Konfiguracija - Ocjenite

Započeo [UNT] Sergio Logan, Novembar 23, 2010, 13:03:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

eo moja konfiguracija laptopa pa ocjenite i de mi plz recite sta bih mogao igrati na njemu jer nezelim ga forsirat sa nekim COD 6 i tako... neke starije igrice recite al da su zabavne :)

Dell Latitude 6500
Intel Centrino Core 2 Duo CPU P8600 @ 2.40GHz 2.40 GHz
64-bit Operating System
4.00 GB Ram
Mobile Intel GMA 4500MHD - 1024mb
WiFi
BlueTooth
Mobile Internet - Moze se stavit sim kartica bez adaptera...
Baterija drzi nesto manje od 3 sata

Windows 7 Ultimate

San Andreas mi ide na High sve ali samo sam to probao igrat (to i Warcraft3 - DotA)..
predlozite igrice i ocjenite konfiguraciju

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

black_dota

Nekontam sto si otvorio temu :S

A ako oces igrati bilo sta nadji npr CoD 5 i pogledaj konfiguracije koje ti trebaju za njega

btw Mozda imas malo bolji komp od mog, ali ja imam oko 10.0 gb rama xD ili 8.0 nezz tacno

Ja imam 1GB Rama i mogu igrati COD5,uopste ne opterecujem komp. sa tom igricom....

NFS Underground

btw ja imam 1GB rama ništa mi od ovog novog nemože :P

ma pitam jer laptopi su sranje.. sve su to micro djelovi ono kad vidim graficku od laptopa opalim se smijat... btw imam komp dobio sam ovih dana 9500GT 1024 PCI-E i grafa onako nije losa... btw jel ima ko gta4 da mi posalje postom il nesta da malo igram neda mi se skidat... (ak ima ko iz Hrvatske - Slavonski brod ili okolica to bi bilo super) Ono... Kum mi donese igrica al sve imaju neke CNC errore... tako da istaliram GTA4 i izbaci mi 4-5 errora ja stisnem ignore al onda neradi... jbg

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Citat: black_dota poslato Novembar 23, 2010, 13:16:24 POSLE PODNE
Nekontam sto si otvorio temu :S

A ako oces igrati bilo sta nadji npr CoD 5 i pogledaj konfiguracije koje ti trebaju za njega

btw Mozda imas malo bolji komp od mog, ali ja imam oko 10.0 gb rama xD ili 8.0 nezz tacno

Koliki ti je procesor?

Citat: Lucifer / Louis_Cyphere poslato Novembar 23, 2010, 14:30:56 POSLE PODNE
ma pitam jer laptopi su [cenzura].. sve su to micro djelovi ono kad vidim graficku od laptopa opalim se smijat... btw imam komp dobio sam ovih dana 9500GT 1024 PCI-E i grafa onako nije losa... btw jel ima ko gta4 da mi posalje postom il nesta da malo igram neda mi se skidat... (ak ima ko iz Hrvatske - Slavonski brod ili okolica to bi bilo super) Ono... Kum mi donese igrica al sve imaju neke CNC errore... tako da istaliram GTA4 i izbaci mi 4-5 errora ja stisnem ignore al onda neradi... jbg

Aj mi objasni ovo fakat... "neda ti se skidat igra" ... stavis gta4  skidat ,skinut ce ti se  kroz 2 dana bez kapi znoja, a ovako ces cekat tjedan dana da ti netko posalje ili da (ako ce netko htjet) ... Mislim jel to  lijenost ili sta ?
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Ko god imo XP i vise od 2 gb rama, djaba mu! XP ucitava samo 2 gb rama
Win 7 ucitava samo 4 gb rama, tako da vam djaba imat vise od 4 gb ^^
Vista kazu da ucitava sve, al nevjerujem neb bila tak spora

a ono konfiguracija je tak tak,laptopi nisu preporuceni za igre,stolno racunalo naravno jest....

Citat: [SGRP]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 23, 2010, 20:48:09 POSLE PODNE
Ko god imo XP i vise od 2 gb rama, djaba mu! XP ucitava samo 2 gb rama
Win 7 ucitava samo 4 gb rama, tako da vam djaba imat vise od 4 gb ^^
Vista kazu da ucitava sve, al nevjerujem neb bila tak spora

Negde sam procitao da Win 7 32 bit moze ocitati samo 2GB rama... Ja na laptopu imam Win 7 32 bitni,a imam 3 GB rama ,ali mogu da koristim samo 2Gb-a ...

Pa ako je ta inf. istina rusim system i intaliram Win 7 64 bitni :D
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2010, 20:54:41 POSLE PODNE od Aleksandar