[Problem]MTA

Započeo mafica, Decembar 01, 2010, 20:16:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

cristiane

Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 14:44:10 POSLE PODNE
Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:40:18 POSLE PODNE
Citat: Lucifer / Louis_Cyphere poslato Decembar 02, 2010, 14:32:17 POSLE PODNE
ak imas integrirano samo je iskljucis i kupis PCI zvucnu i ustekas dole na maticnu... u nju onda ukopcavas zvucnike i mikrofon ako imas i instaliras drivere za nju i trebalo bi sve radit... pogledaj mozda ti ta i valja samo nije instalirana
Da,provjeri mozda ti fale samo driveri (al nevjerujem ako je pucalo xd) na sljedeci nacin:
My Computer-desni klik properties-hardware-device menager-other device i tu ti ima koji ti driver nije instalira  samo 2x klik i sljedi upute instalacije

win 7 je u mene i kad kliknem desni klik na comp i onda propetis izbaci mi RAM i s ljeve strane ima Device Menager ja mislim tako nesto i kad tu kliknem nema nigdje other device nego sve nesto posebno
Pa trazi tu je to xD ja sam uvijek mrzio win 7 zato ga nikad nebi ni snimio

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:47:45 POSLE PODNE
ak imas integrirano samo je iskljucis i kupis PCI zvucnu i ustekas dole na maticnu... u nju onda ukopcavas zvucnike i mikrofon ako imas i instaliras drivere za nju i trebalo bi sve radit... pogledaj mozda ti ta i valja samo nije instalirana
Da,provjeri mozda ti fale samo driveri (al nevjerujem ako je pucalo xd) na sljedeci nacin:
My Computer-desni klik properties-hardware-device menager-other device i tu ti ima koji ti driver nije instalira  samo 2x klik i sljedi upute instalacije

win 7 je u mene i kad kliknem desni klik na comp i onda propetis izbaci mi RAM i s ljeve strane ima Device Menager ja mislim tako nesto i kad tu kliknem nema nigdje other device nego sve nesto posebno
posto sam totalni tokmak za ta sranja :D udem tamo u Devic eMenager i izbaci mi sve al nema Otherdevice ako treba uslikacu sta mi izbaci

cristiane

Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 14:49:00 POSLE PODNE
Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:47:45 POSLE PODNE

posto sam totalni tokmak za ta sranja :D udem tamo u Devic eMenager i izbaci mi sve al nema Otherdevice ako treba uslikacu sta mi izbaci
Uslikaj

E ajde da ja ne otvaram novu temu bez veze posto je moj problem vezan za MTA takodje...Tacnije samo indirektno sa MTA,ali opet je povezano..:D Aj necu da pametujem mnogo...Koji konverter za MTA je najbolji.?Probao sam na delux i skinuo neki advancedconverter ali i jedan i drugi mi konvertuju samo objekte,a meni treba i za aute...Ako moze pomoc...:)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

evo slike

EDIT: Ljudi pomazite kako znate plsss.Moram ubrzo radit s teamom a nec emi MTA plssss moze pomoc,vcrs ja kupujem zvucnike pa ako nebude radilo opet cu ovdije doci i trazit pomoc :D
Poslednja Izmena: Decembar 02, 2010, 15:52:03 POSLE PODNE od mafica

cristiane

Samo ti fali other devices xD mozda nema jer ti imaju svi drajveri ako si imao zvuk prije nego sto ti puklo normalno da je zbog zvucne kartice pa uradi kako sam ti rekao

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 16:52:37 POSLE PODNE
Samo ti fali other devices xD mozda nema jer ti imaju svi drajveri ako si imao zvuk prije nego sto ti puklo normalno da je zbog zvucne kartice pa uradi kako sam ti rekao
jebemtiiii zvucnu,e tek sutra idem kupovat nove zvucnike,a ako nebude onda moglo onda stavljam novu zvucnu...
A meni nije puklo u Compu meni je puklo bas  u zvucniku i udarila me struja malo u rame... ;D
A ta zvucna hoce li mi ista promjenit na kompu i kad ja dadnem tamo da mi oni to stave zvucnu karticu jeli oni instaliraju potrebne drivere za to il to ja instaliram ??

cristiane

Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 19:15:53 POSLE PODNE
jebemtiiii zvucnu,e tek sutra idem kupovat nove zvucnike,a ako nebude onda moglo onda stavljam novu zvucnu...
A meni nije puklo u Compu meni je puklo bas  u zvucniku i udarila me struja malo u rame... ;D
A ta zvucna hoce li mi ista promjenit na kompu i kad ja dadnem tamo da mi oni to stave zvucnu karticu jeli oni instaliraju potrebne drivere za to il to ja instaliram ??
Ako ga das u Servis oni ce ti sve srediti a to ti je najbolje ako nisi siguran u sebe da znas to uraditi i da pazi u koji servis dajes da nebi ostao bez procesora  :D

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 19:33:15 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 19:15:53 POSLE PODNE
Ako ga das u Servis oni ce ti sve srediti a to ti je najbolje ako nisi siguran u sebe da znas to uraditi i da pazi u koji servis dajes da nebi ostao bez procesora  :D
imam ja frenda i on dadne svom frendu i to brzo bude ;D