[Vazno] Netko je jako UDAREN

Započeo ZicMortal, Novembar 27, 2010, 15:01:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Evo samo da se svim citateljima izjasnim u ovoj temi. Ponajvise Edimax igracima. NEKA BUDALA, nam je upala u cpanel... pobrisala sve, ugasila server... imao je neki program za lazni ip (nema providera, nemoze se trace) i neznamo tko je to.

Znaci sve se pobrisalo, ali nasrecu imamo backup koji nazalost nije najnoviji... stoga cekamo hostera da sredi to... i samo da napomenem, onaj tko je to napravio... taj stvarno mora biti žešći nolifer, da posalje meni/mom adminu keylogger ili neki ku*rac preko kojega je dosao do lozinke, isto tako ovdje nije rijec o nekoj budali koja nezna kako upast. Za izradu takvih programa potrebno je i do pola godine, ocigledno nije rijec o nekom balavcu od 12+ godina...

To nazalost ovih dana, nema se mozga...

ako ti je pomocu keylogera saznao pass.. onda uopce netriba puno vrimena moze se keyloger nac na netu da spema log a i slike.. ili ti ga izraditi u kratko vrijeme..

edit:

a stvarno je lik budala ko god bio.. nemoze ljude pustiti da na miru igraju i rade omgg.. ubijte se!! (tj onaj koji je to ucinio)
Poslednja Izmena: Novembar 27, 2010, 15:05:56 POSLE PODNE od [ST]Cagalj

ZicMortal

Ma nevjerujem... hoster mi je rekao da mu je sjebao shell na serveru (mašine - linux), i vjerovatno hacker koji zna sta radi.
Poslednja Izmena: Novembar 27, 2010, 15:26:41 POSLE PODNE od ZicMortal

Zic a sto ti je neko to uradio odma kada je bio update?
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

Citat: Ryder{LCRP] poslato Novembar 27, 2010, 18:05:12 POSLE PODNE
Zic a sto ti je neko to uradio odma kada je bio update?

Pa naravno da ce neko to uraditi posle updatea,ko god da je uradio ne zeli serveru dobro,nece on da zajebe stvari pre updatea,nego je sacekao da dodje update i onda ga zeznuo...A steta jer je server bio gotovo pun posle noviteta...Nadam se da ce se stvari uskoro vratiti u normalu... :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Ako je hacker sjebao cijeli host onda to nema veze sa keyloggerom vjerovatno,moj prijedlog nadji neki ozbiljniji host,neznam zast si i otisao sa hrvatskog-hostinga...
A sta se tice IP adrese,lik je sigurno profic i zna vec dosta o hakiranju i radi to odkad zna za sebe tak da mozete prestat trazit ip,to samo moze doznat internet provider a to vjerovatno kosta...

ZicMortal

Matrix hosting ima preko 1000 klijenata -.- inozemno, + jos prednost sta poznajem vlasnika u RL i kod njega mi se nije gasio server kao kod hrvatskog hostinga.

Bilo tko ti moze upast ako zna sifru, a ako je neki haker koji ima/zna sa programom za listanje sifri, nije tesko mogao pogodit...

CitatMatrix hosting ima preko 1000 klijenata -.- inozemno, + jos prednost sta poznajem vlasnika u RL i kod njega mi se nije gasio server kao kod hrvatskog hostinga.

Bilo tko ti moze upast ako zna sifru, a ako je neki haker koji ima/zna sa programom za listanje sifri, nije tesko mogao pogodit...

Svako navija za svoje i naravno vjerovatno bi i ja uzeo host kod poznanika,sta se tice hackovanja i tog kazem moze to sve doznat t-com ili neznam kojeg provajdera imas al oni to nece napravit za djaba....

Meni je zao sto se ovo desava jednom serveru koji je u usponu..
I isto tako se bojim ako jednog dana mom serveru kada ga otvorim krene na bolje,da se to isto ne desi,zbog jeben*h nolifera!

nemora bit da su noliferi
mozda mu se neko zamjerio i to dosta

da ne otvaram novu temu Los City Server je hackan razlog je neko mi je ubacio key logeer....
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

cristiane

Citat: Ryder{LCRP] poslato Decembar 01, 2010, 23:16:32 POSLE PODNE
da ne otvaram novu temu Los City Server je hackan razlog je neko mi je ubacio key logeer....

Pa sto primas nepotrebne fajlove a vidim vratio si evo ti sad jedan moj savjet ako mislis da ti server ostane uzmi novi panel jer ko god ti je provalio u panel uzeo je podatke od ftp kako bi moga preko filezile ti ukrasti mod il vidjeti rcon password
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2010, 23:42:50 POSLE PODNE od cristiane

black_dota

Mozda ti je Amar Trex aka Crni provalio

On jebava mnoge forume i radi sranja sa serverima