto znaci da ti je to lagodno mogao biti prijatelj.

Evo jel treba sad da ja odem na neki server i vicem "CH je najbolji ovo je sra*je" i onda neko to slika(ili cak ja) i kazem 99% je neko sa CH??

haha jako ti mene nasmijavas, znas mogo bi ti na nesto duzi dopust u bolnicu  :)

i zanima me jako tvoj nick na GF vjerojatno te naljutili jer ti nisu dali admina?
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 18:51:55 POSLE PODNE od John

ma daj ajde idi placi sto si failo

De lockajte ovo je smjesno.

Mogu i ja sad otic na GF napisat to a neigram ni na jednom ni na drugom i napisat CH the best i napisat da je sramota.

O čemu pričamo, o ničem lockajte ovo.

ZicMortal

Ni prvi ni zadnji put da je neka budala sa jednog servera osla na drugi server srat po njemu zbog ljubomore. Admini su tu da banaju takve, da kaznjavaju budale i prica rijesena.

A ne odma brze bolje F8 i 'waaaauuu SRAMOTA'

Sad vi mene saslusajte malo balavci...REKLAMA = BAN
Koju picku materinu ti imas glumit nekog Robin Hooda CH-a i tu se boriti za prava neka...
I pogotovo srati Doeu, jel znas ti momak da je Doe napravio 80% posla za CH kad se CH tek otvarao i kada je bilo 5 ljudi na serveru...
I CH nemojte uopce povezivati sa RP serverom...JER RP NE MOZE BITI RP I DM odjednom to je nemoguce...TO JE ISTO KAO DA STAVLJAS VATRU I VODU U JEDNU SOBU...Ne moze biti oboje...Tako da CH je najjaci server, ali je daleko iza po RP-u od GF...A ti balonja balavi kad ti prestane mama brisat guzicu ces shvatiti neke stvari...I prekini ovdje glumit nekog [cenzura]a koji se bori za neka prava CH da bi se uvuko u supak nekom od Headova i dobio admina...A ja se dam kladit da kad bi Head na GF saznao tko je to napisao ako je uopce netko napisao sa GF-a , da bi mu zaljepio ban na GF-u...Ali jos jednom kazem to sto ste ti i tvoj neki [cenzura]cic s kojim se trpas u slobodno vrijeme napisali temu protiv CH pa sad dosli tu kao branit da si dignete karmu i ugled na CH...Ovim putem vas saljem obojicu i sve ostale koji vam se pridruzuju u ulizivanju i lijepi rodni kraj dakle u pi*ku materinu...Balavci sugavi...

Dosli igrati samp, igrate ga godinu dvije i sad ste neke mange tu da serete po ljudima kao sto je Doe...A niste svjesni da prije 4 godine da nie bilo Doea i Corellia da balkan sampa nebi vidio...Zato tisina i birajte malo ljude kojima cete srati...
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 19:02:56 POSLE PODNE od Frankie Yale

JESTE VELIKA JE SRAMOTA OOOOOOOOOO!!!!!!!!Znachi ja sam sada balavac e pa slusaj ti sada mozes nestho kenjat ovde to ovde po forumima ali mi to kenjaj i ovako sve reci u lice.....
Meni je Najbolji RP server CH i eto sada.i znachi ja sam sada balavac
tu kazes ulizuje se za admina pa jel ti znas ko je head admin znas sta treba biti na tom serveru da bi bio makar gamesage lvl 1 ti si budala i balavac koji neznas nistha sigurno ti je neko reko od drugova pa si ti to sigurno i reklamiro i pise da si novi nemoj tu srat pokrij se usima bolji ti je..

