TRAZIM SCRIPTERA

Započeo Gagi_Jankovic, Decembar 03, 2010, 12:11:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Gagi_Jankovic

Trazim scriptera koji bi mi pomogao oko servera,i koji zna dobro scriptati .Nek mi se javi na : skype:yo-yo_gagi

Mislim da ti ne znas ali recicu ti..
Ovi danasnji skripteri, samo skrptaju za pare.. Niko ti nece skriptati, svi bi sebi ;)
Tako da pare na sunce i ima da dolaze ko musice

Citat: gonss.pwn poslato Decembar 03, 2010, 12:13:24 POSLE PODNE
Ovi danasnji skripteri, samo skrptaju za pare.. Niko ti nece skriptati, svi bi sebi ;)
Slazem se uostalom kad bi platio nekog on bi taj GM napravio,naravno ostavio bih ga i sebi i za par dana svi bi imali taj GM razmisli malo..Bolje ti je nauci scriptati imas raznih tutova na ovom forumu,procitaj samp-wiki itd.

Citat: mafica poslato Decembar 03, 2010, 14:53:15 POSLE PODNE
Slazem se uostalom kad bi platio nekog on bi taj GM napravio,naravno ostavio bih ga i sebi i za par dana svi bi imali taj GM razmisli malo..Bolje ti je nauci scriptati imas raznih tutova na ovom forumu,procitaj samp-wiki itd.

Gle, ako smatras prodati skriptu, podrazumjeva se da ces ju dati SAMO kupcu te ju obrisati, a ako ju neobrises, onda nisi posten covjek...

Ako zelis, ja skriptam za pare, javi mi se na PM.

Citat: [Saw]BloodMaster poslato Decembar 03, 2010, 18:41:22 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Decembar 03, 2010, 14:53:15 POSLE PODNE

Gle, ako smatras prodati skriptu, podrazumjeva se da ces ju dati SAMO kupcu te ju obrisati, a ako ju neobrises, onda nisi posten covjek...

Ako zelis, ja skriptam za pare, javi mi se na PM.
znam sve to,al danas su ljudi bezobrzani,nema puno postenih,tebi bih dao pare jer znam odavde da si posten,al ima ih PREVISE sto bi ti uzeli pare i za 5 dana objavili GM na forumu poput ovog i svima ce bit sranje igrat na tvom srvru,kad imaju svoj i head admin na njemu..Pa msm stvarn!