[Pomoc] Property.cfg

Započeo ZicMortal, Novembar 28, 2010, 10:56:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Ovako... imam 250+ kuca na serveru... i imam problem kod njihovog ucitavanja... pri ucitavanju sve bude dobro, ali kasnije se zna pokvarit. Zna se dogodit da se nevide pickupi (ali komande i sve radi)... da se nevidi onaj textdraw kad dodjes blizu kuce (to inace sve dobro radi)... i mislim, zbog cega to moze biti.

Stoga ako netko ima savjet sta da napravim glede toga, da napravim dva updatea umjesto jednog onpropupdate, da jedan updatea kuce, drugi bizniste... ili sta da radim? ... i dali to moze bit jer ima tih 250 kuca ... a to je malo veci broj za ucitavanje iz .cfg fajla.

napravi 2 .cfg fajla za ucitavanje kuca  :D

Za ovu drugu kolonu imam nesto reci... Ja na svom serveru imam skoro 700 kuca koje rade perfektno... Tako da to nemoze biti mozda je do neceg drugog... Msm da ce raditi ako uradis /gmx ...

cristiane

Zbog gmx restarta zna se desit  da pickupi nestaju

ZicMortal

U /gmx komandi imam onpropupdate, to me i zabrinjava, nesto drugo je...

Citat: Bloomer poslato Novembar 28, 2010, 10:59:41 PRE PODNE
napravi 2 .cfg fajla za ucitavanje kuca  :D

...
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

ZicMortal

Probat cu nesto... moze bit zbog duljine stringa u onpropupdate (sumnjam al dobro)..

@ twix i bloomer,

Vi sigurno imate iskustva sa velikim brojem kuca i sa izradom house sistema (puno kažem).

Citat@ twix i bloomer,

Vi sigurno imate iskustva sa velikim brojem kuca i sa izradom house sistema (puno kažem).

Hvala hvala  :D :D :D :D