[Problem]MTA

Započeo mafica, Decembar 01, 2010, 20:16:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ee ljudi imam MTA i sad kad sam htio uc nesto zablokira,sad sam ga ponovo skino i install i izbaci mi ovo sta treba????

POMOCCCCCCCCC!

black_dota

cristiane

Jao kako sam mrzio profesoricu Engleskog nikad mi nije dala vecu ocjenu od 2  :'( nikad joj to necu oprostit al ipak znam engleski pa ti savjetujem da i ti naucis bar osnovne rijeci
Fali ti zvucna kartica il zvucni drajver

EDIT:Nisam vidjeo da si dobio odgovor al ipak et sad znas sta ti fali ako imas karticu snimi drajver
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2010, 20:35:11 POSLE PODNE od cristiane

Meni se to dogadalo ali sa svim igricama i onda sam maknuo i ponovo stavio karticu i opet je radilo...
There is no power like ///M Power
If One Day Speed Kills Me, Do Not Cry Because I Was Smiling!

Citat: ///Masic poslato Decembar 01, 2010, 20:37:00 POSLE PODNE
Meni se to dogadalo ali sa svim igricama i onda sam maknuo i ponovo stavio karticu i opet je radilo...
xDDD sta ja sad da radim=??

cristiane

Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 07:05:47 PRE PODNE
Jel ti uopste imas zvuk na racunaru?

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:11:49 POSLE PODNE
Da imao sam i prije 3 dana mi pukne ensto u zvucniku ja ga iskljucim nisam obracao paznju na tu mislio sam da je crko dns idem nove kupovat :D...A u cemu moze biti problem plsss pomazite!!

cristiane

Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 14:15:11 POSLE PODNE
Da imao sam i prije 3 dana mi pukne ensto u zvucniku ja ga iskljucim nisam obracao paznju na tu mislio sam da je crko dns idem nove kupovat :D...A u cemu moze biti problem plsss pomazite!!
Uzmi zvucnu karticu to ti nema veze sa zvucnicima i kod mene je slican slucaj bio prikljucio sam zvucnike od 300w i pukne zvucna tako da sam morao novu uzeti

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:17:13 POSLE PODNE
Citat: mafica poslato Decembar 02, 2010, 14:15:11 POSLE PODNE
Uzmi zvucnu karticu to ti nema veze sa zvucnicima i kod mene je slican slucaj bio prikljucio sam zvucnike od 300w i pukne zvucna tako da sam morao novu uzeti
a koliko to kosta otprilike :D ???

cristiane

Citata koliko to kosta otprilike
Kod mene u Bosni 15KM a neznam tu gdje ti zivis koliko je

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:22:53 POSLE PODNE
Citata koliko to kosta otprilike
Kod mene u Bosni 15KM a neznam tu gdje ti zivis koliko je
i ja sam u BIH tocnije u Hercegovini "Mostar" ,ma nema veze sad sam dobio dvi stoje kupicu to i nove zvucnike.
Jos jedno pitanje : Kako je promjeniti :D jel neki velik problem ili stA????

ak imas integrirano samo je iskljucis i kupis PCI zvucnu i ustekas dole na maticnu... u nju onda ukopcavas zvucnike i mikrofon ako imas i instaliras drivere za nju i trebalo bi sve radit... pogledaj mozda ti ta i valja samo nije instalirana

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Citat: Lucifer / Louis_Cyphere poslato Decembar 02, 2010, 14:32:17 POSLE PODNE
ak imas integrirano samo je iskljucis i kupis PCI zvucnu i ustekas dole na maticnu... u nju onda ukopcavas zvucnike i mikrofon ako imas i instaliras drivere za nju i trebalo bi sve radit... pogledaj mozda ti ta i valja samo nije instalirana
nerazumjem se u kompjutere tako da prvo cu kupit zvucnike vcrs da vidim jel do njih [ovi su i tako bili sranje :D ] ako bude s  njima radilo onda super,a ako bude otisla zvucna najvjerovatnije da cu komp dati u neku Internet Radnjuu :D

cristiane

Da,provjeri mozda ti fale samo driveri (al nevjerujem ako je pucalo xd) na sljedeci nacin:
My Computer-desni klik properties-hardware-device menager-other device i tu ti ima koji ti driver nije instalira  samo 2x klik i sljedi upute instalacije

Citat: cristiane poslato Decembar 02, 2010, 14:40:18 POSLE PODNE
Da,provjeri mozda ti fale samo driveri (al nevjerujem ako je pucalo xd) na sljedeci nacin:
My Computer-desni klik properties-hardware-device menager-other device i tu ti ima koji ti driver nije instalira  samo 2x klik i sljedi upute instalacije

win 7 je u mene i kad kliknem desni klik na comp i onda propetis izbaci mi RAM i s ljeve strane ima Device Menager ja mislim tako nesto i kad tu kliknem nema nigdje other device nego sve nesto posebno