[xD] Najveci Hakeri Balkana.....Wiii!!!

Započeo [ED] Curtis, Decembar 05, 2010, 21:06:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ako nekome bude prjetio sa SPAMING EMAIL nek meni kaze ja cu mu poslati taj progam pa mu spamajte na EMAIL koliko hocete.....a i nacu to za gasenje kompa to mi je bio davno poslao...xD

Ma sta ce on dobit ako ti ugasi komp, a to ako ce on tebi upast u komp slobodno ga pusti i neprimaj nista od njega... I ja bih prijetio da cu upast u banku al me blokira ono............ e da oni zastitari bi me blokirali.. Tako nek on prijeti block ga i nastavi dalje

Cobra 11

Idite na desktop (radnu povrsinu) i pritisnite desnu tipku na misu(mause).Idite do new i pritisnite shortcut (precac).
Kada vam izade prozor na mjestu gdje se pise napisite
shutdown -s -t vrijeme koje hocete npr 100 (sekundi) -c "This is a virus (ili bilo sta drugo)".
To bi trebalo izgledati ovako :
shutdown -s -t 100 -c "This is a virus"
Vidite jako lako i jednostavno i NE zaboravite to je Fake virus

Citat: Cobra 11 poslato Decembar 05, 2010, 22:12:12 POSLE PODNE
Idite na desktop (radnu povrsinu) i pritisnite desnu tipku na misu(mause).Idite do new i pritisnite shortcut (precac).
Kada vam izade prozor na mjestu gdje se pise napisite
shutdown -s -t vrijeme koje hocete npr 100 (sekundi) -c "This is a virus (ili bilo sta drugo)".
To bi trebalo izgledati ovako :
Vidite jako lako i jednostavno i NE zaboravite to je Fake virus
Nije mause nego mouse XD

Cobra 11

e...reko bi da si kreten...ali necu...xd...salim se...
nisam ja to piso... pogledo sam na googleu... ja imam drugaciji princip izrade.... preko .bat file-a..... odnosno u notepadu,pa se to prebaci iz .txt u .bat i tako to...
to sam na brzinu pogledo...da mu se taj lik nebi hvalio,evo nek i on ima "hakerski" program....xd... nek i on bude "haker"....

Da vidite Ucjena....kaze ako Vam kazem da to nije radi da ce uzeti neki Freezer i nesto mi sa MSN uraditi xD....i da uradi znam ja kako se pravi novi Email :D
P.S. Kaze da ce se maskirati u Klowna ubicu nekoga i da ce me ubiti u kuci xD

Kazem ja nije hacker koji koristi tidje programe i ideje(obicni lamercic)  :D

Joj izvini kad sam govorio HAKERI nisam stavljao u navodnike....izvinite xD

i to ti se moze svrstati u Batch komandu (.bat ekstenzija)  ;) Mozes komp cak i restartovati, ili ubaciti .bat file u startup programe, tako da restartuje PC cim se upali ^^ :). Pokusavajte na sopstveni rizik :D
Uglavnom ovi "hakeri" su ustvari creckeri debili, koji misle da su pametni, a vecinom su krivi vlasnici servera koji su hakovani jer vjeruju previse ostalima i nemaju dobru zastitu ;)

Citat: [ED] Curtis poslato Decembar 05, 2010, 22:28:37 POSLE PODNE

P.S. Kaze da ce se maskirati u Klowna ubicu nekoga i da ce me ubiti u kuci xD

omg jos jedno djete

a ovo s freezerom..sere ko...gori je od klinca s 8 godina

Cobra 11

Citat: free-rider poslato Decembar 05, 2010, 22:33:03 POSLE PODNE

i to ti se moze svrstati u Batch komandu (.bat ekstenzija)  ;) Mozes komp cak i restartovati, ili ubaciti .bat file u startup programe, tako da restartuje PC cim se upali ^^ :). Pokusavajte na sopstveni rizik :D
Uglavnom ovi "hakeri" su ustvari creckeri debili, koji misle da su pametni, a vecinom su krivi vlasnici servera koji su hakovani jer vjeruju previse ostalima i nemaju dobru zastitu ;)
znam ja to sve... mislim... ne sve...vecinu...tako da.... ja sam sada to pronaso na google-u brzinski...i eto...
ovime sam htio dokazat da je on niko i nista...nadam se da sam uspio u tome....

Cim se petljate sa tim znaci da ste DEBILI! ;) Fino je nasaliti se sa nekim prijateljem ili u skoli ili tako, ali kad to predje u ovako nesta onda ste retardi ;)

hahaah jadnik :) Naletice na pogresnog, pa ce mu lik zivot obrisati radi zajebancije...