ADMINI IZVINITE STO SAM OVAKO REKO ALI VIDITE STA JE OVAJ DECKO NAPISO MISLIM I DA BI VI OVAKO...SAMO SAM TEO KAZAT OVOM MAJMUNU DA NE VREDJA NAS BALAVCEM.........................
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: Ryder{LCRP] poslato Decembar 06, 2010, 19:02:48 POSLE PODNE
JESTE VELIKA JE SRAMOTA OOOOOOOOOO!!!!!!!!Znachi ja sam sada balavac e pa slusaj ti sada mozes nestho kenjat ovde to ovde po forumima ali mi to kenjaj i ovako sve reci u lice.....
tu kazes ulizuje se za admina pa jel ti znas ko je head admin znas sta treba biti na tom serveru da bi bio makar gamesage lvl 1 ti si budala i balavac koji neznas nistha sigurno ti je neko reko od drugova pa si ti to sigurno i reklamiro i pise da si novi nemoj tu srat pokrij se usima bolji ti je..

ADMINI IZVINITE STO SAM OVAKO REKO ALI VIDITE STA JE OVAJ DECKO NAPISO MISLIM I DA BI VI OVAKO...SAMO SAM TEO KAZAT OVOM [cenzura]U DA NE VREDJA NAS BALAVCEM.........................

Znam ja o sampu i o CH i o GF puno bolje nego sto ti mislis...i nisam te nazvao balavcem ni tebe ni ostale zbog godista i godina...nego zbog vasih primitivnih optuzbi...ja sam na CH igrao kad se tek otvorio...dok ti nisi znao kompjuter upalit...i da reko bi ti to sve i u lice da te vidim...sta si ti neki internet warrior tu ...manga neka? ...BALAVAC [cenzura]i eto sta si...Idete srati deckima koji su samp doveli na balkan i tu neku silu glumite i pucate na neku agresiju mrs...smece jedno

I mogu ti sa sigurnoscu reci da da sam htio sad bi bio admin na CH...Jer prije 4 godine kad se tek otvorila je na serveru bila predobra klapa, admine su dobivali pretezno decki koji su bili dobri sa sopranom, i koji su mu se uvlacili na neki nacin, i naravno oni koji su znali nesto o sampu, samo sto me takve stvari u zivotu ne pate, da kickam i banam ljude ?...Ako ti je to zivotna zelja onda si jadan ko sto se vidi i iz tvoje komunikacije, pricas ko da imas zavrsena 2 osnovne... Ali nisam neko ko bi se ulizivao drugima iz koristi ...i zato sam sad obican igrac i drago mi je zbog toga... I nemoj mi ti pricati sta se sve treba napravit da bi bio admin ...jer da sam se htio progurati do admin levela sad bi ga imao...
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 19:09:56 POSLE PODNE od Frankie Yale

Citat: Frankie Yale poslato Decembar 06, 2010, 18:57:40 POSLE PODNE
Koju picku materinu ti imas glumit nekog Robin Hooda CH-a i tu se boriti za prava neka...
I pogotovo srati Doeu, jel znas ti momak da je Doe napravio 80% posla za CH kad se CH tek otvarao i kada je bilo 5 ljudi na serveru...
I CH nemojte uopce povezivati sa RP serverom...JER RP NE MOZE BITI RP I DM odjednom to je nemoguce...TO JE ISTO KAO DA STAVLJAS VATRU I VODU U JEDNU SOBU...Ne moze biti oboje...Tako da CH je najjaci server, ali je daleko iza po RP-u od GF...A ti balonja balavi kad ti prestane mama brisat guzicu ces shvatiti neke stvari...I prekini ovdje glumit nekog [cenzura]a koji se bori za neka prava CH da bi se uvuko u supak nekom od Headova i dobio admina...A ja se dam kladit da kad bi Head na GF saznao tko je to napisao ako je uopce netko napisao sa GF-a , da bi mu zaljepio ban na GF-u...Ali jos jednom kazem to sto ste ti i tvoj neki [cenzura]cic s kojim se trpas u slobodno vrijeme napisali temu protiv CH pa sad dosli tu kao branit da si dignete karmu i ugled na CH...Ovim putem vas saljem obojicu i sve ostale koji vam se pridruzuju u ulizivanju i lijepi rodni kraj dakle u pi*ku materinu...Balavci sugavi...

Dosli igrati samp, igrate ga godinu dvije i sad ste neke mange tu da serete po ljudima kao sto je Doe...A niste svjesni da prije 4 godine da nie bilo Doea i Corellia da balkan sampa nebi vidio...Zato tisina i birajte malo ljude kojima cete srati...
decko ti si glup,ajde navedi mi razlog zasto bi ja reklamiro kad sam piso na /G chat+GS sam i koja meni svrha od reklamiranja HAHAHA
Citat: Frankie Yale poslato Decembar 06, 2010, 19:06:04 POSLE PODNE

ADMINI IZVINITE STO SAM OVAKO REKO ALI VIDITE STA JE OVAJ DECKO NAPISO MISLIM I DA BI VI OVAKO...SAMO SAM TEO KAZAT OVOM [cenzura]U DA NE VREDJA NAS BALAVCEM.........................

Znam ja o sampu i o CH i o GF puno bolje nego sto ti mislis...i nisam te nazvao balavcem ni tebe ni ostale zbog godista i godina...nego zbog vasih primitivnih optuzbi...ja sam na CH igrao kad se tek otvorio...dok ti nisi znao kompjuter upalit...i da reko bi ti to sve i u lice da te vidim...sta si ti neki internet warrior tu ...manga neka? ...BALAVAC [cenzura]i eto sta si...Idete srati deckima koji su samp doveli na balkan i tu neku silu glumite i pucate na neku agresiju mrs...smece jedno

I mogu ti sa sigurnoscu reci da da sam htio sad bi bio admin na CH...Jer prije 4 godine kad se tek otvorila je na serveru bila predobra klapa, admine su dobivali pretezno decki koji su bili dobri sa sopranom, i koji su mu se uvlacili na neki nacin, i naravno oni koji su znali nesto o sampu, samo sto me takve stvari u zivotu ne pate, da kickam i banam ljude ?...Ako ti je to zivotna zelja onda si jadan ko sto se vidi i iz tvoje komunikacije, pricas ko da imas zavrsena 2 osnovne... Ali nisam neko ko bi se ulizivao drugima iz koristi ...i zato sam sad obican igrac i drago mi je zbog toga... I nemoj mi ti pricati sta se sve treba napravit da bi bio admin ...jer da sam se htio progurati do admin levela sad bi ga imao...
sto kazes igrao si na CH kad se otvorila al vise neigras jel oni oteraju budale...

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

istina da nA CH nema tako puno rp-a, da nema onih kuca i auta za kupit mislio bi da je DM server 

Citat: [CH]°°LøpεȤ°°[4EVER] poslato Decembar 06, 2010, 19:21:48 POSLE PODNE
Citat: Frankie Yale poslato Decembar 06, 2010, 18:57:40 POSLE PODNE

decko ti si [cenzura],ajde navedi mi razlog zasto bi ja reklamiro kad sam piso na /G chat+GS sam i koja meni svrha od reklamiranja HAHAHA
Citat: Frankie Yale poslato Decembar 06, 2010, 19:06:04 POSLE PODNE

sto kazes igrao si na CH kad se otvorila al vise neigras jel oni oteraju budale...

