p0z

Započeo melhijad, Septembar 28, 2009, 19:07:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Kao prvo bih htio reči svima lijep pozdrav igračima sa:mp-a :) Sajt sam odkrio u correlijevem sigu :P i baÅ¡ mi je fino Å¡to je balkan, lakÅ¡ije i + 1 za odlične tutoriale.Da sad malo o meni, dolazim iz slovenije, sa igranjem sam počeo VC:MP i MTA, i onda izaÅ¡ao ovaj sa:mp i počeo igrat.MeÄ'ju tim vremenom sam bio jako aktivan (2006 do 2008) i onda prekinuo sa igranjem zbog različitih problema u realnom životu.Sada sam opet počeo sa aktivnim igranjem i vidio naÅ¡e ljude kako igraju i stvaraju odlične clanove koji če biti sigurno joÅ¡ najbolji.To je sve za sada i vidimo se u igri  afro

melhijad

Trawis

Dobrodosao, zelim ti ugodan boravak i lijepo slaganje s clanovima community-a.  ;)

Correlli

Dobrodošao. Iz kojeg si grada iz Slovenije?

r4z0r

Citat: Don Correlli poslato Septembar 28, 2009, 19:55:39 POSLE PODNE

Iz grada celja ako znaÅ¡  :)

Momci joÅ¡ jednom hvala na primanju novog člana :P  :D

Correlli

Citat: melhijad poslato Septembar 30, 2009, 21:22:08 POSLE PODNE

Naravno da znam, idem tamo ćesto da obiÄ'em prijatelje i prijateljice. Inaće ja sam iz Velenja, susjedni gradovi. :)

welcome..
***Genius Gaming RPG Server Owner***

Citat: melhijad poslato Septembar 28, 2009, 19:07:52 POSLE PODNE
Kao prvo bih htio reči svima lijep pozdrav igračima sa:mp-a :) Sajt sam odkrio u correlijevem sigu :P i baÅ¡ mi je fino Å¡to je balkan, lakÅ¡ije i + 1 za odlične tutoriale.Da sad malo o meni, dolazim iz slovenije, sa igranjem sam počeo VC:MP i MTA, i onda izaÅ¡ao ovaj sa:mp i počeo igrat.MeÄ'ju tim vremenom sam bio jako aktivan (2006 do 2008) i onda prekinuo sa igranjem zbog različitih problema u realnom životu.Sada sam opet počeo sa aktivnim igranjem i vidio naÅ¡e ljude kako igraju i stvaraju odlične clanove koji če biti sigurno joÅ¡ najbolji.To je sve za sada i vidimo se u igri  afro

melhijad

Dobro Dosao.Zelim ti sve najbolje na Balkan Sa-Mp forumu i da nesto naucis o scriptanju xD

Citat: Don Correlli poslato Septembar 30, 2009, 21:28:06 POSLE PODNE
Citat: melhijad poslato Septembar 30, 2009, 21:22:08 POSLE PODNE

Naravno da znam, idem tamo ćesto da obiÄ'em prijatelje i prijateljice. Inaće ja sam iz Velenja, susjedni gradovi. :)

E super, kad budeÅ¡ tu negdje blizu možemo na jedno piče  :)

@ [CH]Aleksa, naravno da i hvala na finim riječima :)

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM