[Glasanje] Najbolji Windows?

Započeo Perke, Novembar 24, 2010, 10:57:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Koji je po vama najbolji windows? Meni je 7, msm mnogo mi je dobar  i svidja mi se xD
Vama?

• 1. Windows 7
  • 2. Windows XP
  • 3. Windows Vista
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Vista: Meni se vista uopste ne svidja... I znam da je dosta malo ljudi koriste...
XP: Eh sad, ona i win7 su tu negde, ali izasla neka tema kao win 7, ali za XP.. tako da ce biti svejedno svima
WIN7: Nemam sta govoriti, samo da je pre extra xD

Windows 7 je dobra,ali nije dovršena(bar tako kažu ;)).
Windows Vista ne loše
XP-smeće :P .

RedMan ti da nesto znas nebi ovde lupeto , ja kazem da XP rula jer 7 usporava win sa onim njenim silnim app , a vista mi se uopste nesvidja i mislim da su svi preskocili taj wind jer je njesra

black_dota

XP Najbolji ali je Win 7 Najlepsi xDD

A i moras se zajebavas oko CS i ostalih igara koje nisu postojale pre W7

Moras skidas patcheve,govna svakakva,pa ono Run As Administrator i to

Windows XP zakon.... Mada ja koristim Windows 7 ali je XP Kralj  windowsa i ostat ce ;)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

CitatIako sam htjeo win 7, ali nevjerujem :D Cuo sam neke kritike za njega.. :P

Windows 7 je jako lijep ... Grafika je odlicna... Na nju nemam problema... Ali jos je rano za nju jer ima bug-ova na sebi ... 2 . Drivere moras traziti po netu.. Barem sam ja morao jer mi cd-ovi od drivera podrzavaju samo win. xp /vistu... I opet nisam nasao driver za zvucnu -.- .... onda uzima vise memorije ... itd... A dok je XP jako jednostavan, lijep, nema nikakvih mana, za sve stima i + ne koristi uopste mnogo memorije....
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

w7 ultimate odlican, windows xp service pack 3 je isto dobar, windows vista nis nevalja sve se pokvari :D