Ne nego je gospodin tadasnji vlasnik ...nznm jel jos, zaraÄ'ivao na djeci sa nekim donacijama, vidim da je to i dalje hit na CH i to je naprosto zalosno...
I zato sam se pokupio i ja i decko koji mu je prakticki napravio server.... i jos par admina...tako je nastao GF...I balcan-stories koji nazalost nije zazivio jer su admini bili vec stariji ljudi koji su imali svoje obaveze u zivotu... tako da...nemoj da pricas o necemu sta ne znas...a i da tjeraju budale ovakve ko vi bi prve otjerali...sta vi sad tu imate branit kao CH sta ste vi koju picku materinu na CH?...ULIZICE da dobijete neke privilegije....Ako je to netko napravio to je stvar da rjese vlasnici servera a ne da se ti tu kurcis i glumis idiota i vrjeÄ'as kompletan GF server... Jedna budala ne cini ekipu...tako isto ni taj bot sto je to napisao nije CIJELI GF...i javio sam se tu jer je u naslovu "SRAMOTA ZA GF" to nije sramota za gf nego za idiota koji je to napravio zato odjebite u skokovima....Najlakse je popljuvat tuÄ'i server da ispadne da je ta reklama u nekom dogovoru...
a zapravo je CH smece ..ne od servera nego od ljudi koji ga drze...najposjecenija tema je DONACIJE...a najveci fontom je napisana recenica "IDUCI KOJI POSALJE KRIVI BON DOBIT CE BAN" ETO KAKO VI SMECA SHVACATE TU IGRU I STA RADITE...GADITE MI SE I PLJUNIO BI VAM SVIMA U FACU DA VAS VIDIM NA ULICI SMECE STE I UVIJEK CETE BITI SMECE...CH CE UVIJEK ZARAĐIVATI NA DJECI JER STE JADNICI SVI OD PRVOG DO ZADNJEG...i eto majstore ako ces ti vrjeÄ'ati cijeli GF i ja cu onda lijepo prozvati malo neke ljude na CH...sad odjebi!

Ovo gore mjenjam nakon ovog sto je napisao.Brate tebi svaka cast sto si im to rekao i ja ti uvijek skidam kapu,stvarno su balavci koji nevide dalje od nosa.Ulizivaju se za jebenog i pisljivog admina ili GS,pa koji ti k**** iams od tog admina ili GS,mislis da ce te neko postivat zato sto ga imas?Ako si bio bot ostaces bot,osim ako se ne potrudis i pkazes da to nisi,a za ovo reklamiranje uvijek se nadu izuzetci koji ce pisat ovaka sranja na drugim srvrima,jest da je GF malo opo s brojem igraca,al nek se potrude malo s GM-om,novim updateom i opet ce imati stari broj igraca..Ja sam otisao sa CH ima jedno 1-2 zbog sranja i svega toga...Ako netko zeli znat zasto sam otisao nek napise i objasnit cu mu.
Poslednja Izmena: Decembar 06, 2010, 20:18:06 POSLE PODNE od mafica

cristiane

Mislim da nije fer pisati "SRAMOTA ZA GF" zbog pojedini balavaca koji to rade pa svi znate da na svakom serveru ima djece koje je nemoguce kontrolisati na svojim serveru a kamoli na ostalima,,.Sta trebaju admini sa GF ic pratiti igrace sta rade na drugim serverima???A to je mogao uraditi neko kome smeta GF i uslikati...Nisam upoznat ni sa jednim ni drugim serverom al ipak treba realno misliti.,Takodje nisam postove sve procitao mogu misliti kakve gluposti su jos ovdje napisali u vezi ove teme

Potpuno se slažem sa Frank Yaleom

Neznate puno stvari a serete i otvarate ovakve banalne teme na osnovu idiotskih slika.

Kolko puta je došo neki bot na GF dok sam prije igro i napiso jebes gf dodi na CH, pa dobio ban i nikom nist.

A ne tu otvarate teme, serete po starim samperima koji znaju vise nego sto cete vi ikad znat.

Aj zapitajte se sta pisete prije nego sto o posaljete post.

lopez znam ko si..

Jack Lopez aka Filip Burcar jedan od najvecih dupelizaca na CH koji samo gledaju kako se uvuc u nikolino dupe.. pa vise mi je preko kurac od ovakvih kao tebi..

evo sacu ici na GF i reci da je CH najbolje i reklamirat cu i onda ja kao starji CH igrac cu tu srat nesta o CHu moze ???

vec mi je preko sve od ovakvih balonja kao tebi i od ovakvih balavci koji te poddrzavaju da bi se ulizali..

i dajte lock temu jer vodi u zaborav...